Flyparking

Bij Flyparking kunt u gerust parkeren en naar uw bestemming vliegen. Zij bieden parkeerruimte aan in hun overdekte parking op 15 minuten van Zaventem. De parking beschikt over een mooie wachtruimte en er zijn toiletten. Er is bij Flyparking altijd iemand aanwezig, ook om u te helpen met de bagage.

Meer informatie

Adres

Avenue de Vilvorde 78, 1000, Brussel
Parkeren Zaventem

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Flyparking

Flyparking beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
80%

Locatie

Buiten parkeren
Overdekt parkeren
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Geen maximale doorrijhoogte
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5m tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen Flyparking

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

7,3
Op basis van 748 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in maart 2018. Beoordeling geschreven op 14 mei 2018.


In eerste instantie heb je geen idee waar je terecht komt als je voor de roldeur moet bellen, maar de service is prima en lekker snel.

8

Heeft geparkeerd in maart 2018. Beoordeling geschreven op 03 april 2018.


Prima plek om te parkeren , auto staat binnen en droog ondanks dat we voor buiten betalen geparkeerd hadden, klein communicatiepuntje wat mis ging was dat we opgehaald werden bij het vliegveld door een collega bedrijf, maar dat wisten we niet, dus wij stonden te wachten op de shuttlebus en de shuttlebus stond te wachten op ons. toen ging onze telefoon en we zagen en hoorden de chauffeur met ons praten, we stonden bijna naast elkaar. heeft ongeveer 5 minuten geduurd.

8

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 19 februari 2018.


Prima parkeer garage op korte afstand van vliegveld.
Alleen bij aankomst parkeergarage was er niemand en moesten 20 minuten wachten.
Transfer busje niet de nieuwste !!!!!
Medewerkers super aardig!!!

10

Heeft geparkeerd in januari 2018. Beoordeling geschreven op 19 januari 2018.


Super snelle reactie op vragen en naar en vanaf het vliegtuigveld echt ongelooflijk snel.
bedankt

8

Heeft geparkeerd in december 2017. Beoordeling geschreven op 06 januari 2018.


Prima service, korte wachttijden bij shuttledienst

8

Heeft geparkeerd in november 2017. Beoordeling geschreven op 01 december 2017.


Correcte fijne hulp en service.

Over Flyparking

In de overdekte parkeergarage van Flyparking is plaats voor meer dan 200 auto's. Flyparking is 24 uur per dag, 7 dagen in de week geopend. De maximale doorrijhoogte is 2,50 meter.

Shuttle parkeren
Met de shuttledienst van Flyparking wordt u vanaf de parkeergarage naar het vliegveld gebracht. U rijdt dus zelf naar de parkeergarage om de auto te parkeren. Op de terugreis wordt u weer van het vliegveld opgehaald door de shuttlebus.

De parkeergarage wordt goed bewaakt met videocamera’s en een alarmsysteem. De parkeergarage is goed verlicht en wordt ‘s nachts afgesloten. Bij valet parkeren worden de autosleutels veilig bewaard in een kluis.

Bij de afdracht van de auto controleert u samen met een medewerker van Flyparking de auto op aanwezige mankementen of schades. Zij maken ook foto’s ter referentie. Flyparking is verzekerd voor het rijden met uw auto volgens hun algemene voorwaarden.

Er is in de parkeergarage bij de receptie een wachtruimte en zijn er toiletten aanwezig. Voor de rit met de shuttlebus kunt u kinderzitjes aan uw reservering toevoegen. Personen met een beperkte mobiliteit worden dichtbij de vertrekhal afgezet. Een rolstoel kunt u ook meenemen in de shuttlebus en Flyparking beschikt zelf ook over rolstoelen. Het personeel helpt u graag met het in- en uitladen van uw koffers.

Shuttle parkeren

Aankomst
Het adres van Flyparking is Vilvoordselaan 78 of Avenue de Vilvorde 78 te Brussel. De parkeergarage van Flyparking ligt op de kruising van de snelwegen N1 en de R21, en is dus goed te bereiken. Het gebouw is groot en staat aangegeven als: Auto Logistic Center. U kunt gebruik maken van de routeplanner van Parkos om de route hiernaartoe te plannen.

Bij de ingang staat het nummer 78 in het groot op het hek. U kunt zich vervolgens melden bij de receptie binnen de parkeergarage om de auto in te checken en te parkeren. U krijgt een badge met een referentienummer dat u op de terugreis teruggeeft.

U wordt vervoerd naar het vliegveld in een grote, witte bus met het logo van Flyparking en “Auto Logistic Center” op de zijkant. U wordt bij de aankomsthal afgezet. De rit naar het vliegveld duurt ongeveer 15 minuten.

Vertrek
Nadat u weer geland bent op Zaventem, haalt u eerst uw bagage op. Wanneer u alle koffers weer in uw bezit heeft, belt u met Flyparking. Zij sturen de witte shuttlebus weer naar het vliegveld. U wordt opgehaald op de parking van de shuttles (P15), verdieping 0. Dit is dezelfde plek waar u afgezet bent op de heenreis.

Mocht uw terugvlucht vertraging oplopen of vliegt u enkele dagen eerder of later terug dan gepland, kunt u dit telefonisch doorgeven aan Flyparking. Bij een langere parkeerperiode kunnen er extra kosten ontstaan. Deze kunt u aan het einde van de reis ter plekke betalen.

Help