123Parking is een kleine parkeeraanbieder waar service serieus genomen wordt. Het vriendelijke personeel staat voor u klaar om het parkeren makkelijk voor u te maken. De autosleutels kunt u zelf meenemen op reis. Met de shuttlebus wordt u in 5 minuten naar Charleroi Airport gebracht.

Meer informatie

Adres

Rue de Wangenies 116, 6220, Fleurus
Parkeren Charleroi

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid 123Parking

123Parking beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

40%

Veiligheid

Camera's
Omheining
× 24u p/d aanwezigheid
× Verzekerde parkeerplaats
× Voertuig inspectie
60%

Faciliteiten

Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
80%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
Gehandicaptenparkeerplek
× Parkeergarage
40%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
<5min gelegen vanaf snelweg
× 24/7 transfer
× Locatie aangegeven
× Valet service

Over 123Parking

123Parking biedt ruimte aan 250 auto’s op hun niet overdekte parkeerterrein. De parking is geopend van 04.00 uur tot middernacht.

Shuttle parkeren
123Parking maakt gebruik van een shuttlebus om u naar het vliegveld te brengen en weer op te halen. De shuttlebus rijdt voor elke klant apart en het personeel helpt u graag met uw bagage. U parkeert uw auto zelf op het terrein van 123Parking en neemt de autosleutels mee op reis.

Het parkeerterrein van 123Parking wordt goed beschermd door een elektrisch hek en slagbomen. Het terrein kent verder videobewaking en een alarmsysteem.

Op het verharde parkeerterrein zijn ook parkeerplekken aanwezig voor mindervaliden. De shuttlebus is verder ook op mindervaliden voorbereid. U kunt ook kinderzitjes aanvragen voor de rit met de shuttlebus. Op het terrein is tenslotte een wachtruimte aanwezig met toiletten en WIFI.

Shuttle parkeren

Aankomst
123Parking is gesitueerd aan de Rue de Wangenies 116 te Fleurus. U kunt hier snel komen vanaf de E42. Om uw reis hiernaartoe uit te stippelen kunt u gebruik maken van onze routeplanner.

Wanneer u naar het parkeerterrein toe rijdt, belt u 30 minuten voor aankomst naar 123Parking. Zo weten ze precies wanneer u bij de parking bent en kunnen zich voorbereiden op uw komst.

Voor de ingang van het parkeerterrein vindt u het meldpunt. De chauffeur van de shuttlebus wacht u hier op en wijst uw parkeerplek aan.

Samen laadt u al uw koffers in een van de twee shuttlebussen. Deze zijn wit of bruin met het logo van 123Parking op de zijkant. De parking ligt op vijf minuten rijden van het vliegveld.

Vertrek
Nadat u weer op Charleroi Airport geland bent aan het einde van uw reis, haalt u eerst de koffers op. Wanneer u alle bagage in uw bezit heeft, neemt u contact op met 123Parking. Zij sturen de witte shuttlebus weer naar het vliegveld om u op te halen bij de vertrekhal. De shuttlebus kunt u op dezelfde plek vinden als op de heenreis. De parkeeraanbieder houdt bij of uw vlucht vertraging oploopt.

Wanneer u tijdens de reis onverwacht een of meer dagen eerder of later moet terugvliegen, kunt u dit aan 123Parking laten weten. Bij een langere parkeerduur ontstaan er misschien bijkomstige kosten. Dit kunt u aan het einde van uw reis contant bijbetalen aan de chauffeur.

Adres

Rue de Wangenies 116, 6220, Fleurus

Help