Budget Schiphol

Wilt u geen gedoe hebben met het parkeren van uw auto, maar ook niet te veel betalen? Ervaar het gemak van Budget Schiphol / Budget Shuttle. U kunt van zowel valet als ook shuttle service gebruik maken. Bij het shuttle parkeren houdt u zelf de autosleutels. Budget Schiphol is 24/7 bereikbaar, het personeel staat altijd klaar om u te helpen. Het parkeerterrein bevindt zich op 15 minuten afstand van Schiphol.

Meer informatie

Adres

Vertrekpassage, 1118 AV, Schiphol
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Budget Schiphol

Budget Schiphol beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
100%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Elektrisch oplaadpunt
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
60%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
100%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen Budget Schiphol

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

7,4
Op basis van 2099 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 20 februari 2018.


Zeer positief. Ophaler en brengster stipt op tijd. Correct en vriendelijk te woord gestaan.

10

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 19 februari 2018.


Bij aankomst stond de medewerker al te wachten ondanks het vroege uur4.30u zeer vriendelijk en behulpzaam.Alles even correct en wij gingen met een goed gevoel naar de vakantiebestemming.
Terug moesten wij iets langer wachten15 min. maar ook deze medewerker was aardig en correct. Het was de eerste keer dat wij op deze manier de auto parkeerde maar is ons prima bevallen.

10

Heeft geparkeerd in januari 2018. Beoordeling geschreven op 19 februari 2018.


Voor een prima prijs geeft het veel comfort om op deze wijze je auto op te laten halen en weer keurig retour te komen als je aankomt. Prima prijs- / kwaliteit!

10

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 12 februari 2018.


Uitstekend!
Ik gebruik altijd Budget Schiphol en het is altijd top!
Aardige mensen en heel correct!
ronduit heel tevreden over Budget Schiphol, aanrader!

8

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 11 februari 2018.


Goede service zowel bij vertrek als bij aankomst

10

Heeft geparkeerd in januari 2018. Beoordeling geschreven op 11 februari 2018.


Super goede service. Wij waren zowel met brengen als met ophalen vroeger dan aangegeven. Bij terugkeer midden in de avondspits. Beide keren nauwelijks hoeven wachten. Chauffeurs waren vriendelijk en hartelijk. Zeker voor herhaling vatbaar.

10

Heeft geparkeerd in januari 2018. Beoordeling geschreven op 11 februari 2018.


Super goede service! Chauffeurs waren op tijd en de afhandeling lekker snel. Een echte aanrader.

10

Heeft geparkeerd in januari 2018. Beoordeling geschreven op 08 februari 2018.


Prima geregeld. Zijn tevreden.

10

Heeft geparkeerd in januari 2018. Beoordeling geschreven op 07 februari 2018.


Top. Zowel op de heen- als terugreis op de afgesproken tijd aanwezig.

8

Heeft geparkeerd in januari 2018. Beoordeling geschreven op 06 februari 2018.


Aanname en teruggave van de auto is een stressvol gebeuren tijdens spituren op schiphol ivm met drukte en strenge controles. Een bekeuring vlak voor vertrek ligt op de loer. Tijdige aanwezigheid van diegene die de auto in ontvangst neemt bij vertrek moet de hoogste prioriteit hebben. Wij moesten te lang wachten voordat zich iemand bij ons meldde.
Vriendelijke service, comfortabele manier van parkeren, prima prijs

8

Heeft geparkeerd in januari 2018. Beoordeling geschreven op 04 februari 2018.


Gewoon goed.
U bent waar u voor staat.

8

Heeft geparkeerd in januari 2018. Beoordeling geschreven op 03 februari 2018.


Mijn ervaring is heel goed

10

Heeft geparkeerd in januari 2018. Beoordeling geschreven op 02 februari 2018.


Perfecte service, gewoon doen!

10

Heeft geparkeerd in januari 2018. Beoordeling geschreven op 02 februari 2018.


Wij hebben al diverse keren gebruik gemaakt van deze service en altijd tot volle tevredenheid. We hebben nog nooit hoeven wachten, ideaal Medewerkers zijn correct.

10

Heeft geparkeerd in januari 2018. Beoordeling geschreven op 01 februari 2018.


Perfekt geregeld

Over Budget Schiphol

Budget Schiphol heeft al meer dan 5 jaar ervaring met valet parkeren, maar biedt ook een uitstekende shuttle service. U kunt de auto dag en nacht kwijt op een van de 500 parkeerplekken. Alle soorten personenauto’s kunnen bij Budget Schiphol parkeren.

Shuttle parkeren
Bij shuttle parkeren parkeert u zelf op het parkeerterrein van Budget Shuttle. U kunt de autosleutels zelf meenemen op uw vliegreis. Een shuttlebus rijdt u in 15 minuten van het parkeerterrein naar Schiphol. Bij terugkomst haalt een shuttlebus u ook weer op.

Valet parkeren
Bij valet parkeren haalt een medewerker van Budget Valet uw auto op bij de vertrekhal. U rijdt dus zelf naar het vliegveld, maar hoeft niet zelf de auto parkeren. De medewerker brengt de auto na een inspectie naar het parkeerterrein. Op de terugreis wordt de auto weer naar de vertrekhal gereden.

Uw auto wordt dag en nacht in de gaten gehouden. Het parkeerterrein is beveiligd met slagbomen, een alarmsysteem en cameratoezicht.

Tijdens de afdracht van uw auto bij het valet parkeren kunt u samen met de chauffeur de auto nalopen op eventuele schades. De medewerkers van Budget Schiphol zijn verzekerd volgens hun algemene voorwaarden.

De dienst van Budget Schiphol is compleet en van vele gemakken voorzien. Het parkeerterrein is verhard. Tijdens de parkeerperiode kunt u de auto schoon laten maken. Dit boekt u bij tijdens de reservering.

Shuttle parkeren

Aankomst
Het parkeerterrein van Budget Shuttle Schiphol bevindt zich op de Noorddammerweg 1C, De Kwakel. Dit adres ligt ten oosten van Uithoorn. U kunt makkelijk de route hiernaartoe uitstippelen met de routeplanner van Parkos.

Een half uur voor aankomst op het parkeerterrein neemt u contact op met Budget Schiphol. Op die manier is de parkeeraanbieder op de hoogte van de tijd van uw aankomst en kunnen ze de shuttlebus klaar zetten. Budget Schiphol is altijd bereikbaar.

U meldt zich op het parkeerterrein bij het personeel. Zij wijzen u een parkeerplek toe, waar u de auto zelf kunt parkeren. Het personeel helpt u met de koffers in de shuttlebus te laden die op het parkeerterrein staat te wachten.

De rood-witte shuttlebus heeft een groot logo met “Budget Shuttle” erop. In drukke perioden kan het ook een witte bus zijn met een magneetsticker. De shuttlebus brengt u vervolgens naar Schiphol. De transfer duurt ongeveer 15 minuten.

Vertrek
Nadat u weer geland bent op Schiphol belt u twee keer met Budget Schiphol: direct na de landing en wanneer u de bagage compleet heeft. Dan sturen zij een shuttlebus naar Schiphol. De rood-witte shuttlebus haalt u op bij vertrekhal 3, draaideur C op de eerste verdieping. Dit is dezelfde plek waar u ook uitgestapt bent op de heenreis.

Wanneer u onverwacht uw reis met een of meer dagen moet verlengen, kunt u dit tijdens de reis doorgeven aan Budget Schiphol. U kunt mogelijk extra kosten ter plekke contant bijbetalen.

Valet parkeren

Aankomst
Op de heenreis geeft u uw auto af op Schiphol zelf. 30 minuten voor aankomst belt u met Budget Schiphol. Zo kan de parkeeraanbieder tijdig een chauffeur naar Schiphol sturen. Budget Valet Schiphol is 24/7 bereikbaar. Mocht er vanwege de drukte niemand opnemen probeert u het dan 5 minuten later nogmaals.

U rijdt naar de vertrekhal 3 ter hoogte van draaideur C. De chauffeur staat hier in rode kleding op u te wachten. De chauffeur weet ook het kenteken en model van uw auto en zal de hand opsteken. Hij helpt u graag met de koffers.

Na de inspectie van uw auto, kunt u Schiphol binnenlopen. Ondertussen parkeert de chauffeur de auto voor u. Er zal niet meer dan 40 kilometer in de auto gereden worden.

Vertrek
Op de terugreis neemt u contact op met Budget Valet Schiphol gelijk wanneer u geland bent op Schiphol. U belt een tweede keer wanneer u alle bagage weer bij u heeft. Een chauffeur in rode werkkleding brengt uw auto naar de vertrekhal 3 bij draaideur C. Samen inspecteert u de auto nog een keer, waarna u naar huis kunt rijden.

Mocht u tijdens de reis uw terugvlucht een of meerdere dagen moeten of willen uitstellen, dan kunt u dit doorgeven aan Budget Schiphol. Bij terugkomst kunt u mogelijke extra parkeerkosten ter plekke contant betalen.

Help