Easy Valet Parking Rotterdam

Easy Valet Parking Rotterdam biedt u de mogelijkheid om snel en gemakkelijk uw auto af te geven bij de Kiss & Ride van Rotterdam Airport en met een vertrouwd gevoel op reis te gaan. Uw auto wordt veilig geparkeerd op een van de overdekte plaatsen wanneer hier nog plek is en anders op het buitenterrein. Bij terugkomst zorgt Easy Valet Parking Rotterdam ervoor dat uw auto weer voor u klaar staat bij de Kiss & Ride.

Meer informatie

Adres

Kranebittenbaan 20, 3045AW, Rotterdam
Parkeren Rotterdam Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Easy Valet Parking Rotterdam

Easy Valet Parking Rotterdam beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

Cameras
Omheining
Verzekerd van een parkeerplek
Voertuig inspectie
× 24u p/d aanwezigheid
60%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Elektrisch oplaadpunt
Hulp met koffers
× Toiletten
× Wachtruimte
60%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
80%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service
× 24/7 transfer

Over Easy Valet Parking Rotterdam

Easy Valet Parking is een jonge onderneming en zorgt ervoor dat uw auto betrouwbaar, veilig wordt geparkeerd. Zij zorgen voor een snelle overdracht bij het vliegveld, zodat u snel en gerust uw reis kunt hervatten. Easy Valet Parking Rotterdam is niet dag en nacht geopend, maar zorgt ervoor dat zij voor u klaar staan op de afgesproken tijdstippen. Zorgt u er dus voor dat de opgegeven aankomst- en vluchttijden correct zijn ingevuld om wachttijden te voorkomen.

Valet parkeren
U maakt bij Easy Valet Parking Rotterdam gebruik van valet parkeren. Dit houdt in dat u uw auto afgeeft bij het vliegveld en na controle van uw auto uw reis snel kunt hervatten. De medewerker parkeert uw auto veilig en zorgt er op de terugweg voor dat uw auto weer voor u klaar staat bij het vliegveld.

Easy Valet Parking Rotterdam maakt gebruik van een aantal overdekte parkeerplekken en daarnaast van een groot buitenterrein waar uw auto gedurende uw reis geparkeerd zal staan. Het buitenterrein is omheind en is voorzien van camerabeveiliging.

Na het afgeven van uw auto kunt u gelijk gebruik maken van de faciliteiten van Rotterdam Airport. De medewerker helpt u bij afgifte van uw auto graag met het uitladen van uw bagage.

Valet parkeren

Aankomst

Op de dag van vertrek rijdt u naar Rotterdam Airport, waar een medewerker op u staat te wachten bij de Kiss & Ride. 30 minuten voor aankomst dient u te bellen naar het telefoonnummer van Easy Valet Parking om wachttijden te voorkomen. Het telefoonnummer staat vermeld in de bevestiging van uw reservering. Easy Valet Parking Rotterdam zorgt ervoor dat u zo snel mogelijk uw auto kunt afgeven bij het vliegveld en op reis kunt gaan.

De overdracht van de auto vindt plaats bij de Kiss & Ride. De medewerker van Easy Valet Parking Rotterdam zal u herkennen aan uw auto en uw kenteken. De medewerker controleert de auto samen met u en vult een overdrachtsformulier met u in. U overhandigt vervolgens de sleutels aan de medewerker en kunt uw reis hervatten. Easy Valet Parking Rotterdam zorgt ervoor dat uw auto veilig wordt geparkeerd op het afgesloten binnenterrein of anders op het beveiligde buitenterrein.

Vertrek
Op de terugweg neemt u weer contact op met Easy Valet Parking Rotterdam zodra u bent geland. Easy Valet Parking Rotterdam zorgt ervoor dat uw auto voor u klaar staat bij de Kiss & Ride. Uw auto wordt samen met u gecontroleerd en u kunt vervolgens uw terugreis hervatten.

Help