123Parking Low-Cost

123 Parking Low-Cost biedt parkeerplaatsen tegen een lage prijs zonder onder te doen aan de hoge kwaliteit van de dienstverlening. Bij 123 Parking Low-Cost laat u uw auto achter in goede handen, jaren lange ervaring zorgen ervoor dat uw ervaring met 123 Parking Low-Cost goed verloopt.

Let op!

Bij aankomst op de parkeerplaats dient u de luchthavenbelasting van 5 € ter plaatse te betalen.

Let op!

Vanwege de huidige COVID-19-situatie worden de diensten van deze parkeerplaats geleverd door Aeropark op 29T Avenue Jean Mermoz 6041 GOSSELIES. Dit is een tijdelijke situatie.

Meer informatie

Adres

115 Chaussée de Courcelles, 6041, Gosselies
Parkeren Charleroi

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid 123Parking Low-Cost

123Parking Low-Cost beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

60%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Omheining
Voertuig inspectie
× Camera's
× Verzekerde parkeerplaats
60%

Faciliteiten

Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
40%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Gehandicaptenparkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
× Verhard
80%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× Valet service

Over 123Parking Low-Cost

123 Parking Low-Cost is open van 04.00 uur tot middernacht en beschikt over 500 parkeerplaatsen. De eerste vluchten die vertrekken om 06.30 uur, u zult altijd op tijd zijn om deze vlucht te halen. De beste prijs-kwaliteitsverhouding. Zoals de naam al aangeeft, biedt 123 Parking Low-Cost een van de goedkoopste parkeerdiensten aan rondom Charleroi Airport. Uw auto is bij 123 Parking Low-Cost in goede en professionele handen. Het terrein is groot en veilig, door het ruime terrein hebben de auto's meer ruimte om geparkeerd te worden. Wanneer u op prijs wilt besparen, maar niet op service achteruit wilt gaan, dan is 123 Parking Low-Cost de juiste keuze voor u.

Let op!

Bij aankomst op de parkeerplaats dient u de luchthavenbelasting van 5 € ter plaatse te betalen.

Let op!

Vanwege de huidige COVID-19-situatie worden de diensten van deze parkeerplaats geleverd door Aeropark op 29T Avenue Jean Mermoz 6041 GOSSELIES. Dit is een tijdelijke situatie.

Parkeert u bij 123 Parking Low-Cost? Dan bent u verzekerd van de beste service en wordt uw auto 24 uur per dag, 7 dagen per week is er iemand aanwezig die de veiligheid op de parking waarborgt. Toegang tot de parkeerplaats is beperkt door een omheining. Uw auto zal altijd veilig staan op het terrein van 123 Parking Low-Cost. Het parkeerterrein is buiten, dit betekent dat er dus geen maximale doorrijhoogte wordt gehanteerd.

Wanneer u uw auto parkeert bij 123 Parking Low-Cost bent u verzekerd van de beste service. U wordt naar de luchthaven gebracht in de nieuwe shuttle bussen en gebracht door professionele chauffeurs die er alles aan zullen doen om uw transfer zo comfortabel mogelijk te maken. Bij aankomst op de parkeerplaats stapt u in de shuttlebus welke u naar de luchthaven zal brengen. Er is een wachtruimte met toilet aanwezig op het terrein.

123 Parking Low-Cost beheert de perfecte locatie. Dichtbij de snelweg waardoor de parking makkelijk bereikbaar is, maar ook binnen vijf minuten afstand van de luchthaven.

Adres

115 Chaussée de Courcelles, 6041, Gosselies

Help