Budget Schiphol

Wilt u geen gedoe hebben met het parkeren van uw auto, maar ook niet te veel betalen? Ervaar het gemak van Budget Schiphol / Budget Shuttle. U kunt binnen of buiten parkeren, valet of shuttle. Bij het shuttle parkeren houdt u zelf de autosleutels. Budget Schiphol is 24/7 bereikbaar, het personeel staat altijd klaar om u te helpen. Het parkeerterrein bevindt zich op 15 minuten afstand van Schiphol.

Meer informatie

Adres

Noorddammerweg 1C, 1424 NV, De Kwakel
Parkeren Schiphol

Beschikbaarheid Budget Schiphol

Periode van 8 dagen van 6 juni 2017 tot en met 13 juni 2017 (Wijzig data):

Geen prijzen gevonden

Budget Schiphol beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
100%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Elektrisch oplaadpunt
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
100%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Parkeergarage
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
100%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen Budget Schiphol

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

7,2
Op basis van 1102 beoordelingen
Heeft geparkeerd in mei 2017. Beoordeling geschreven op zaterdag 27 mei 2017. 10

  Ik ben erg tevreden over de dienst die geleverd is door Parkos dat is zeker voor herhaling vatbaar  

Heeft geparkeerd in mei 2017. Beoordeling geschreven op zaterdag 27 mei 2017. 10

  Perfect geregeld, niets op aan te merken. Mooi op tijd, zowel bij aankomst als bij vertrek!  

Heeft geparkeerd in mei 2017. Beoordeling geschreven op zaterdag 27 mei 2017. 10

  We zijn zeer tevreden hoe alles verlopen is , prima op elkaar afgestemd ,en goed op tijd.We zullen dit zeker verder door geven aan ieder die met vakantie gaat. En als we weer met vakantie gaan hier zeker gebruik van zullern maken .Nogmaals bedankt  

Heeft geparkeerd in mei 2017. Beoordeling geschreven op vrijdag 26 mei 2017. 10

  Snelle en correcte afhandeling op Schiphol afspraak worden goed nagekomen, een woord prima service  

Heeft geparkeerd in mei 2017. Beoordeling geschreven op vrijdag 26 mei 2017. 8

  Correcte uitvoering van gemaakte afspraken.
Medewerkers zij vriendelijk.  

Heeft geparkeerd in mei 2017. Beoordeling geschreven op woensdag 24 mei 2017. 8

  Je wordt op een nette manier geholpen. Men is aanwezig als je de auto komt brengen. Helaas bij aankomst 40 minuten moeten wachten. Men zou iets beter de aankomst tijden in de gaten kunnen houden zodat de auto klaar staat als je aankomt. Prijs technisch erg goed.  

Heeft geparkeerd in mei 2017. Beoordeling geschreven op woensdag 24 mei 2017. 10

  Gewoon uitstekend op alle fronten. Ik zou geen verbeterpunten weten. Hopelijk blijft de prijs en de geboden service op hetzelfde niveau.  

Heeft geparkeerd in mei 2017. Beoordeling geschreven op maandag 22 mei 2017. 2

  Waardeloos is het juiste woord. Zoals afgesproken gebeld bij aankomst en toen we de bagage hadden. Ze zouden de auto voorrijden, na een kwartier nog geen auto weer gebeld, was druk zeiden ze ze kwamen er in 15 minuten aan. Na 20 minuten weer gebeld ze waren bijna onderweg. Na 15 minuten weer gebeld, was iets verkeerd met de planning zeiden ze zou nu nog 25 minuten duren. Ik was behoorlijk boos natuurlijk maar zeker dat ze zelf nooit belde om dit te melden, Uiteindelijk na meer dan 1 uur konden we naar huis!  

Heeft geparkeerd in mei 2017. Beoordeling geschreven op maandag 22 mei 2017. 8

  Wij hebben het heel positief ervaren.
De heen reis hebben we wel even moeten wachten voordat de chauffeur kwam. Bij aankomst stond de auto er al. Dit was SUPER!  

Heeft geparkeerd in mei 2017. Beoordeling geschreven op zondag 21 mei 2017. 8

  Prima parking voor niet veel geld!
Alleen waren wij op zoek naar iemand met een rood jasje, maar deze meneer had geen rode jas aan.. hierdoor hebben we een tijdje bij aankomst moeten wachten voordat iemand de auto kwam halen! Verder top geregeld..  

Heeft geparkeerd in mei 2017. Beoordeling geschreven op vrijdag 19 mei 2017. 4

  Helaas een matige ervaring met name door mis communicatie. Aangekomen op Schiphol een medewerker ter plaatse aan gesproken, deze man was niet van de organisatie. Kon de auto zonder papieren niet in ontvangst nemen. Kwartier gewacht,telefonisch contact met de organisatie opgenomen, er was iemand onderweg ,duurde ongeveer nog 25 minuten , vanwege de vlucht geen tijd om te wachten , uiteindelijk de auto afgegeven aan de eerste man zonder overeenkomst. Niet heel lekker het vliegtuig ingestapt. Bij terugkomst ging de communicatie soepel, Echter wel de auto heel vies retour zowel binnen als buiten. Sterke punten de prijs. Volgende keer betaal ik liever meer en ga ik met een prettig gevoel het vliegtuig in.  

Heeft geparkeerd in mei 2017. Beoordeling geschreven op vrijdag 19 mei 2017. 8

  Dienst uitgevoerd volgens afspraak.Contacten waren goed.
Verbeterpunt is kortere wachttijd.  

Heeft geparkeerd in mei 2017. Beoordeling geschreven op donderdag 18 mei 2017. 8

  Op zich goede ervaring met Budget Schiphol. Zeker waar het de terugreis betreft, de auto bleek bij aankomst direct klaar te staan. Echter de heenreis, het duurde ongeveer een half uur en diverse telefoontjes voordat we de auto konden inleveren, en geen excuus, jammer!  

Heeft geparkeerd in mei 2017. Beoordeling geschreven op woensdag 17 mei 2017. 8

  Goed, chauffeur die de auto afleverde mopperde dat we 1 uur te laat waren.( vertraging) ?  

Heeft geparkeerd in mei 2017. Beoordeling geschreven op maandag 15 mei 2017. 8

  Prima verlopen, midden in de nacht stonden ze al klaar om de auto in ontvangst te nemen, bij thuiskomst op het vliegveld duurde het wel lang voordat de auto er weer was, 3 kwartier wachten vond ik best wel lang. Ik had gebeld op het moment dat we geland waren en moest bellen wanneer de bagage er was dus toen weer gebeld,  

Heeft geparkeerd in mei 2017. Beoordeling geschreven op zondag 14 mei 2017. 8

  Had helemaal goed geweest als onze chauffeur er sneller was geweest. Ondanks telefoontje van 30 minuten ervoor hebben we 19 minuten op hem moeten wachten! Verder is het goedkoop. Lekker voor de deur. Bij terugkomst was wel goed geregeld.  

Heeft geparkeerd in mei 2017. Beoordeling geschreven op zaterdag 13 mei 2017. 8

  Zeer prettig en handig geregeld om op deze manier je auto tijdelijk kwijt te raken. Misschien een aandachtspuntje. Er wordt een formulier ingevuld die je als auto eigenaar ondertekent. Het is denk ik correct dat de eigenaar een afdruk daarvan uitgereikt krijgt. Mocht er schade aan de auto zijn ontstaan tijdens de periode dan is dit niet goed duidelijk wie daarvoor aansprakelijk is. Personeel zijn vriendelijk en correct. Wij zullen er zeker weer gebruik van maken. Prijs voor een weel valt ook reuze mee!  

Heeft geparkeerd in mei 2017. Beoordeling geschreven op zaterdag 13 mei 2017. 6

  Mooi goedkoop, reserveren ging makkelijk. Echter werd er zeer moeilijk gedaan over het later aankomen op schiphol dan gereserveerde tijd, terwijl er nergens wordt aangegeven dat je ook precies dan op schiphol moet zijn, dus reserveer je ruim. Daarnaast bij terugkomst 2 uur langer dan gereserveerde tijd moeten wachten op onze auto's. Opzich kan dit 2e gebeuren, maar samen met het eerste punt 3 sterren.  

Heeft geparkeerd in april 2017. Beoordeling geschreven op zaterdag 13 mei 2017. 8

  Prima ervaring gehad met budget Schiphol. Betaalbaar (via parkos geboekt), vriendelijk en op tijd!
Ik heb nog wel 3 tips!
1. Trek voor het vertrouwen en de snelheid van herkendbaarheid.altijd een vaste kleur jas met logo aan.
2. Zet de voicemail aan indien je in gesprek bent.
3. Bied autowassen aan voor bijv. 9,95 euro. Zeker als de auto buiten heeft gestaan is het fijn als de auto mooi schoon wordt afgeleverd!  

Heeft geparkeerd in april 2017. Beoordeling geschreven op vrijdag 12 mei 2017. 10

  Fantastische service. vooral de jongeman di ons heeft weggebracht en weer heeft opgehaald. hielp ook mee met het laden en lossen.
geen lange wachttijden. kom hier zeker weer terug.  

Heeft geparkeerd in mei 2017. Beoordeling geschreven op vrijdag 12 mei 2017. 10

  Prima  

Heeft geparkeerd in april 2017. Beoordeling geschreven op vrijdag 12 mei 2017. 10

  Het was heel erg druk op schiphol tijdens het begin van de mei vakantie. Hierdoor moesten we langer wachten tot onze auto werd opgehaald. Daar kan je natuurlijk over klagen.. maar is gewoon overmacht. Vriendelijk personeel.. doen we de volgende keer weer.  

Heeft geparkeerd in mei 2017. Beoordeling geschreven op donderdag 11 mei 2017. 4

  Ik heb gekozen voor valet parking in de veronderstelling dat ik snel m'n auto kon afgeven bij vertrek en snel weer op weg kon bij terugkomst. Dat viel tegen, bij vertrek ruim 30 minuten bij de vertrekhal staan wachten op de medewerker, en bij terugkomst zelfs 45 minuten staan wachten tot mijn auto werd gebracht. De chauffeurs waren weinig mededeelzaam en wat nors. Blijft alleen de prijs over, die was redelijk en lager dan de concurrenten, maar volgende keer kies ik toch een andere oplossing of aanbieder.  

Heeft geparkeerd in april 2017. Beoordeling geschreven op donderdag 11 mei 2017. 2

  Bij aankomst was het even zoeken omdat de medewerker van Budget Schiphol geen rode jas aan had zoals beschreven in de regels. Hij had ook geen kaart bij van Budget Schiphol. Hij wilde wel zijn ID laten zien. Op goed vertrouwen de auto achter gelaten....
Bij de auto check bleek dat de rechter achterband wat zachter was dan normaal. Gevraagd om een aantekening te maken en aub de bandenspanning te controleren bij terugkomst. Dit was prima volgens Budget Schiphol. Zij zouden dit controleren zodat ik niet nog naar een benzine pomp hoefde te rijden.
Bij terugkomst, na de landing gebeld. De tijd bij de bagage duurde wat langer dan normaal omdat de bagage band storing had. Terwijl we wachten bij de bagage band belde de chauffeur mij op met de melding dat hij er al was en nu de auto terug ging brengen omdat hij niet te lang mocht wachten bij de uitgang. Zodra we de bagage hadden Budget Schiphol gebeld. Ik kreeg geen duidelijk hoe lang het nu zou duren. Ik was op reis vanuit Australië met 3 kleine kinderen die al 24 uur gereisd hadden dus dit is wel belangrijk om te weten. Na 20 minuten wachten bij de uitgang opnieuw gebeld, met weer hetzelfde antwoord.Na nog eens 20 minuten weer gebeld met weer hetzelfde antwoord. Ondertussen huilende kinderen en na nog eens 15 minuten boos en geërgerd gebeld en verteld dat ik desnoods de auto zelf zou gaan halen. Nu werd er verteld dat het nog 5 minuten zou duren. Na nog eens 15 minuten weer gebeld. Antwoord van Budget Schiphol dat ze begrip hadden en het zelf niet begrepen waar de chauffeur uithing. Na nog eens 15 minuten werd de auto gebracht met een platte achterband. De chauffeur was niet ingelicht zoals beloofd over de zachte band. Dezelfde chauffeur herkende ik van een auto die eerder opgehaald werd terwijl we stonden te wachten. Al die tijd wist Budget Schiphol dus al lang dat het lang zou gaan duren, maar verkoos te liegen ipv het verhaal duidelijk te maken. De dienst is goed mits het contact goed is en er niet gelogen wordt.  

Heeft geparkeerd in april 2017. Beoordeling geschreven op donderdag 11 mei 2017. 10

  Wat een lekker handige service dit, ideaal!  

Heeft geparkeerd in april 2017. Beoordeling geschreven op woensdag 10 mei 2017. 8

  Positief. Alleen de lange wachttijd na het belletje van de koffers ophalen kan en moet beter. Nu hebben we meer dan 60 minuten in de kou moeten wachten.  

Heeft geparkeerd in april 2017. Beoordeling geschreven op woensdag 10 mei 2017. 10

  Alles verliep soepel en vlot ondanks de drukke meivakantie periode. Gewoon top!  

Heeft geparkeerd in april 2017. Beoordeling geschreven op dinsdag 09 mei 2017. 8

  Prima service. Zowel bij het afgeven als ophalen was men op tijd(binnen 15 minuten) aanwezig.  

Heeft geparkeerd in april 2017. Beoordeling geschreven op dinsdag 09 mei 2017. 4

    

Heeft geparkeerd in mei 2017. Beoordeling geschreven op dinsdag 09 mei 2017. 10

  Zeer correcte afspaken en afhandeling bij vertrek en aankomst  

Heeft geparkeerd in mei 2017. Beoordeling geschreven op maandag 08 mei 2017. 10

  Fantastische eerste ervaring. Hoe heerlijk is het om met je eigen auto naar het vliegveld te gaan en hem daar over te dragen aan iemand die hem voor je wegzet. En bij terugkomst het zelfde verhaal maar dan staat je auto voor je klaar, prima oplossing met goed personeel! Top!!!  

Heeft geparkeerd in april 2017. Beoordeling geschreven op maandag 08 mei 2017. 8

  Prima hoe alles geregeld is. Wel moesten we op de terugreis lang op onze auto wachten  

Heeft geparkeerd in april 2017. Beoordeling geschreven op maandag 08 mei 2017. 8

  Prima! Zowel heen als terug binnen 15-20 minuten . Ging mooi op tijd  

Heeft geparkeerd in april 2017. Beoordeling geschreven op maandag 08 mei 2017. 10

  Fijn, snel en efficient!  

Heeft geparkeerd in mei 2017. Beoordeling geschreven op maandag 08 mei 2017. 8

  Goede service, zowel bij vertrek als bij aankomst. zeker na last minute boeking.  

Heeft geparkeerd in april 2017. Beoordeling geschreven op maandag 08 mei 2017. 2

  Na landing op Schiphol heb ik direct om 23.08 uur contact opgenomen met Budget Schiphol om de auto te brengen, ook aangegeven dat we alleen handbagage bij ons hadden. Aan de telefoon werd gezegd dat vanwege drukte het 30 minuten zou duren. Na 30 minuten was onze auto er niet, de medewerker buiten zei dat de auto onderweg was, we konden binnen wachten in de vertrekhal, hij zou ons halen als de auto er was. Na een uur was er geen medewerker meer buiten maar ook onze auto was er nog niet. Toen mijn man contact opnam met Budget Schiphol kreeg hij een snauw dat het druk was en de auto onderweg was. Uiteindelijk na anderhalf uur wachten met vermoeide en jengelende kinderen werd de auto gebracht. Bleek dat ze hem niet hadden kunnen vinden omdat hij in een vak van een andere vlucht stond.
Wel een excuus ontvangen van de medewerker die de auto terug heeft gebracht, niks meer van Budget Schiphol gehoord. Mijn advies, wees eerlijk. Als het dan zo lang duurt, zeg het dan en laat mensen bijvoorbeeld een kop koffie gaan drinken (op kosten budget Schiphol?). In de vertrekhal is niks, ook geen zitplaats om te wachten. Of had ons meegenomen om onze "zoekgeraakte" auto rechtstreek vanaf de parkeerplaats mee te nemen. Door herkenbaarheid eigen auto hadden we hem zo gevonden en hadden we niet zo lang hoeven wachten.  

Heeft geparkeerd in april 2017. Beoordeling geschreven op maandag 08 mei 2017. 8

  Prima ervaring. Voor de vierde keer mij auto geparkeerd tot volle tevredenheid. Vriendelijk personeel. Brengen en halen op tijd. Echt een aanrader.  

Heeft geparkeerd in april 2017. Beoordeling geschreven op zondag 07 mei 2017. 4

  Ophalen ging goed, brengen duurde een uur dat vind ik erg lang en niet bij deze dienst horen  

Heeft geparkeerd in april 2017. Beoordeling geschreven op zondag 07 mei 2017. 10

  Na diverse negatieve recensies te hebben gelezen, toch voor Budget Schiphol gekozen. Scheelde ons minimaal €40 voor 20 dagen. Boven onze verwachting werden wij vriendelijk opgewacht bij vertrekhal 3 na het afgesproken belletje. Het overdrachtsformulier werd getekend en de sleutel van onze Volvo droegen wij over. 20 dagen later, bij terugkomst op Schiphol, belde ik dat ik was geland. Ik zou weer bellen als ik al mijn bagage had. Het duurde heel lang bij de bagageband en ook de controles door de douane nam veel tijd in beslag. Bij de auto aangekomen stond de auto netjes op ons te wachten. Er zaten 2 mannen in, die mij de sleutel overhandigde en de papieren weer liet tekenen. Ondanks dat zij zo lang hebben moeten wachten op ons, waren zij zeer vriendelijk gebleven. Zij hebben zelfs geholpen met het in de auto laden van al onze koffers. Petje af.  

Heeft geparkeerd in april 2017. Beoordeling geschreven op zondag 07 mei 2017. 4

  Het duurde ongeveer 3 kwartier voordat de chauffeur kwam. Erg teleurstellend!!! Je wil zsm naar huis, maar je staat gewoon te wzchtdn in de kou  

Heeft geparkeerd in april 2017. Beoordeling geschreven op zondag 07 mei 2017. 8

  Goed geregeld, echter benadering via de telefoon zou beter kunnen /moeten. Moeilijk te verstaan doordat de mensen slecht Nederlands spreken en te snel. Ook met veel herrie op de achtergrond  

Heeft geparkeerd in april 2017. Beoordeling geschreven op zaterdag 06 mei 2017. 10

  In alle drukte van de mei vakantie en zeer vlotte afhandeling.Medewerker makkelijk te vinden. Auto afgeven klaar. Bij terug komst even bellen geen keuze menu maar direct contact. Koffers ophalen en onze auto stond al weer klaar met een medewerker er naast. Boek hier zeker weer.  

Heeft geparkeerd in april 2017. Beoordeling geschreven op zaterdag 06 mei 2017. 4

  Helaas vond ik het zeer slecht de heenweg netjes half uur van te voren gebeld en we waren exact op de afgesproken tijd (4 uur in de morgen) aanwezig. Dan toch nog 25 min. moeten wachten voordat iemand de auto kwam halen. Terug weg idem dito netjes de juiste momenten gebeld en zelfs na vertraging bij de bagageband daarna nog 20 minuten moeten wachten op mijn auto ( was 1 uur snachts). Beide keren toch geen spitstijden. Ben benieuwd hoe lang we dan hadden moeten wachten  

Heeft geparkeerd in april 2017. Beoordeling geschreven op zaterdag 06 mei 2017. 10

  Prima, snell ontvangst en teruglevering van auto. Alles wat nodig is voor een valet parking provider  

Heeft geparkeerd in april 2017. Beoordeling geschreven op zaterdag 06 mei 2017. 10

  Ik vond het prima werken. contact met de medewerkers was netjes.  

Heeft geparkeerd in april 2017. Beoordeling geschreven op zaterdag 06 mei 2017. 8

  Aardige chauffeurs al hadden ze zowel bij het ophalen als wegbrengen enige problemen waardoor het wat langer duurde als ik graag zou willen. Ophalen duurde bijna 45 min nadat ik al 30min van te voren had gebeld  

Heeft geparkeerd in april 2017. Beoordeling geschreven op zaterdag 06 mei 2017. 10

  Ik ben zeer tevreden over parkos , de medewerkers waren netjes en duidelijk , de afspraken over de tijd en waar de auto werd opgehaald-afgeleverd waren duidelijk.  

Heeft geparkeerd in april 2017. Beoordeling geschreven op vrijdag 05 mei 2017. 2

  De ophaalservice bij Schiphol verliep goed, alleen daarom geef ik nog 1 ster. Toen wij geland waren hebben we gebeld. Toen we onze bagage hadden hebben we gebeld. En vervolgens hebben we LANGER DAN EEN UUR (!!!) moeten wachten op onze auto. Waren we met de trein gegaan hadden we allang thuis geweest! Heel erg slecht was dit. En de reden dat het erg druk was vinden wij onzin. Daar moet je rekening mee houden. Wij boeken nooit meer valet parking bij Parkos/Budget.  

Heeft geparkeerd in april 2017. Beoordeling geschreven op vrijdag 05 mei 2017. 6

  Opzich goede service maar kan wat vriendelijker wanneer je belt dat je er aankomt ook al ben je aan de late kant. Vinden van juiste ophaler auto niet makkelijk, moeilijk herkenbaar!  

Heeft geparkeerd in april 2017. Beoordeling geschreven op vrijdag 05 mei 2017. 8

  Prima ervaring met Budget Schiphol. Afleveren van de auto kon direct en bij het ophalen duurde het een half uur nadat we gemeld hadden dat we de bagage hadden. Vriendelijke, beleefde jongens.  

Over Budget Schiphol

Budget Schiphol heeft al meer dan 5 jaar ervaring met valet parkeren, maar biedt ook een uitstekende shuttle service. U kunt de auto dag en nacht kwijt op een van de 500 parkeerplekken, zowel overdekt als op een buitenterrein. Alle soorten personenauto’s kunnen bij Budget Schiphol parkeren.

Shuttle parkeren
Bij shuttle parkeren parkeert u zelf op het parkeerterrein van Budget Shuttle. U kunt de autosleutels zelf meenemen op uw vliegreis. Een shuttlebus rijdt u in 15 minuten van het parkeerterrein naar Schiphol. Bij terugkomst haalt een shuttlebus u ook weer op.

Valet parkeren
Bij valet parkeren haalt een medewerker van Budget Valet uw auto op bij de vertrekhal. U rijdt dus zelf naar het vliegveld, maar hoeft niet zelf de auto parkeren. De medewerker brengt de auto na een inspectie naar het parkeerterrein. Op de terugreis wordt de auto weer naar de vertrekhal gereden.

Parkeeraanbieders bij Schiphol