U kunt zorgeloos uw auto parkeren bij Flypa. Flypa beschikt over meerdere parkeerterreinen, binnen en buiten, waar uw auto veilig staat. U kunt kiezen voor zowel valet als shuttle parkeren. Het vriendelijke personeel staat altijd voor u klaar. Flypa is makkelijk te vinden en ligt slechts 2 minuten rijden van het vliegveld.

Meer informatie

Adres

Münsterstraße 384, 40470, Düsseldorf
Parkeren Düsseldorf Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Flypa

Flypa beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
100%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Elektrisch oplaadpunt
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
100%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Parkeergarage
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
100%

Bereikbaarheid

5m tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen Flypa

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,8
Op basis van 443 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in januari 2018. Beoordeling geschreven op 16 januari 2018.


De vriendelijkheid en geboden service zijn top. Ik reserverr volgende keer weer bij deze firma

10

Heeft geparkeerd in december 2017. Beoordeling geschreven op 10 januari 2018.


Goed geregeld, snel en efficiënt !!

10

Heeft geparkeerd in januari 2018. Beoordeling geschreven op 07 januari 2018.


Prima geregeld allemaal. Na boeken werd ik gelijk gebeld met de mededeling dat ik naar een andere parkeerplaats moest. Geen probleem. Goed bereikbaar en pendelbus stond klaar.

10

Heeft geparkeerd in december 2017. Beoordeling geschreven op 02 januari 2018.


Super

8

Heeft geparkeerd in december 2017. Beoordeling geschreven op 24 december 2017.


Alles verliep soepel. Simpel de autosleutels overhandigen en naar de incheckbalie. Ook weer terug, even bellen en de auto wordt gebracht.

8

Heeft geparkeerd in december 2017. Beoordeling geschreven op 19 december 2017.


Snelle service. Dicht bij vertrekhal.

10

Heeft geparkeerd in november 2017. Beoordeling geschreven op 10 november 2017.


Perfect geregeld door de parkeerbeheer
Jammer dat Parijs verkeerde adres heeft mee gedeeld

8

Heeft geparkeerd in september 2017. Beoordeling geschreven op 15 oktober 2017.


Perfecte service vriendelijke mensen bij terugvlucht iets te lang wachten

10

Heeft geparkeerd in september 2017. Beoordeling geschreven op 09 oktober 2017.


Goed

10

Heeft geparkeerd in september 2017. Beoordeling geschreven op 25 september 2017.


Wij vonden de geboden diensten goed mede werkers waren erg vrienderlik goede service en op tijd bij de lucht haven en ook netjes optijd op gehaald voor ons was alles toppie geregeld een dikke 10

10

Heeft geparkeerd in augustus 2017. Beoordeling geschreven op 16 september 2017.


Onze ervaring is erg goedwij hebben de auto eerder ook all bij Flypa geparkeerd en zullen dat in de toekomst ook zeker doen.

10

Heeft geparkeerd in september 2017. Beoordeling geschreven op 10 september 2017.


Door omstandigheden laat ter plaatse,meteen na het vliegveld gebracht.
Aangekomen kom ik erachter dat mijn paspoort en laptop nog in de auto lag.
Een belletje en 5 minuten later had ik alles toppie.
Terug stond busje al weer klaar en 10 minuutjes later al weer onderweg naar huis

10

Heeft geparkeerd in augustus 2017. Beoordeling geschreven op 29 augustus 2017.


Dat was geweldig.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2017. Beoordeling geschreven op 26 augustus 2017.


Valet parking is an ideal way to start ones journey and avoid any stress of getting to/from the airport. It's simple, cheap and the service is excellent and friendly. Next time I will use it again for sure.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2017. Beoordeling geschreven op 23 augustus 2017.


Top !

Over Flypa

Bij Flypa kunt u de auto op vele manieren parkeren. U kunt niet alleen kiezen voor shuttle of valet parkeren, ook kunt u uw auto binnen of buiten parkeren. De maximale doorrijhoogte van de parkeergarage is 2,10 meter. Flypa is dag en nacht geopend.

Shuttle parkeren
Als u kiest voor shuttle parkeren rijdt u naar de hoofdlocatie en meldt u bij de balie. Vanuit deze locatie wordt uw auto door een medewerker geparkeerd op een van hun parkeerterreinen. De shuttlebus zal u vervolgens in 2 minuten naar het vliegveld vervoeren. Op de terugreis kunt u weer gebruik maken van de shuttledienst naar het parkeerterrein.

Valet parkeren
Wanneer u voor valet parkeren gekozen heeft, rijdt u naar Düsseldorf Airport. Hier wordt u opgewacht door een medewerker van Flypa. Na een controle van uw auto kunt u inchecken, terwijl de chauffeur uw auto parkeert. Wanneer u weer terugkomt van uw vliegreis, wordt de auto weer naar het vliegveld gebracht.

Het parkeerterrein van Flypa is een veilige plek om uw auto te parkeren. Het buitenterrein is verhard en heeft een stalen hek en slagbomen. Op de hoofdlocatie is daarnaast altijd personeel aanwezig. Alle parkeerterreinen worden met videocamera’s bewaakt. Uw autosleutels worden veilig opgeborgen in een kluis.

Uw auto wordt ter plekke gecontroleerd op eventuele schades en mankementen door een aanwezige medewerker. De auto is verzekerd volgens de algemene voorwaarden van de parkeeraanbieder.

Flypa biedt enkele waspakketten voor uw auto. Uw auto wordt zeer professioneel schoongemaakt en gewassen.

Bij het shuttle parkeren kunt u binnen en buiten parkeren. Het buitenterrein is verhard. Bij aankomst op de hoofdlocatie kunt u gebruik maken van toiletten. In de wachtruimte is een koffie- en snackautomaat te vinden.

Het personeel helpt u om uw bagage uit de auto en in de shuttlebus te krijgen. Zij beschikken over kinderstoeltjes voor 2 tot 3-jarigen. Voor overige leeftijden kunt u uw eigen kinderzitje gebruiken.

Bij valet parkeren wordt uw auto in de parkeergarage gezet. Mindervaliden kunnen gerust terecht bij de valet service van Flypa.

Shuttle parkeren

Aankomst
U rijdt naar de hoofdlocatie van Flypa aan de Tilde-Klose-Weg 2-4. U bent hier binnen 5 minuten vanaf de snelweg. Deze locatie is een kleine 800 meter verwijderd van het vliegveld. Om de weg hiernaartoe te vinden, kunt u gebruik maken van onze routeplanner.

U kunt hier dag en nacht terecht. U kunt tijdens het reserveringsproces aangeven wanneer u verwacht bij Flypa aan te komen. Als u onderweg merkt dat u meer dan een halfuur van deze tijd afwijkt, kunt u dit telefonisch doorgeven.

U rijdt het terrein van Flypa op. De balie vindt u in het midden van het gebouw. U meldt zich bij de balie, waarna de buitenkant van uw auto wordt gecontroleerd op schade en mankementen. Uw auto wordt vervolgens geparkeerd door een medewerker van de parking.

De shuttlebus staat voor u klaar op het terrein. Het is een blauwe bus met het logo van Flypa in het groot op de zijkant. De shuttlebus rijdt voor elke klant apart. Flypa heeft meerdere shuttlebussen, die elk 8 personen kunnen vervoeren. U bent binnen 2 minuten op het vliegveld.

Vertrek
Wanneer u terugkomt van uw reis, voltrekt dit proces in omgekeerde volgorde. Nadat u al uw bagage opgehaald heeft, belt u wederom met Flypa. De blauwe shuttlebus zal dan voor u klaar staan op dezelfde plek als op de heenreis; voor de vertrekhal B-C. U kunt het beste deur 10 uitgaan om deze plek makkelijk te vinden.

De shuttlebus brengt u terug naar de hoofdlocatie. Hier staat uw auto op u te wachten om u helemaal thuis te brengen.

Mocht u om welke reden dan ook een of meerdere dagen later met het vliegtuig terugkomen, dan kunt u bij uw verlate aankomst direct bijbetalen aan de parkeeraanbieder.

Valet parkeren

Aankomst
Bij valet parkeren rijdt u met uw auto naar het vliegveld. Als u 10 minuten voor aankomst Flypa belt, dan zal een chauffeur u opwachten bij vertrekhal B-C. Als uw aankomsttijd aanmerkelijk verschilt van de tijd aangegeven in uw reservering, kunt u dit van tevoren doorgeven.

U kunt de medewerker herkennen aan de bedrijfskleding Flypa, een zwart shirt met het logo van Flypa. De chauffeur zal uw auto ook herkennen aan het kenteken en het model. Deze gegevens geeft u door tijdens het maken van uw reservering.

U inspecteert samen met de chauffeur uw auto, voordat deze uw auto naar de parkeergarage rijdt. Dit zal niet langer duren dan 15 minuten. Er zal maximaal 20 km met uw auto gereden worden.

Vertrek
Bij terugkomst zal uw auto weer naar het vliegveld gebracht worden. Als u de parkeeraanbieder belt wanneer u alle koffers weer in uw bezit heeft, dan heeft Flypa de tijd om uw auto naar het vliegveld te rijden. Uw auto staat dan meteen klaar als u de vertrekhal B-C verlaat door deur 10.

Mocht u één of meerdere dagen eerder of later met het vliegtuig terugkomen om welke reden dan ook, dan kunt u dit doorgeven aan Flypa. Indien er extra parkeerkosten ontstaan, dan kunt u deze direct contant bijbetalen aan de chauffeur.

Help