Parkflug24

MetParkflug24 Bremen boekt u een ervaren parkeer operator die een parkeerplaats aanbiedt op slechts 2km afstand van de luchthaven van Bremen. Het gebied waar de auto's staan wordt verlicht en beveiligd met camera's, een hek en een toegangspoort. Daarnaast is naast de openingstijden ook extra personeel aanwezig op het terrein. U hebt de keuze om uw auto overdekt te parkeren of in de buitenlucht, en u neemt uw autosleutel mee op reis.

Meer informatie

Adres

Industriestraße 6, 28119, Bremen
Parkeren Bremen Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Parkflug24

Beoordelingen Parkflug24

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,5
Op basis van 23 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 03 september 2019.


Super snelle service, goed geregeld allemaal. Goed contact, zo doorgaan.

8

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 27 augustus 2019.


Goed

8

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 24 augustus 2019.


Goed

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 24 augustus 2019.


Prima locatie, snelle haal- en breng service, vriendelijke medewerker.

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 23 augustus 2019.


Zeer vriendelijk medewerkers. Goed opgevangen en terugweg binnen 7 minuten ons weer opgehaald.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 22 augustus 2019.


Wij hadden de vlucht gemist en werden door FlixBus voor het station in Bremen afgezet. Dus 1 dag langer geparkeerd en een andere ophaallocatie. Geen van beide was geen enkel probleem. Zeer vriendelijke en correcte mensen.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 21 augustus 2019.


Prima service en we waren snel bij het vliegveld

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 17 augustus 2019.


Super dienst! Snelle service! Vriendelijke chauffeurs. Dichtbij de luchthaven!

8

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 12 augustus 2019.


Prima parkeerplaats, de shuttlebus staat klaar. Ook op de terugweg is de shuttlebus er snel! Volgende keer parkeren we weer bij Parkflug24.

8

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 10 augustus 2019.


Een prima service. Álles nietjes verlopen.

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 05 augustus 2019.


Alles was prima

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 26 juli 2019.


Heel goed. Alleen bij het brengen van de auto moesten we 5 minuten wachten. Verder perfect.

8

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 10 juni 2019.


Ze deden wat ze hadden afgesproken

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 02 juni 2019.


Keurige parkeergarage. Ruime plekken. Werden direct door een medewerker naar het vliegveld gebracht. Terugweg gebeld dat we de bagage hadden en een paar minuten later stond hij met het taxibusje klaar om ons op te pikken. Volgende keer reserveren wij zeker weer hier!

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 29 mei 2019.


Fine.!

Over Parkflug24

Bij Parkflug24 in Bremen kunt u uw voertuig parkeren op een parkeerplaats in de open lucht of in een overdekte afgesloten hal. De hal en de buitenruimte worden 24/7 bewaakt met video en ook bijna altijd is er personeel aanwezig op het terrein. Bij deze aanbieder parkeert u uw auto zelf en u neemt uw autosleutels mee op reis. De ingang van de parkeerplaats heeft een maximale hoogte van 3 meter en een maximale breedte van 4 meter.

Shuttle-Parken

Bel het parkeerterrein ongeveer 30 minuten voordat u aankomt bij de Industriestraße 6 om uw aankomsttijd te bevestigen. Omdat de aanbieder individueel elke klant naar de luchthaven brengt, vergemakkelijkt dit de planning. U vindt het telefoonnummer van de aanbieder in uw reserveringsbevestiging, die u ontvangt na het succesvol voltooien van een reservering.

De shuttlebus van de aanbieder is ontworpen voor 5 personen en deze herken je duidelijk aan de letters ''Parkflug24'' op de bus. De prijs is inclusief vervoer voor maximaal 5 personen. Indien u met meer personen reist, dan is per persoon per reis een vast tarief van €5 verschuldigd, dat u rechtstreeks aan de aanbieder kunt betalen. Eenmaal geparkeerd brengt deze shuttle u rechtstreeks naar de vertrekterminal, zodat u direct naar de check in kunt gaan.

Parkflug24 is beschikbaar van 04:00 tot 24:00. Indien u een pendeldienst nodig heeft in de tijd dat de parkeerprovider niet officieel is geopend, zal de parkeergarage u ook binnen die tijd ophalen of brengen. Uw auto staat op een omheind terrein met verlichting en videobewaking. Ook is het terrein geasfalteerd. Uw parkeert uw auto zelf op het terrein en neemt vervolgens uw sleutels mee op reis. Zo weet u zeker dat uw auto tijdens de reis niet wordt verplaatst.

Bij Parkflug24 vindt u vriendelijke en behulpzame medewerkers die u graag helpen bij het laden en lossen van uw bagage.

Bovendien hebt u de mogelijkheid om een aantal aanvullende diensten te gebruiken, die u rechtstreeks aan uw reservering kunt toevoegen. Deze aanvullende diensten omvatten een tankdienst, autoreiniging en - voorbereiding en een bandenwissel. Het bedrag hiervoor kunt u direct bij de parkeeraanbieder betalen.

Parkflug24 biedt een gratis start-hulp aan bij zwakke auto batterijen.

Shuttle-Parken

Heenreis
Met de shuttle parking rijdt u op de dag van uw reis rechtstreeks naar het parkeergebied van Parkflug24, dat zeer dicht bij de snelweg ligt en staat aangegeven. Neem ongeveer 30 minuten voor aankomst contact op met de beheerder van het parkeerterrein om uw aankomst te bevestigen. Omdat de parkeerprovider individueel rijdt voor elke klant, vergemakkelijkt dit de planning. Op het parkeerterrein wordt u opgewacht door een medewerker en kunt u uw auto zelf parkeren. De shuttle wacht dan op u voor de ingang om u rechtstreeks naar de luchthaven te brengen. De shuttlebus is geschikt voor maximaal 5 personen en de rit is ook gratis voor 5 personen. Indien u aankomt met meer dan 5 personen, wordt er een toeslag van €5 in rekening gebracht, die u ter plaatse contant kunt betalen.

Adres

Industriestraße 6, 28119, Bremen

Help