MetParkflug24 Bremen boekt u een ervaren parkeer operator die een parkeerplaats aanbiedt op slechts 2km afstand van de luchthaven van Bremen. Het gebied waar de auto's staan wordt verlicht en beveiligd met camera's, een hek en een toegangspoort. Daarnaast is naast de openingstijden ook extra personeel aanwezig op het terrein. U hebt de keuze om uw auto overdekt te parkeren of in de buitenlucht, en u neemt uw autosleutel mee op reis.

Meer informatie

Adres

Industriestraße 6, 28119, Bremen
Parkeren Bremen Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Parkflug24

Beoordelingen Parkflug24

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,4
Op basis van 33 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 03 maart 2020.


Top!!!!!!!!

8

Heeft geparkeerd in januari 2020. Beoordeling geschreven op 25 januari 2020.


Prima, what you see is what you get. Vlotte Shuttle en gewoon een industrie terrein om op te parkeren

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 20 december 2019.


Snel, vriendelijk, volgens afspraak. Dichtbij vliegveld. Auto kan droog en afgesloten staan. Kortom: aan te raden!

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 17 december 2019.


Locatie is midden op een bedrijventerrein, maar verder prima. Eigenaar erg vriendelijk en maakt een praatje kan ook Engels, op de heenreis konden we meteen mee met de shutlle en op de terugreis moesten we nadat we gebeld hadden 10 minuten wachten onze vlucht was ook een halfuur eerder dan gepland geland.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 06 november 2019.


Alles klopte, 's ochtends vroeg paraat

6

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 06 november 2019.


Prima service naar en vanaf het vliegveld.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 06 november 2019.


Top !!!

8

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 28 oktober 2019.


Prima, maar transfer vanaf vliegveld Bremen naar auto duurde lang. Bus was defect. Verkeerde brandstof. In de toekomst voorkomen dat dit kan, ervaren chauffeur of meerdere busjes. Verder alles op regel.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 27 oktober 2019.


Correct contact en afhandeling.

Over Parkflug24

Bij Parkflug24 in Bremen kunt u uw voertuig parkeren op een parkeerplaats in de open lucht of in een overdekte afgesloten hal. De hal en de buitenruimte worden 24/7 bewaakt met video en ook bijna altijd is er personeel aanwezig op het terrein. Bij deze aanbieder parkeert u uw auto zelf en u neemt uw autosleutels mee op reis. De ingang van de parkeerplaats heeft een maximale hoogte van 3 meter en een maximale breedte van 4 meter.

Shuttle-Parken

Bel het parkeerterrein ongeveer 30 minuten voordat u aankomt bij de Industriestraße 6 om uw aankomsttijd te bevestigen. Omdat de aanbieder individueel elke klant naar de luchthaven brengt, vergemakkelijkt dit de planning. U vindt het telefoonnummer van de aanbieder in uw reserveringsbevestiging, die u ontvangt na het succesvol voltooien van een reservering.

De shuttlebus van de aanbieder is ontworpen voor 5 personen en deze herken je duidelijk aan de letters ''Parkflug24'' op de bus. De prijs is inclusief vervoer voor maximaal 5 personen. Indien u met meer personen reist, dan is per persoon per reis een vast tarief van €5 verschuldigd, dat u rechtstreeks aan de aanbieder kunt betalen. Eenmaal geparkeerd brengt deze shuttle u rechtstreeks naar de vertrekterminal, zodat u direct naar de check in kunt gaan.

Parkflug24 is beschikbaar van 04:00 tot 24:00. Indien u een pendeldienst nodig heeft in de tijd dat de parkeerprovider niet officieel is geopend, zal de parkeergarage u ook binnen die tijd ophalen of brengen. Uw auto staat op een omheind terrein met verlichting en videobewaking. Ook is het terrein geasfalteerd. Uw parkeert uw auto zelf op het terrein en neemt vervolgens uw sleutels mee op reis. Zo weet u zeker dat uw auto tijdens de reis niet wordt verplaatst.

Bij Parkflug24 vindt u vriendelijke en behulpzame medewerkers die u graag helpen bij het laden en lossen van uw bagage.

Bovendien hebt u de mogelijkheid om een aantal aanvullende diensten te gebruiken, die u rechtstreeks aan uw reservering kunt toevoegen. Deze aanvullende diensten omvatten een tankdienst, autoreiniging en - voorbereiding en een bandenwissel. Het bedrag hiervoor kunt u direct bij de parkeeraanbieder betalen.

Parkflug24 biedt een gratis start-hulp aan bij zwakke auto batterijen.

Shuttle-Parken

Heenreis
Met de shuttle parking rijdt u op de dag van uw reis rechtstreeks naar het parkeergebied van Parkflug24, dat zeer dicht bij de snelweg ligt en staat aangegeven. Neem ongeveer 30 minuten voor aankomst contact op met de beheerder van het parkeerterrein om uw aankomst te bevestigen. Omdat de parkeerprovider individueel rijdt voor elke klant, vergemakkelijkt dit de planning. Op het parkeerterrein wordt u opgewacht door een medewerker en kunt u uw auto zelf parkeren. De shuttle wacht dan op u voor de ingang om u rechtstreeks naar de luchthaven te brengen. De shuttlebus is geschikt voor maximaal 5 personen en de rit is ook gratis voor 5 personen. Indien u aankomt met meer dan 5 personen, wordt er een toeslag van €5 in rekening gebracht, die u ter plaatse contant kunt betalen.

Adres

Industriestraße 6, 28119, Bremen

Help