Pixabay

Welk parkeerterrein kies ik?

Bij elk vliegveld zijn meerdere parkeeraanbieders die met elkaar concurreren. Elke parkeerplaats heeft andere kenmerken en services. Maar bij welke parkeeraanbieder kun jij je auto het best parkeren? Door rekening te houden met een aantal factoren beantwoord je deze vraag en zul jij terecht komen bij de parking die het best op je wensen aansluit.

Prijs

cc Pexels

De prijs wordt vaak gezien als doorslaggevende factor bij het maken van de keuze. Parkos maakt het eenvoudig om de goedkoopste aanbieder te vinden bij het een bepaald vliegveld. Daarnaast is het reserveren via Parkos goedkoper dan wanneer je een rechtstreekse reservering maakt bij het parkeerbedrijf. Het is voor de consument belangrijk om een inschatting te maken van de prijs-kwaliteitverhouding. Een iets hogere prijs kan namelijk soms zorgen voor een betere service. Het is daarom belangrijk om ook de andere factoren mee te nemen in je keuze.

Locatie

cc Pexels

Volgens onderzoek is de reis naar de luchthaven één van de elementen die zorgt voor reisstress. Bij shuttle parkeren is de bereikbaarheid van de locatie is daarom een belangrijke factor. Het is afhankelijk van je woonplaats welke locatie het gunstigst is. Door te kiezen voor een goed bereikbaar parkeerterrein bespaar je tijd waardoor er geen stress ontstaat. Ook bespaar je benzinekosten omdat je minder kilometers aflegt.

Beschikbaarheid

cc Pexels

Diverse diensten en parkeerterreinen rondom het vliegveld zijn alleen beschikbaar door vooraf te reserveren. Zeker wanneer je tijdens vakanties gebruik willen maken van een bepaalde parkeerdienst, is het verstandig om vooraf te boeken. Zo ben je als reiziger altijd verzekerd van een parkeerplaats voor de scherpste prijs. De parkeerplaatsen die op de website van Parkos te vinden zijn, zijn altijd beschikbaar voor de periode waarop wordt gezocht.

Betrouwbaarheid

cc Wikimedia

Betrouwbaarheid is een belangrijke factor als je op zoek bent naar een parkeerplaats. Je auto is immers een belangrijk en kostbaar bezit. Een goede veiligheid, stiptheid en service scoren hoog in de keuzecriteria voor het vinden van betrouwbare parkeerplaats. Veel klanten hechten daarom ook belang aan persoonlijke ervaringen van klanten in de vorm van reviews en klantenbeoordelingen. Deze zijn dan ook te vinden op onze website en zijn altijd zo actueel mogelijk.

Extra services

cc Pexels

Door het aanbieden van extra services onderscheiden enkele parkeerbedrijven zich van de concurrentie. Extra services als overdekt parkeren, valet parkeren, elektrische opladen en waspakketten kunnen dan ook erg interessant zijn. De extra kosten van bijvoorbeeld overdekt parkeren liggen vaak tussen de €5 en €15, een echte meerwaarde voor een relatief laag bedrag. Net dat beetje extra zorgt in veel gevallen voor meer tevredenheid en gemak voor jou als klant.

Deel dit artikel: Twitter

Ook leuk om te lezen:

Laat een reactie achter

Wat vind jij het belangrijkst bij het kiezen van een parkeerplaats?

0 meest gelezen artikelen
Help