BudgetShuttle

Wilt u geen gedoe hebben met het parkeren van uw auto, maar ook niet teveel betalen? Ervaar het gemak van Budget Shuttle. U krijgt een parkeerplek toe, en u kunt de auto zelf parkeren. Het personeel helpt u om de koffers in de shuttlebus te laden die op het parkeerterrein staat te wachten. Budget Shuttle is 24/7 bereikbaar en het personeel staat klaar om u te helpen.

Meer informatie

Adres

Middenweg 29a, 1432 DE, Aalsmeer
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid BudgetShuttle

BudgetShuttle beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Parkeergarage
Verhard
× Binnen parkeren
× Gehandicapten parkeerplek
80%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× Valet service

Beoordelingen BudgetShuttle

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,0
Op basis van 286 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in maart 2018. Beoordeling geschreven op 07 april 2018.


Prima prijs/kwaliteits verhouding.
Snelle haal en brengservice.
Goede communicatie en afspraken met de medewerkers.

8

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 11 maart 2018.


Top en vriendelijke.

10

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 06 maart 2018.


Vriendelijk en goed bereikbaar.

8

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 05 maart 2018.


HOI
een paar dagen voor vertrek een wijziging gekregen van parkeerterrein, helaas was dat niet goed, toch nog op tijd bij de goeie gekomen, een groot pluspunt is wel, dat zij de auto bij terugkomst vlakbij hadden gezet, en warm laten draaien,om dat k longonsteking heb opgelopen tijdens vakantie,

10

Heeft geparkeerd in januari 2018. Beoordeling geschreven op 22 februari 2018.


Prima aanbod. Hoewel de parkeerplaats niet direct naast Schiphol is gesitueerd, werd het wegbrengen en ophalen snel gedaan en vormde de afstand geen probleem. De busjes met hun vriendelijke chauffeur waren prima.

10

Heeft geparkeerd in januari 2018. Beoordeling geschreven op 20 februari 2018.


Super geregeld allemaal. Voor de tweede keer bij BudgetShuttle geparkeerd. Heel vriendelijke medewerker. Volgende keer weer.

10

Heeft geparkeerd in januari 2018. Beoordeling geschreven op 16 februari 2018.


De locatie is wat moeilijk te vinden omdat de weg begint in Amstelveen en doorgaat naar de Kwakel. Halverwege is hij afgesloten dus werkt de navigatie niet meer. De service van het brengen en halen was prima

10

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 14 februari 2018.


Prima.. bij aankomst direct naar Schiphol gebracht..bij terug reis.. direct opgehaald

10

Heeft geparkeerd in januari 2018. Beoordeling geschreven op 12 februari 2018.


De medewerkers zijn goed telefonisch bereikbaar en ze zijn op tijd bij de shuttle. Jij moet wel een paar minuten voor je aankomst bellen. Genoeg parkeermogelijkheden en jij wordt met een bus naar de vliegveld gebracht ongeveer 10-15 minuten reis.

8

Heeft geparkeerd in januari 2018. Beoordeling geschreven op 09 februari 2018.


Vriendelijke medewerkers. Goede service voor het brengen en ophalen naar Schiphol. Op de terugreis gebeld dat we er waren. Werd aangegeven dat het 20 minuten ging duren en gaf ze aan ga lekker binnen wachten dan bel ik als ik er ben. Vervolgens belde ze nog om door te geven dat er file was en nog wat langer ging duren. Dit vond ik heel attent en brengt dan ook geen ergernis maar begrip.

8

Heeft geparkeerd in januari 2018. Beoordeling geschreven op 09 februari 2018.


De service is zoals die behoort te zijn.
Het parkeerterrein is zeker 's nachts moeilijk te herkennen als het terrein van Budget Schuttle: er staat geen bord.
De medewerkers waren vriendelijk en servicegericht. Bij aankomst was er wat vertraging door problemen met het busje. We werden keurig geïnformeerd en werden enkele minuten voor aankomst van het busje gebeld. We konden dus comfortabel binnen in de hal van Schiphol wachten.

10

Heeft geparkeerd in januari 2018. Beoordeling geschreven op 31 januari 2018.


Het was allemaal prima geregeld, maar ik vond het zeer moeilijk om de parkeerplaats te vinden. We hebben moeten bellen waar we moesten zijn. Er stond nog geen bordje langs te weg om aan te geven waar de parking was. Er was daar ook niemand aanwezig. Daar zal allemaal wel een reden voor zijn, maar zet dan in de bevestiging heel duidelijk waar het is en dat er niemand op de parking aanwezig is totdat de shuttle bus komt. Tot slot moesten we bij vertrek vrij lang wachten op de shuttle bus omdat die net op Schiphol was toen wij aankwamen.

10

Heeft geparkeerd in januari 2018. Beoordeling geschreven op 29 januari 2018.


Gemakkelijk en snel

8

Heeft geparkeerd in januari 2018. Beoordeling geschreven op 28 januari 2018.


Vriendelijke afhandeling. Stipt brengen en halen. De adressering via de tomtom is niet duidelijk. Dat veroorzaakte enig tijdverlies met zoeken naar de locatie. Vervelend als men naar Schiphol moet. Een duidelijke naamsaanduiding op de locatie ontbreekt.

10

Heeft geparkeerd in januari 2018. Beoordeling geschreven op 24 januari 2018.


Prima dienstverlening. Alles ""just in time"" Prima prijs kwaliteit verhouding. Vriendelijke medewerkers.

Over BudgetShuttle

Budget Shuttle biedt een uitstekende shuttle service. U kunt de auto dag en nacht kwijt op een van de 500 parkeerplekken. Alle soorten personenauto’s kunnen bij Budget Shuttle parkeren.

Shuttle parkeren
U parkeert uw auto op het parkeerterrein van Budget Shuttle en vervolgens wordt u met de shuttle bus naar het vliegveld gebracht. Op de terugweg wordt u weer opgehaald door de shuttlebus en zal uw auto op u wachten bij het kantoor.

Uw auto wordt dan ook dag en nacht in de gaten gehouden. Het parkeerterrein is beveiligd met slagbomen, een alarmsysteem en cameratoezicht.

De medewerkers van Budget Shuttle zijn verzekerd volgens hun algemene voorwaarden.

De dienst van Budget Shuttle is compleet en van vele gemakken voorzien. Het parkeerterrein is verhard. Tijdens de parkeerperiode kunt u de auto schoon laten maken. Dit boekt u bij tijdens de reservering.

Op de dag van vertrek rijdt u naar de parking van Budget Shuttle. Bel 20 minuten voordat u aankomt op het parkeerterrein om uw aankomsttijd te bevestigen. Het telefoonnummer staat hierboven.

U rijdt het terrein op en gaat rechtdoor totdat u bij de receptie komt. Als het hek gesloten is, kunt u via de intercom een medewerker oproepen. De receptie staat aan de linkerzijde van het terrein. De shuttlebus staat bij de receptie en is meestal wit met het logo van “247 parking” erop.

Bij terugkomst op de luchthaven neemt u telefonisch contact op met Budget Shuttle wanneer u bij de bagageband staat. Mocht uw vlucht vertraging oplopen, bel dan ook met Budget Shuttle. De shuttlebus staat u wederom op te wachten buiten vertrekhal 3, bij deur A of B.

Adres

Middenweg 29a, 1432 DE, Aalsmeer

Help