Lock & Fly heeft een klein maar goed bewaakt parkeerterrein. Op het parkeerterrein wordt uw auto veilig geparkeerd. U kunt bij Lock & Fly van ‘s morgens vroeg tot de laatste vlucht terecht. De ligging van de parking is uitstekend, slechts 5 minuten lopen van Airport Eindhoven af.

Meer informatie

Adres

Luchthavenweg 49, 5657EA, Eindhoven
Parkeren Eindhoven Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Lock & Fly

Lock & Fly beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
× 24u p/d aanwezigheid
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
60%

Bereikbaarheid

5m tot de terminal
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 24/7 transfer
× Valet service

Beoordelingen Lock & Fly

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,2
Op basis van 1404 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 20 februari 2018.


Geweldige snelle afhandeling en dicht bij de terminal !

10

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 19 februari 2018.


De parkeerplaats van Lock&Fly ligt gunstig,namelijk schuin tegenover de vertrekhal van vliegveld Eindhoven!2min.lopen!Bij aankomst kwam de medewerker direct gelopen en parkeerde de auto op het terrein.Daarna gaf hij de sleutel terug en zei waar de auto geparkeerd stond.Bij terugkomst kon ik direct naar de auto lopen en van het terrein rijden!Al met al,super geregeld allemaal voor een goede prijs!

8

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 19 februari 2018.


Zowel bij wegzetten auto 6.45u als ophalen auto 21.00u niemand van Lock & Fly gezien, maar gewoon auto weg kunnen zetten en 's-avonds weer mee kunnen nemen. Loopafstand naar terminal is 3 minuten.

8

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 19 februari 2018.


Prima

10

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 18 februari 2018.


Snelle en goede service

10

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 18 februari 2018.


Prima service keurig netjes behandeld

10

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 18 februari 2018.


Prima geregeld, goedkoop en dichtbij het vliegveld.

10

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 13 februari 2018.


Lock & Fly,
Best service, Kort en Krachtig, Goedkoop en hoeft geen sleutel inleveren bij laat vlucht terugkomst en lekker dichtbij naar Luchthaven 3 min. lopen.

8

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 12 februari 2018.


Dichtbij de vertrekhal. Snelle afhandeling bij het ophalen en afhalen. Parkeren binnen zou nog fijner zijn.

10

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 12 februari 2018.


Perfecte service.
Snelle afhandeling zowel bij aankomst als bij vertrek.
Auto staat klaar binnen handbereik na terugkomst.

10

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 11 februari 2018.


Het is altijd goed bij Parkos. Goede service, dichtbij het vliegveld, nog geen 5 minuten lopen van de terminal. Een aanrader.

10

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 10 februari 2018.


Vriendelijke ontvangst, snelle afwikkeling van de formaliteiten, dichtbij het vliegveld, auto staat keurig klaar voor vertrek naar huis.

10

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 09 februari 2018.


Alles verliep precies zoals het geboekt is en zoals ik het ken van een vorige keer daar parkeren. Dichtbij stationsgebouw Eindhoven AirPort en nog betaalbaar parkeren. We heen dus geen erbuiten gemaakt van een shuttlebus.

10

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 09 februari 2018.


Prima. Tumbs up!

10

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 09 februari 2018.


Makkelijk! En ruim parkeren. Heel dicht bij het vliegveld. Prima lopend te doen

Over Lock & Fly

Lock & Fly beheert een niet overdekt parkeerterrein. Hier kunnen personenauto’s van allerlei maten terecht. Om de beperkte ruimte zo efficiënt mogelijk te kunnen gebruiken, geeft u uw autosleutels af aan een van de medewerkers van Lock & Fly.

U kunt dag en nacht parkeren bij Lock & Fly. Vanaf 06.30 uur is er personeel aanwezig tot een uur voordat het laatste vliegtuig vanaf Airport Eindhoven vertrekt. Ook wanneer u buiten deze tijden aankomt op het terrein, kunt u parkeren! Wanneer één van uw vluchten tussen 18.00 uur en 06.30 uur aankomt, dan hoeft u de sleutels niet in te leveren en kunt u deze meenemen op reis.

Het parkeerterrein wordt goed beveiligd met videocamera’s en slagbomen. Lock & Fly is een expert in het veilig opbergen van bezittingen in hun kluizen. U kunt dan ook met een gerust hart uw autosleutels bij hen achterlaten.

Bij aankomst op het terrein van Lock & Fly worden automatisch opnamebeelden gemaakt van uw auto. Het parkeren bij Lock & Fly is verzekerd volgens hun algemene voorwaarden.

Uw auto wordt geparkeerd op het verharde terrein van Lock & Fly. Bij de receptie kunt u gebruik maken van drank- en voedselautomaten. Hier kunt u ook rustig wachten, WIFI gebruiken of naar het toilet gaan. Er zijn kluizen voor waardevolle bezittingen die u liever niet mee op reis wilt nemen.

Parkeren

Tijdelijke routebeschrijving

Doordat de Luchthavenweg gedeeltelijk is afgesloten kunt u de parking bereiken via een alternatieve route. Vanaf de Anthony Fokkerweg, slaat u rechtsaf de Luchthavenweg op. Bij de stoplichten gaat u rechtsaf (eerste straat rechts) de Parmentierweg op. Sla aan het einde van de weg linksaf de Jan Olieslagerweg op. U volgt de weg ongeveer 400 meter, tot u de mogelijkheid krijgt om linksaf de Luchthavenweg op kunt. Eenmaal op de Luchthavenweg vindt u de parking aan uw linkerhand.


Aankomst
Lock & Fly is gevestigd aan de Luchthavenweg 49. U kunt hier makkelijk komen door het vliegveld rechts voorbij te rijden. Om uw route nauwkeurig te plannen, kunt u onze handige routeplanner gebruiken. Op deze pagina vindt u ook meer informatie over de verkeerssituatie rond de luchthaven.

Aangekomen bij Lock & Fly rijdt u het terrein op. Direct aan het begin kunt u rechts voor de receptie parkeren. Hier wordt uw auto automatisch op de foto gezet. U meldt zich vervolgens binnen bij de receptie om uw autosleutels af te geven.

Wanneer u voor 06.30 uur wilt parkeren, dan kunt u zelf het terrein van Lock & Fly oprijden. Op het terrein, wat duidelijk aangegeven is, is een parkeerplek met een pion voor u gereserveerd. Hier mag u uw auto vervolgens parkeren. Ziet u geen pion staan dan kunt u een willekeurige vrije plek op het terrein kiezen. Alleen in dit geval mag u de autosleutels zelf behouden.

Nadat de auto geparkeerd is, loopt u naar Eindhoven Airport. De luchthaven ligt een kleine 300 meter verderop. U kunt gebruik maken van bagagetrolleys.

Vertrek
Wanneer u weer terugkomt van uw vliegreis, loopt u weer naar Lock & Fly. Binnen bij de receptie kunt u uw autosleutels weer afhalen. Meestal staat uw auto nu vooraan op het parkeerterrein, zodat u makkelijk de auto kan vinden.

Het kan gebeuren dat u tijdens de reis onverwacht de dag van terugkomst moet wijzigen. U kunt dit doorgeven aan Lock & Fly. Wanneer er hierdoor parkeerkosten bijkomen, kunt u dit ter plekke bijbetalen.

Help