Flyparking

Bij Flyparking kunt u gerust parkeren en naar uw bestemming vliegen. Zij bieden parkeerruimte aan in hun overdekte parking op 15 minuten van Zaventem. De parking beschikt over een mooie wachtruimte en er zijn toiletten. Er is bij Flyparking altijd iemand aanwezig, ook om u te helpen met de bagage.

Meer informatie

Adres

Avenue de Vilvorde 78, 1000, Brussel
Parkeren Zaventem

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Flyparking

Flyparking beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
80%

Locatie

Buiten parkeren
Overdekt parkeren
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Geen maximale doorrijhoogte
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5m tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen Flyparking

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

7,4
Op basis van 741 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in januari 2018. Beoordeling geschreven op 19 januari 2018.


Super snelle reactie op vragen en naar en vanaf het vliegtuigveld echt ongelooflijk snel.
bedankt

8

Heeft geparkeerd in december 2017. Beoordeling geschreven op 06 januari 2018.


Prima service, korte wachttijden bij shuttledienst

8

Heeft geparkeerd in november 2017. Beoordeling geschreven op 01 december 2017.


Correcte fijne hulp en service.

2

Heeft geparkeerd in november 2017. Beoordeling geschreven op 22 november 2017.


Bij aankomst bij de parking, moesten wij 45 minuten wachten tot de aankomst van de chauffeur. Dit nadat wij zelf verschillende keren hadden gebeld naar alle mogelijke nummers. Op een gegeven moment was het zelfs zo dat we werden weg gedrukt als we belden. Ook was van tevoren bij de reservering opgegeven hoe laat wij zouden arriveren, dus hier waren ze gewoon van op de hoogte. Wanneer het leek of we eindelijk konden vertrekken, zat er geen excuus of haast in. Er werd onverschillig gedaan, zelfs na onze uitleg in verschillende talen en gebaren dat we ons vliegtuig misschien niet meer zouden halen. Uiteindelijk hebben we moeten rennen op het vliegveld, om als laatste in te stappen. Niemand zou ik deze parking hierdoor aanraden. Ondanks dat de pick up keurig geregeld was, toen stond er al iemand klaar en deze meneer was erg vriendelijk.

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Beste Shirley Boereboom, Bedankt voor uw review. Onze excuses dat uw heenreis op die manier verlopen is. Erg vervelend om te horen dat Flyparking u heeft laten wachten en de telefoon niet opnam. Dat is niet hoe een reservering via Parkos hoort te gaan. Gebeurtenissen als deze moeten niet opnieuw plaatsvinden, om dat te voorkomen heb ik uw review bij de parking neergelegd. Gelukkig is uw terugreis goed bevallen, daar zijn we blij mee. Contact met ons kunt opnemen door een e-mail te sturen naar support@parkos.com. Met vriendelijke groet, Team Parkos
6

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 10 november 2017.


Lang wachten op chauffeur 40 minuten

Wel goede sfeer en vertrouwen dat er niets gebeurde met auto

8

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 29 oktober 2017.


Vriendelijke chauffeurs. Op de heenweg had hij wel de radio erg hard aan staan.
Zou de volgende keer weer boeken via Flyparking. De parkeerplaats en de buurt waarin deze gesitueerd is is overigens wel wat naargeestig/somber. Dat zou wel wat 'gezelliger' kunnen.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 28 oktober 2017.


Het enige probleem was het vinden van de bus na de terugvlucht op het vliegveld.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 27 oktober 2017.


Prima parkeergelegenheid. Je wordt snel naar de luchthaven gebracht en bij terugkomst één telefoontje en tien minuten later weer opgehaald.
Kortom snelle service tegen een betaalbare prijs

8

Heeft geparkeerd in september 2017. Beoordeling geschreven op 25 oktober 2017.


Goed en snel.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 24 oktober 2017.


Wederom bij Flyparking geparkeerd en evenals de vorige keer alles prima geregeld.Toen we vroeger als afgesproken arriveerden 04.15u. werd de deur zelfs via de telefoon voor ons geopend zodat we binnen konden wachten.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 23 oktober 2017.


Als je er nog niet eerder bent geweest is het even zoeken, maar dit is eenmalig. De shuttle service is goed. Staat gelijk voor je klaar. Op de terug weg was het jammer dat er een lange file stond waardoor we vrij lang in het busje hebben gezeten.
Zeker voor herhaling vatbaar voor die prijs.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 13 oktober 2017.


Parkeergarage was goed bereikbaar. Bij aankomst was er niemand aanwezig we waren eerder dan de afgesproken aankomsttijd, maar na minder dan 5 minuten kwam er iemand. Nauwelijks 5 minuten later ruim vóór de afgesproken tijd waren we al onderweg naar het vliegveld.
De terugvlucht was vertraagd, maar na een telefoontje bleek de bus al onderweg. We hoefden dus maar heel kort te wachten. Puntje van aandacht is wel dat de naam op de bus afweek van die op onze mail met informatie. Gelukkig zag de chauffeur aan onze mail al snel dat wij de passagiers waren op wie hij stond te wachten.

2

Heeft geparkeerd in september 2017. Beoordeling geschreven op 11 oktober 2017.


Bij aankomst geluk gehad dat shuttle net vertrok en bij uitrit parking stond. Chauffeur was niet op de hoogte van onze komst.
Bij terugkomst 1u moeten wachten op shuttle. Volgende reis zeker geen boeking bij Flyparking.

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Beste klant, Bedankt voor uw review. Het is vervelend dat u heeft moeten wachten op de shuttle bus. Onze excuses. U heeft via Parkos bij Flyparking gereserveerd. Ik heb uw reservering doorgestuurd om soortgelijke situaties in de toekomst te voorkomen. Met vriendelijke groet, Team Parkos
8

Heeft geparkeerd in september 2017. Beoordeling geschreven op 09 oktober 2017.


Een verbeterpunt is de communicatie. Wij zijn Nederlandstalig en spreken zoals de meeste Belgen wel een mondje Frans, maar het blijft soms behelpen. Niet al hun personeel is vlot tweetalig. Dit is trouwens typisch voor Brussel. De medewerkers zijn wel vriendelijk en behulpzaam. We waren bij aankomst op 28 september ook eerst de verkeerde Iris-parking (vlak ernaast) opgereden daar die poort open stond. Het probleempje bestond erin dat we er zonder badge niet onmiddellijk meer af konden rijden, maar dit werd snel opgelost. Dat is uiteraard een fout, die we geen twee keer meer zullen maken. Voor de rest is alles prima verlopen. De ligging zal wel altijd een probleem blijven wegens de bereikbaarheid in Brussel tijdens de drukke ochtendspits op een werkdag. We zijn om 6:30u 's morgens in Kortrijk vertrokken (met regen) en zijn pas om 9:02u op de parking aangekomen voor een rit van 100 km. Op de Van Praetbrug hebben we bijna een uur aangeschoven in de file. We hadden dat ook kunnen inschatten want ik moest vroeger richting Aalst voor mijn werk. De volgende keer zullen we op een zaterdag-of zondagmorgen vertrekken. Tijdens de terugkeer verliep alles zeer vlot, ook niet om rond middernacht uit Brussel weg te geraken.

8

Heeft geparkeerd in september 2017. Beoordeling geschreven op 01 oktober 2017.


Chauffeur was binnen dertig minuten na aankomst van ons bij de parkeer gerage aanwezig. Zou fijn zijn als dde ( vriendelijke en correcte ) chauffeurs ook Nederlands zouden spreken. Deel van jullie clientele is namelijk Nederlands.
Bij terugkomst van vakantie bleken we met een lege accu te staan. Werden zonder problemen geholpen door een zeer vriendelijke werknemer van Parkos zodat we binnen een half uur naar huis konden rijden.
EEN SERIEUS MINPUNT IS DAT ZOWEL HEEN NAAR DE LUCHTHAVEN ALS TERUG NAAR DE PARKEER GERAGE DE CHAUFFEURS VOORTDUREND NIET HANDSFREE TELEFONEERDE.

Het moet voor u als werkgever toch niet zo,n enorme investering zijn om een haedsetje voor ze aan te schaffen. Als ik nog eens met parkos zaken doe ( en dat wil ik best) en als ze dan weer zonder haedset moeten werken zal dat mijn laatste contact met uw bedrijf zijn. Verdr dik tevreden

Over Flyparking

In de overdekte parkeergarage van Flyparking is plaats voor meer dan 200 auto's. Flyparking is 24 uur per dag, 7 dagen in de week geopend. De maximale doorrijhoogte is 2,50 meter.

Shuttle parkeren
Met de shuttledienst van Flyparking wordt u vanaf de parkeergarage naar het vliegveld gebracht. U rijdt dus zelf naar de parkeergarage om de auto te parkeren. Op de terugreis wordt u weer van het vliegveld opgehaald door de shuttlebus.

De parkeergarage wordt goed bewaakt met videocamera’s en een alarmsysteem. De parkeergarage is goed verlicht en wordt ‘s nachts afgesloten. De autosleutels worden veilig bewaard in een kluis.

Bij de afdracht van de auto controleert u samen met een medewerker van Flyparking de auto op aanwezige mankementen of schades. Zij maken ook foto’s ter referentie. Flyparking is verzekerd voor het rijden met uw auto volgens hun algemene voorwaarden.

Er is in de parkeergarage bij de receptie een wachtruimte en zijn er toiletten aanwezig. Voor de rit met de shuttlebus kunt u kinderzitjes aan uw reservering toevoegen. Personen met een beperkte mobiliteit worden dichtbij de vertrekhal afgezet. Een rolstoel kunt u ook meenemen in de shuttlebus en Flyparking beschikt zelf ook over rolstoelen. Het personeel helpt u graag met het in- en uitladen van uw koffers.

Shuttle parkeren

Aankomst
Het adres van Flyparking is Vilvoordselaan 78 of Avenue de Vilvorde 78 te Brussel. De parkeergarage van Flyparking ligt op de kruising van de snelwegen N1 en de R21, en is dus goed te bereiken. Het gebouw is groot en staat aangegeven als: Auto Logistic Center. U kunt gebruik maken van de routeplanner van Parkos om de route hiernaartoe te plannen.

Bij de ingang staat het nummer 78 in het groot op het hek. U kunt zich vervolgens melden bij de receptie binnen de parkeergarage om de auto in te checken en te parkeren. U krijgt een badge met een referentienummer dat u op de terugreis teruggeeft.

U wordt vervoerd naar het vliegveld in een grote, witte bus met het logo van Flyparking en “Auto Logistic Center” op de zijkant. U wordt bij de aankomsthal afgezet. De rit naar het vliegveld duurt ongeveer 15 minuten.

Vertrek
Nadat u weer geland bent op Zaventem, haalt u eerst uw bagage op. Wanneer u alle koffers weer in uw bezit heeft, belt u met Flyparking. Zij sturen de witte shuttlebus weer naar het vliegveld. U wordt opgehaald op de parking van de shuttles (P15), verdieping 0. Dit is dezelfde plek waar u afgezet bent op de heenreis.

Mocht uw terugvlucht vertraging oplopen of vliegt u enkele dagen eerder of later terug dan gepland, kunt u dit telefonisch doorgeven aan Flyparking. Bij een langere parkeerperiode kunnen er extra kosten ontstaan. Deze kunt u aan het einde van de reis ter plekke betalen.

Help