Easy Parkshuttle

Easy Parkshuttle is een kleine parkeeraanbieder gelegen in de bossen achter de Luchthaven Keulen-Bonn. Bij Easy Parkshuttle kunt u binnen en buiten parkeren en gebruik maken van hun shuttle of valet service. Wanneer u voor shuttle parkeren kiest, kunt u de autosleutels behouden tijdens de parkeerduur. Het parkeerterrein ligt op 10 minuten afstand van het vliegveld.

Meer informatie

Adres

Fuggerstrasse 27, 51149, Köln
Parkeren Vliegveld Keulen

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Easy Parkshuttle

Easy Parkshuttle beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
× Camera's
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Binnen parkeren
Parkeergarage
Verhard
× Geen maximale Doorrijhoogte
× Gehandicapten parkeerplek
100%

Bereikbaarheid

5m tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen Easy Parkshuttle

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

7,2
Op basis van 165 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 21 februari 2018.


Service is prima, contact medewerkers prima, ook de behulpzaamheid.
Verbeterpunt zou zijn de herkenbaarheid van de halte bij aankomst op het vliegveld.
De halte staat nergens aangegeven.
Prijs parkeren is prima.

10

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 21 februari 2018.


Goed en snel geholpen

8

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 21 februari 2018.


Bij terugkomst was het even lastig te vinden waar de opstap plaats was.
Fijne medewerkers.Behulpzaam

10

Heeft geparkeerd in november 2017. Beoordeling geschreven op 20 februari 2018.


Super! Alleen wel lastig dat de telefonist, die je moet bellen als je er bent, alleen duits spreekt. De chauffeur gelukkig meertalig.

8

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 20 februari 2018.


Prima geregeld,
Zeker voor herhaling vatbaar

8

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 19 februari 2018.


Prima ontvangst op de heenreis, op de terugreis duurde het wat lang totdat ik en andere gasten gehaald werden. Dit kwam omdat er nog mensen afgezet moesten worden voor hun heenreis en wij erna werden opgepikt. Voor de rest een prima parking, dichtbij het vliegveld, binnen 10 minuten sta je op het vliegveld vanaf hun parking.

8

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 18 februari 2018.


Goede service, netjes op tijd

10

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 14 februari 2018.


Zeer tevreden, bij vertrek alles correct, vriendelijke man, bij aankomst, op de luchthaven, een misverstand tussen ons en de telefonist, die had begrepen dat ze de auto moesten afhalen, het zal aan ons duits gelegen hebben, waarschijnlijk.. Bij terugkomst werd ons medegedeeld, dat onze auto een aanrijding gehad heeft bij parkeren en beschadiging opgelopen had.
Ze hebben dit zeeeer professioneel opgelost, toen wij terugkwamen was alles, zeer goed hersteld en zelf enkele krassen die er al op stonden, mee hersteld terwijl we dus op reis waren, hebben ze alles zelf opgelost.
Dat verdient een pluim, nooit meegemaakt, dat is service.
Iedereen nogmaals bedankt, ik vertel het tegen iedereen !
Grt Bertho en CarineBelgie

10

Heeft geparkeerd in januari 2018. Beoordeling geschreven op 02 februari 2018.


Zeer goed. Vriendelijke personeel

6

Heeft geparkeerd in januari 2018. Beoordeling geschreven op 31 januari 2018.


De auto geparkeerd in zo genaamde boxen in de garage deze waren bij aankomst wel heel erg klein, nauwelijks nog plaats om uit te stappen. Via de bijrijders kant de auto verlaten. Auto staat wel veilig en sleutel hoef je niet af te geven. Daar we nog vooraf een overnachting hadden in Koln werden we afgezet bij het hotel.De Naam Parkos ook op de Easy Parkshuttle zetten, we hebben nog gevraag aan de chauffeur of dit het busje was van Parkos, maar gaf aan dat dit niet het geval was, later zijn we met het busje van zijn collega naar de garage gebracht. Dus verwarring alom!!

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Beste Henricus, Bedankt voor uw review. Bij deze boxen is het inderdaad verstandig om eerst alle passagiers uit te laten stappen voordat u de box inrijdt. U heeft via Parkos gereserveerd bij Easy Parkshuttle. Onze excuses voor de verwarring. Wij beheren zelf geen eigen parkeerterreinen. De dienstverlening wordt verzorgd door de parkeeraanbieder en niet door medewerkers van Parkos. Met vriendelijke groet, Team Parkos
10

Heeft geparkeerd in januari 2018. Beoordeling geschreven op 24 januari 2018.


Zeer goede plek om de auto achter te laten. Op korte afstand van het vliegveld en zeer vriendelijke chauffeurs. Echt een aanrader

10

Heeft geparkeerd in januari 2018. Beoordeling geschreven op 22 januari 2018.


Vrolijk blot an vriendelijk

8

Heeft geparkeerd in januari 2018. Beoordeling geschreven op 21 januari 2018.


Goed te vinden. parkeerplaatsen zijn zeer goed afgesloten.
Prettige, vriendelijke medewerkers

8

Heeft geparkeerd in januari 2018. Beoordeling geschreven op 20 januari 2018.


We hadden snel een plekje vooraan. Moesten even wachten op de bus, ongeveer 15 minuten. Op de terugweg stonden we op de verkeerde plek te wachten. Dat had duidelijker aangegeven kunnen worden. Is gelukkig ook goed gekomen.

10

Heeft geparkeerd in januari 2018. Beoordeling geschreven op 19 januari 2018.


Ik ben tevreden met de service. Het was allemaal goed verlopen. Je kunt de autosleutel meenemen. Het pendelen van parkeerplaats naar vliegveld en omgekeerd was goed geregeld.

Over Easy Parkshuttle

Easy Parkshuttle beheert een parkeerterrein waar 200 auto’s van verschillende afmetingen kunnen parkeren. Verder beschikken zij over een parkeergarage met 50 individuele parkeerplekken. Hier kunnen auto’s staan met een maximale lengte van 5,20 meter en maximale breedte van 2,20 meter. De parkeergarage heeft daarnaast een maximale doorrijhoogte van 1,90 meter. U kunt 24/7 terecht bij Easy Parkshuttle.

Shuttle parkeren
De shuttlebus haalt u op vanaf het parkeerterrein of de parkeergarage en brengt u naar de luchthaven. De reis vanaf het parkeerterrein duurt 10 minuten en vanaf de parkeergarage slechts 4 minuten. Op de terugreis brengt de shuttlebus u weer naar uw auto.

Valet parkeren
Wanneer u kiest voor de valetdienst van Easy Parkshuttle, wordt uw auto van het vliegveld opgehaald door een van hun medewerkers. U hoeft dus niet op zoek naar het parkeerterrein, maar rijdt regelrecht naar de vertrekhal. De medewerker parkeert vervolgens de auto voor u, terwijl u direct kunt inchecken. Op de terugreis brengt een medewerker uw auto weer naar het vliegveld.

Easy Parkshuttle heeft een omheind terrein dat dag en nacht bewaakt wordt. Ook de garage is beveiligd en afgesloten. De autosleutels worden tijdens de parkeerperiode bewaard in een kluis.

Wanneer u kiest voor valet parkeren, controleert u tijdens de afdracht samen met de chauffeur uw auto op aanwezige schades. Easy Parkshuttle is verzekerd voor het brengen van uw auto naar hun parkeerterreinen volgens hun algemene voorwaarden.

Op het verharde parkeerterrein van Easy Parkshuttle zijn een aantal voorzieningen beschikbaar. Zo is er een wachtkamer/receptie waar u wat kunt drinken en zijn er toiletten aanwezig. Ook kunt u een gratis beschermdeken voor de auto lenen en de auto elektrisch opladen.

In de overdekte parkeergarage zijn ook gratis kluisjes beschikbaar en hier kunt u ook de auto elektrisch opladen.

De shuttlebus is voorzien van kinderzitjes en een babyzitje.

Shuttle parkeren

Aankomst
Buiten parkeren
Het adres van het buitenterrein van Easy Parkshuttle is: Fuggerstrasse 27 in Köln. Vanaf de snelweg is het parkeerterrein goed te bereiken. Om u weg hiernaartoe te vinden kunt u gebruik maken van de onze routeplanner.

De medewerkers wijzen u een parkeerplek aan en vervolgens kunt u in de shuttlebus stappen. De witte shuttlebus wacht vooraan het terrein op u en deze kunt u herkennen aan het logo van Easy Parkshuttle op de zijkant. De shuttlebus brengt u in ongeveer 10 minuten naar de juiste vertrekhal.

Binnen parkeren
Het adres van de overdekte parkeerplaats is: Im Falkenhorst, 51145 Köln. U kunt hier komen via de snelweg 59. De parkeergarage bevindt zich aan een zijweg van de Frankfurter Straße. Met de routeplanner van Parkos kunt u de route hiernaartoe uitstippelen.

10 minuten voordat u bij de parkeergarage aankomt, belt u met Easy Parkshuttle. Zo kunnen zij zich voorbereiden op uw komst. Een medewerker wacht op u bij de ingang van de parkeergarage. Deze wijst u aan waar u kunt parkeren.

Vervolgens stapt u in de shuttlebus die voor de parkeergarage op u wacht. De witte shuttlebus heeft het logo van Easy Parkshuttle op de zijkant staan. De bus brengt u binnen vijf minuten naar de luchthaven.

Vertrek
Wanneer u op de terugreis weer op het vliegveld geland bent, haalt u eerst uw bagage op. Nadat u de bagage in uw bezit heeft, belt u weer met Easy Parkshuttle. Zij sturen vervolgens de shuttlebus naar de luchthaven om u op te halen. Als u landt op Terminal 1, wordt u bij Terminal 1C op het vertrekniveau (Abflugebene) opgehaald. Wanneer u landt op Terminal 2, dan wordt u opgehaald van de Fernbus-Terminal bij bushalte 1.

Het kan zijn dat u tijdens de reis uw terugvlucht moet wijzigen. Dit kunt u doorgeven aan Easy Parkshuttle, zodat zij hier rekening mee kunnen houden. Wanneer u enkele dagen langer parkeert dan verwacht, kunnen hiervoor kosten bijkomen. Deze kunt u ter plaatse betalen aan de parkeeraanbieder.

Valet parkeren

Aankomst
U rijdt op tijd voor uw vlucht naar de luchthaven van Keulen-Bonn. De luchthaven wordt goed aangegeven. U kunt gebruik maken van de routeplanner van Parkos om de route naar het vliegveld uit te stippelen.

10 minuten voordat u op het vliegveld aankomt, belt u met Easy Parkshuttle. Zij kunnen dan op tijd een chauffeur naar de luchthaven sturen om uw auto op te halen. De chauffeur van Easy Parkshuttle wacht u op voor de vertrekterminal. De medewerker kunt u herkennen aan de bedrijfskleding en hij heeft een medewerkerspas van Easy Parkshuttle.

De chauffeur controleert samen met u de auto. Vervolgens kunt u de terminal inlopen om in te checken en parkeert de medewerker uw auto op het gewenste parkeerterrein. Tijdens de parkeerduur wordt er maximaal 23 kilometer gereden in uw auto.

Vertrek
Na uw terugvlucht belt u weer met Easy Parkshuttle nadat u al uw bagage opgehaald heeft. Een chauffeur brengt vervolgens uw auto weer naar de luchthaven. De chauffeur wacht met uw auto op u op het vertrekniveau (Abflugebene) van de terminal.

Wanneer u tijdens de reis uw terugvlucht moet wijzigen, kunt u dit doorgeven aan Easy Parkshuttle. Zo zijn ze daar van op de hoogte en kunnen ze zich daar op voorbereiden. Wanneer u enkele dagen langer parkeert, kunnen er kosten bijkomen. Deze kunt u ter plaatse betalen.

Help