Easy Parkshuttle

Easy Parkshuttle is een kleine parkeeraanbieder gelegen in de bossen achter de Luchthaven Keulen-Bonn. Bij Easy Parkshuttle kunt u binnen en buiten parkeren en gebruik maken van hun shuttle of valet service. Wanneer u voor shuttle parkeren kiest, kunt u de autosleutels behouden tijdens de parkeerduur. Het parkeerterrein ligt op 10 minuten afstand van het vliegveld.

Meer informatie

Adres

Fuggerstrasse 27, 51149, Köln
Parkeren Vliegveld Keulen

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Easy Parkshuttle

Easy Parkshuttle beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
× Camera's
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Binnen parkeren
Parkeergarage
Verhard
× Geen maximale Doorrijhoogte
× Gehandicapten parkeerplek
100%

Bereikbaarheid

5m tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen Easy Parkshuttle

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

7,2
Op basis van 186 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in april 2018. Beoordeling geschreven op 19 april 2018.


Heenreis geen enkel probleem. Terugreis verliep het wat moeizamer. Man aan de telefoon was geïrriteerd en dat was duidelijk merkbaar. We stonden op de afgesproken plaats maar bleek lastig voor hem om dat te begrijpen. Uiteindelijk toch goed gekomen.

10

Heeft geparkeerd in april 2018. Beoordeling geschreven op 17 april 2018.


Perfecte dienstverlening , bedankt

10

Heeft geparkeerd in maart 2018. Beoordeling geschreven op 30 maart 2018.


Overdekte en afgesloten parkeerplaats, top geregeld. Vervoer van en naar het vliegveld was goed geregeld

10

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 12 maart 2018.


Prima Service Parkos
Het telefonisch contact met de medewerkers bij aanvang en na onze reis was uitstekend! De snelheid waarmee de shuttlebus kwam was ook erg goed. Vriendelijke en servicegerichte chauffeurs. Sterk punt is de Duitse vertaling op de papieren want niet iedereen kent de Duitse taal. De kooi waarin onze auto ging schept ook vertrouwen en veiligheid!
Al met al een uitstekende service die we graag zullen doorgeven aan anderen!! Onze complimenten voor de uitstekende ervaring!

10

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 10 maart 2018.


Snelle en duidelijke service. Bij aankomst meteen opgehaald en op terugkomst stond al busje op ons te wachten. Mensen praten redelijk engels. Reistijd naar het vliegveld is ongeveeer 7-8 min

8

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 08 maart 2018.


Positief, prettig contact , verbeterpunt: geef de klant een visitekaartje mee waarop telefoonnummer en ophaalplaats staat

10

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 07 maart 2018.


Klasse service! Aardige mensen, niet moeilijk doen als je wat te vroeg bent, flexibel en snel. Wat mij betreft maximale sterren!

8

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 07 maart 2018.


Goed en makkelijk contact. Vriendelijk. Snelle shuttle.

10

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 06 maart 2018.


Gaat all vlot en simpel. Zou direct weer boeken.

10

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 06 maart 2018.


Alles correct, auto stond binnen in garage box. Ophalen op tijd en vriendelijke chauffeur.

8

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 06 maart 2018.


Parkeerplek prima! Haal en brengservice naar wens.

10

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 01 maart 2018.


Top geregeld, goede prijs en service. Ik had mijn auto in een parkeer garage staan, aparte parkeerplek voor 2 auto's achter slot en grendel. Chauffeur was netjes op tijd en zeer vriendelijk! Ik kan iedereen deze firma aanbevelen. Als ik weer vanaf Köln vlieg zal ik zeker weer via Easy Parkshuttle een parkeerplek reserveren.

10

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 26 februari 2018.


Easy, fast and better prices then anywhere else. And my car was safer in a locked garagebox too. Perfect.

8

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 21 februari 2018.


Service is prima, contact medewerkers prima, ook de behulpzaamheid.
Verbeterpunt zou zijn de herkenbaarheid van de halte bij aankomst op het vliegveld.
De halte staat nergens aangegeven.
Prijs parkeren is prima.

10

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 21 februari 2018.


Goed en snel geholpen

Over Easy Parkshuttle

Easy Parkshuttle beheert een parkeerterrein waar 200 auto’s van verschillende afmetingen kunnen parkeren. Verder beschikken zij over een parkeergarage met 50 individuele parkeerplekken. Hier kunnen auto’s staan met een maximale lengte van 5,20 meter en maximale breedte van 2,20 meter. De parkeergarage heeft daarnaast een maximale doorrijhoogte van 1,90 meter. U kunt 24/7 terecht bij Easy Parkshuttle.

Shuttle parkeren
De shuttlebus haalt u op vanaf het parkeerterrein of de parkeergarage en brengt u naar de luchthaven. De reis vanaf het parkeerterrein duurt 10 minuten en vanaf de parkeergarage slechts 4 minuten. Op de terugreis brengt de shuttlebus u weer naar uw auto.

Valet parkeren
Wanneer u kiest voor de valetdienst van Easy Parkshuttle, wordt uw auto van het vliegveld opgehaald door een van hun medewerkers. U hoeft dus niet op zoek naar het parkeerterrein, maar rijdt regelrecht naar de vertrekhal. De medewerker parkeert vervolgens de auto voor u, terwijl u direct kunt inchecken. Op de terugreis brengt een medewerker uw auto weer naar het vliegveld.

Easy Parkshuttle heeft een omheind terrein dat dag en nacht bewaakt wordt. Ook de garage is beveiligd en afgesloten. De autosleutels worden tijdens de parkeerperiode bewaard in een kluis.

Wanneer u kiest voor valet parkeren, controleert u tijdens de afdracht samen met de chauffeur uw auto op aanwezige schades. Easy Parkshuttle is verzekerd voor het brengen van uw auto naar hun parkeerterreinen volgens hun algemene voorwaarden.

Op het verharde parkeerterrein van Easy Parkshuttle zijn een aantal voorzieningen beschikbaar. Zo is er een wachtkamer/receptie waar u wat kunt drinken en zijn er toiletten aanwezig. Ook kunt u een gratis beschermdeken voor de auto lenen en de auto elektrisch opladen.

In de overdekte parkeergarage zijn ook gratis kluisjes beschikbaar en hier kunt u ook de auto elektrisch opladen.

De shuttlebus is voorzien van kinderzitjes en een babyzitje.

Shuttle parkeren

Aankomst
Buiten parkeren
Het adres van het buitenterrein van Easy Parkshuttle is: Fuggerstrasse 27 in Köln. Vanaf de snelweg is het parkeerterrein goed te bereiken. Om u weg hiernaartoe te vinden kunt u gebruik maken van de onze routeplanner.

De medewerkers wijzen u een parkeerplek aan en vervolgens kunt u in de shuttlebus stappen. De witte shuttlebus wacht vooraan het terrein op u en deze kunt u herkennen aan het logo van Easy Parkshuttle op de zijkant. De shuttlebus brengt u in ongeveer 10 minuten naar de juiste vertrekhal.

Binnen parkeren
Het adres van de overdekte parkeerplaats is: Im Falkenhorst, 51145 Köln. U kunt hier komen via de snelweg 59. De parkeergarage bevindt zich aan een zijweg van de Frankfurter Straße. Met de routeplanner van Parkos kunt u de route hiernaartoe uitstippelen.

10 minuten voordat u bij de parkeergarage aankomt, belt u met Easy Parkshuttle. Zo kunnen zij zich voorbereiden op uw komst. Een medewerker wacht op u bij de ingang van de parkeergarage. Deze wijst u aan waar u kunt parkeren.

Vervolgens stapt u in de shuttlebus die voor de parkeergarage op u wacht. De witte shuttlebus heeft het logo van Easy Parkshuttle op de zijkant staan. De bus brengt u binnen vijf minuten naar de luchthaven.

Vertrek
Wanneer u op de terugreis weer op het vliegveld geland bent, haalt u eerst uw bagage op. Nadat u de bagage in uw bezit heeft, belt u weer met Easy Parkshuttle. Zij sturen vervolgens de shuttlebus naar de luchthaven om u op te halen. Als u landt op Terminal 1, wordt u bij Terminal 1C op het vertrekniveau (Abflugebene) opgehaald. Wanneer u landt op Terminal 2, dan wordt u opgehaald van de Fernbus-Terminal bij bushalte 1.

Het kan zijn dat u tijdens de reis uw terugvlucht moet wijzigen. Dit kunt u doorgeven aan Easy Parkshuttle, zodat zij hier rekening mee kunnen houden. Wanneer u enkele dagen langer parkeert dan verwacht, kunnen hiervoor kosten bijkomen. Deze kunt u ter plaatse betalen aan de parkeeraanbieder.

Valet parkeren

Aankomst
U rijdt op tijd voor uw vlucht naar de luchthaven van Keulen-Bonn. De luchthaven wordt goed aangegeven. U kunt gebruik maken van de routeplanner van Parkos om de route naar het vliegveld uit te stippelen.

10 minuten voordat u op het vliegveld aankomt, belt u met Easy Parkshuttle. Zij kunnen dan op tijd een chauffeur naar de luchthaven sturen om uw auto op te halen. De chauffeur van Easy Parkshuttle wacht u op voor de vertrekterminal. De medewerker kunt u herkennen aan de bedrijfskleding en hij heeft een medewerkerspas van Easy Parkshuttle.

De chauffeur controleert samen met u de auto. Vervolgens kunt u de terminal inlopen om in te checken en parkeert de medewerker uw auto op het gewenste parkeerterrein. Tijdens de parkeerduur wordt er maximaal 23 kilometer gereden in uw auto.

Vertrek
Na uw terugvlucht belt u weer met Easy Parkshuttle nadat u al uw bagage opgehaald heeft. Een chauffeur brengt vervolgens uw auto weer naar de luchthaven. De chauffeur wacht met uw auto op u op het vertrekniveau (Abflugebene) van de terminal.

Wanneer u tijdens de reis uw terugvlucht moet wijzigen, kunt u dit doorgeven aan Easy Parkshuttle. Zo zijn ze daar van op de hoogte en kunnen ze zich daar op voorbereiden. Wanneer u enkele dagen langer parkeert, kunnen er kosten bijkomen. Deze kunt u ter plaatse betalen.

Help