Eco Park

Eco Park is hét adres wanneer u veilig en voordelig wilt parkeren vlakbij Charleroi. U kunt uw auto zorgeloos parkeren op hun kleine parkeerterrein. U neem de autosleutels gewoon mee op reis. Het vervoer naar de luchthaven wordt verzorgd door hun gratis shuttledienst. Binnen 5 minuten staat u op het vliegveld.

Meer informatie

Adres

Rue de Capilone, 11 A, 6220, Fleurus
Parkeren Charleroi

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Eco Park

Eco Park beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

60%

Veiligheid

Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
× 24u p/d aanwezigheid
× Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
40%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
80%

Bereikbaarheid

5m tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× Valet service

Beoordelingen Eco Park

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,9
Op basis van 71 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 19 februari 2018.


Prima ervaring we hoefde niet te wachten goed geregeld

10

Heeft geparkeerd in januari 2018. Beoordeling geschreven op 10 januari 2018.


Goed te vinden en snel gebracht en opgehaald, vriendelijke chauffeur

10

Heeft geparkeerd in november 2017. Beoordeling geschreven op 27 november 2017.


Toegegeven dat ik eerst een beetje terughoudend was en dacht dat er gezien de prijs wel een addertje onder het gras MOEST zitten.
Niks was minder waar. We kwamen aan en moesten zelfs niet wachten op de shuttle-bus néén hij wachtte op ons. Dus wij vlug betaald in en met koffers de bus in. In welgeteld 6 à 7 minuten waren we aan de parking voor taxi's op de luchthaven. Een paar dagen later wandelden we eerst naar de parking en dan even bellen en na niet meer dan 5 minuten stond daar opnieuw de shuttle bus. Dit keer zelfs enkel alleen voor ons. Vriendelijke jongedame aan het stuur en wat betreft de communicatie was de voertaal geen enkel probleem want er werd evengoed vlot Engels gesproken, hetgeen voor mij wel vlotter ging. Kortom een dikke aanrader! Zijn iets duurder 34,- i.p.v. 26,- bij andere parkings maar voor deze service echt niets teveel. Ik ben dus vanaf heden een fervente Parkos-klant, zeker weten!! Bedankt/Merci/Thank you, Parkos!!

10

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 01 november 2017.


Vriendelijke chauffeur, die goed Engels sprak. 20 minuten voor aankomst gebeld, en chauffeur stond ons bij aankomst al op te wachten. Bij terugkomst hebben we ongeveer 5 minuten op deze chauffeur staan wachten. Werkelijk perfect. Vorig jaar op P3 van deze luchthaven gestaan, maar dit is 100x Beter. Alleen jammer dat er geen reclame op het busje staat. Volgende keer parkeer ik hier weer.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 29 oktober 2017.


Goed.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 26 oktober 2017.


Prima parkeerplek voor een prima prijs.
Je bent zo op het vliegveld al is het dan nog wel 5 minuutjes lopen naar de vertrekhal.

6

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 26 oktober 2017.


Even zoeken naar de locatie, wordt niet correct weergegeven op navigatie.
Geen faciliteiten bij de parkeerlocatie.
Zeer rommelig en chaotisch bij terugkomst. Je wordt weer opgehaald bij P2 Charleroi, waar het enorm druk is met mensen die daar geparkeerd hebben als alle andere parkeerdiensten welke met busjes op en neer rijden. Er kwamen 3 vliegtuigen ongeveer gelijktijdig aan waardoor de parkeerdienst veel te weinig capaciteit in het busje had waardoor het wachten erg lang duurde. Echter zou men in kunnen spelen op het feit dat er meerdere vliegtuigen en passagiers gelijktijdig aankomen, men geeft immers vluchtnummer en aankomsttijden op bij boeking. Busje is erg oud er werkt maar één koplamp, diverse veiligheidsgordels werken niet.

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Beste Melse, Bedankt voor uw review. Vervelend dat uw ervaring met Eco Park niet is gegaan zoals gehoopt. Onze excuses daarvoor. Om soortgelijke situaties in de toekomst te voorkomen, heb ik uw review doorgestuurd naar de parking. Met vriendelijke groet, Team Parkos
10

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 26 oktober 2017.


Heel tevreden.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 26 oktober 2017.


Prima parkeerterrein maar bij aankomst ontzettend vol. Niet alle gebruikers hadden binnen de belijning geparkeerd, waardoor eea wat rommelig oogde.
We werden duidelijk verwacht, de papieren lagen klaar en de shuttlebus vertrok vlot. Het zelfde gold voor de terugreis!
Zou het zeker aanbevelen.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 25 oktober 2017.


Prima parkeerplek voor een prima prijs. Niks mis mee. De entourage doet wat "shabby" aan maar je hebt direct het gevoel dat je auto goed en veilig is geparkeerd. En de shuttle-dienst van/naar het vliegveld is kort en snel, ook op de terugreis.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 25 oktober 2017.


Perfect geregeld. Busje stond klaar om ons naar het vliegveld te brengen. en bij terugkomst hebben we maar heel kort hoeven te wachten.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 25 oktober 2017.


Mooi op tijd opgehaald en weggebracht.
Wat achteraf en donker gelegen.
Scheelt de helft van de reguliere parkeerkosten voor een week.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 25 oktober 2017.


Goed parkeren met vriendelijk personeel
Even bellen voor aankomst en je wordt snel gebracht en gehaald. Voor herhaling vatbaar.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 24 oktober 2017.


Snelle dienst, alles volgens afspraak.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 24 oktober 2017.


Snelle service, hebben niet hoeven wachten.
Super!!

Over Eco Park

Het parkeerterrein van Eco Park is elke dag geopend vanaf 04.00 tot en met 01.00. Op het terrein kunnen 250 auto’s en ook busjes staan.

Shuttle parkeren
Eco Park brengt u met een shuttlebus naar het vliegveld van Charleroi, nadat u de auto geparkeerd hebt. De autosleutels houdt u zelf. Het personeel is altijd bereid om u met de bagage te helpen. Wanneer u weer terugkomt, haalt de shuttlebus u weer op van het vliegveld.

Eco Park is een goed verlicht en beveiligd parkeerterrein. Er is 24/7 camerabewaking en het terrein is goed afgesloten met een elektrische slagboom. Daarnaast is het gehele terrein omringd met hekken.

Op het verharde parkeerterrein is er een receptie waar u zo nodig kunt wachten. Hier kunt u ook toiletten vinden.

Shuttle parkeren

Aankomst
Het parkeerterrein van Eco Park is goed bereikbaar vanaf de snelweg. Het adres is Rue de Capilone 11A, 6220 Fleurus. Vanaf de E42 is het parkeerterrein heel makkelijk te vinden en bent u er binnen 5 minuten. Om uw weg hiernaartoe nog makkelijker te vinden, kunt u gebruik maken van onze routeplanner. Het vliegveld ligt 4 kilometer vanaf de parking.

U belt 30 minuten voordat u bij het parkeerterrein aankomt, naar Eco Park om uw precieze aankomsttijd door te geven. Het parkeerterrein kunt u vinden aan het einde van de straat. U kunt zich melden bij de receptie rechts bij de ingang van het terrein.

U parkeert zelf de auto op het terrein naar de aanwijzingen van de medewerkers. De shuttlebus wacht vervolgens op u bij de receptie. De bus kunt u herkennen aan de logo’s van Eco Park die erop staan. U wordt in 5 minuten naar het vliegveld gebracht.

Vertrek
Bij uw terugreis neemt u weer contact op met Eco Park nadat u geland bent. De shuttlebus zal vervolgens naar het vliegveld rijden en u opwachten op P2. Hier bent u op de heenreis ook uitgestapt.

Wanneer u de terugvlucht wijzigt of de vlucht vertraging heeft, kunt u dit doorgeven aan Eco Park. Als u een of meer dagen langer parkeert dan gepland, kunnen er parkeerkosten bijkomen. Het bijkomende bedrag kunt u ter plaatse verrekenen.

Help