123Parking is een kleine parkeeraanbieder waar service serieus genomen wordt. Het vriendelijke personeel staat voor u klaar om het parkeren makkelijk voor u te maken. De autosleutels kunt u zelf meenemen op reis. Met de shuttlebus wordt u in 5 minuten naar Charleroi Airport gebracht.

Vanwege nieuwe reglementen van de luchthaven, wordt er voor de transfer per shuttle een toeslag van 2,00 euro per rit gevraagd, dit bedrag kunt u ter plekke op de parkeerplaats betalen.

Meer informatie

Adres

Rue de Wangenies 116, 6220, Fleurus
Parkeren Charleroi

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid 123Parking

123Parking beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

40%

Veiligheid

Camera's
Omheining
× 24u p/d aanwezigheid
× Verzekerde parkeerplaats
× Voertuig inspectie
60%

Faciliteiten

Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
80%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
Gehandicaptenparkeerplek
× Parkeergarage
40%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
<5min gelegen vanaf snelweg
× 24/7 transfer
× Locatie aangegeven
× Valet service

Beoordelingen 123Parking

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

7,5
Op basis van 342 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in oktober 2020. Beoordeling geschreven op 28 oktober 2020.


Goed!Alleen een beetje jammer dat ze alleen Frans spreken!

8

Heeft geparkeerd in oktober 2020. Beoordeling geschreven op 12 oktober 2020.


We belde conform de indicatie een half uur van tevoren en gaven aan er over een half uur te zijn. De medewerker bevestigde en gaf aan er te zijn. Toen we op de parkeerplaats aankwamen was de medewerker er niet. Na hem nogmaals te bellen kwam hij 20 minuten later opdagen.

Hij bracht ons naar het vliegveld zonder veiligheidsgordel om en was tijdens de hele rit in gesprek met iemand zonder handsfree te bellen. Vanwege zijn telefoontje lette hij niet heel erg op zijn rijgedrag en dit was niet erg klantvriendelijk met remmen en bochten.

De parkeerplek is op een beveiligd terrein dat iets beter verlicht kan zijn als je 's avonds wegrijdt.

8

Heeft geparkeerd in september 2020. Beoordeling geschreven op 06 oktober 2020.


The parking facilities were as advertised. For me a major drawback was that no English was spoken by 123 Parking's staff., making it difficult at check in and when trying to request the shuttle from Airport to collect my car, other than this the service was satisfactory

6

Heeft geparkeerd in september 2020. Beoordeling geschreven op 22 september 2020.


Ik moet €4,50 bij betalen ik wet niet waroom zij ziggen voor vliegveld taks
De was niet duidelijk voor mij

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Beste Moustafa,

Wat vervelend om te horen dat u onverwachts een toeslag heeft moeten betalen, wilt u contact met ons opnemen via onze klantenservice zodat wij kunnen kijken wat wij voor u kunnen betekenen?
10

Heeft geparkeerd in augustus 2020. Beoordeling geschreven op 19 augustus 2020.


Was erg aangename ervaring, duidelijke mail met alle informatie erin.
Personeel spreekt goed Engels.
Afstand vliegveld is erg kort wat natuurlijk erg fijn was.
Bij return je belt ze op aan staan er binnen 10 min op aangegeven plek.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2020. Beoordeling geschreven op 16 augustus 2020.


Netjes optyd weggebracht en opgehaald je moet alleen wel de autosleutel achterlaten

Over 123Parking

123Parking biedt ruimte aan 250 auto’s op hun niet overdekte parkeerterrein. De parking is geopend van 04.00 uur tot middernacht.

Shuttle parkeren
123Parking maakt gebruik van een shuttlebus om u naar het vliegveld te brengen en weer op te halen. De shuttlebus rijdt voor elke klant apart en het personeel helpt u graag met uw bagage. U parkeert uw auto zelf op het terrein van 123Parking en neemt de autosleutels mee op reis.

Het parkeerterrein van 123Parking wordt goed beschermd door een elektrisch hek en slagbomen. Het terrein kent verder videobewaking en een alarmsysteem.

Op het verharde parkeerterrein zijn ook parkeerplekken aanwezig voor mindervaliden. De shuttlebus is verder ook op mindervaliden voorbereid. U kunt ook kinderzitjes aanvragen voor de rit met de shuttlebus. Op het terrein is tenslotte een wachtruimte aanwezig met toiletten en WIFI.

Shuttle parkeren

Aankomst
123Parking is gesitueerd aan de Rue de Wangenies 116 te Fleurus. U kunt hier snel komen vanaf de E42. Om uw reis hiernaartoe uit te stippelen kunt u gebruik maken van onze routeplanner.

Wanneer u naar het parkeerterrein toe rijdt, belt u 30 minuten voor aankomst naar 123Parking. Zo weten ze precies wanneer u bij de parking bent en kunnen zich voorbereiden op uw komst.

Voor de ingang van het parkeerterrein vindt u het meldpunt. De chauffeur van de shuttlebus wacht u hier op en wijst uw parkeerplek aan.

Samen laadt u al uw koffers in een van de twee shuttlebussen. Deze zijn wit of bruin met het logo van 123Parking op de zijkant. De parking ligt op vijf minuten rijden van het vliegveld.

Vertrek
Nadat u weer op Charleroi Airport geland bent aan het einde van uw reis, haalt u eerst de koffers op. Wanneer u alle bagage in uw bezit heeft, neemt u contact op met 123Parking. Zij sturen de witte shuttlebus weer naar het vliegveld om u op te halen bij de vertrekhal. De shuttlebus kunt u op dezelfde plek vinden als op de heenreis. De parkeeraanbieder houdt bij of uw vlucht vertraging oploopt.

Wanneer u tijdens de reis onverwacht een of meer dagen eerder of later moet terugvliegen, kunt u dit aan 123Parking laten weten. Bij een langere parkeerduur ontstaan er misschien bijkomstige kosten. Dit kunt u aan het einde van uw reis contant bijbetalen aan de chauffeur.

Adres

Rue de Wangenies 116, 6220, Fleurus

Help