Airparking-Bremen

Airparking-Bremen weet hoe belangrijk het voor klanten is dat hun auto veilig geparkeerd staat. Met jarenlange ervaring en een uitstekende shuttle-service bevrijdt Airparking-Bremen u van uw zorgen over het parkeren tijdens uw reis. U kunt uw auto 100% veilig buiten parkeren. Het pand ligt op ongeveer 8 minuten afstand van de luchthaven van Bremen.

Meer informatie

Adres

Bürgermeister-Noltenius-Str. 2a, 28197, Bremen
Parkeren Bremen Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Airparking-Bremen

Airparking-Bremen beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

60%

Veiligheid

Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
× 24u p/d aanwezigheid
× Voertuig inspectie
20%

Faciliteiten

Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
× Toiletten
× Wachtruimte
20%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
× Verhard
× Gehandicapten parkeerplek
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Over Airparking-Bremen

Airparking-Bremen biedt u een deskundige service rondom het parkeren. De parkeergarage bevindt zich nabij de luchthaven van Bremen op een beveiligd terrein. Zo kan de uitstekende pendeldienst u in de kortst mogelijke tijd naar de luchthaven brengen.

Shuttle-Service

Vermeld bij uw reservering uw aankomsttijd op de parkeerplaats van de parkeergarage van Bremen en de datum en tijd van uw aankomst op de luchthaven van Bremen. Bij aankomst brengt een vriendelijke medewerker u op tijd naar de luchthaven van Bremen. Bij terugkomst haalt hij u natuurlijk op van het vliegveld en brengt hij u terug naar je auto.

U kunt uw voertuig veilig parkeren op het terrein van Airparking-Bremen. De parkeerplaats is omheind en de camera's zijn 24/7 in bedrijf. Er is ook personeel aanwezig zodat u uw voertuig zonder aarzeling bij Airparking-Bremen kunt parkeren.

Het parkgedeelte is bedekt met grind en snippers. De medewerkers van Airparking-Bremen zijn beleefd en helpen u graag bij het inladen van uw bagage. De uitstekende pendeldienst probeert het begin van uw vakantie zo comfortabel en ontspannen mogelijk te maken.

Het park is voor u geopend vanaf 04:30 tot 00:00 uur. De service is beschikbaar vanaf 08:00 tot 18:00 uur. De gratis pendeldienst rijdt u vervolgens naar het vliegveld. Er zijn eventueel kinderzitjes beschikbaar voor de reis.

Houdt er rekening mee dat de maximale lengte en breedte van uw voertuig niet langer mag zijn dan 2,20m x 5,0m. Vanaf een lengte van 5,50m moet u een toeslag van €10 betalen.

Hoe werkt shuttle parkeren?


Aankomst
Vlak voor uw aankomst dient u Airparpking-Bremen te bellen en direct naar de parking te rijden. U ontvangt het exacte adres en telefoonnummer in uw reserveringsbevestiging. U parkeert uw voertuig en stapt dan in de pendelbus. Deze brengt u binnen 8 minuten naar de luchthaven van Bremen.

Terugreis
Neem, ongeveer een kwartier voordat u van de luchthaven vertrekt, contact op met Airparking-Bremen. De pendelbus wordt dan naar de terminal gestuurd, die u dan binnen korte tijd terugbrengt naar uw voertuig op de parkeerplaats. Eenmaal daar aangekomen, kunt u uw reis naar huis in alle rust voortzetten.

Adres

Bürgermeister-Noltenius-Str. 2a, 28197, Bremen

Help