Pixabay

Parkos nu ook gestart in Italië

Het Nederlandse bedrijf Parkos is nu ook gestart in Italië. Vanaf vandaag kunnen Italiaanse klanten ook een parkeerplek vergelijken en boeken bij vliegvelden. Parkos wil laten zien dat er meerdere parkeermogelijkheden rondom vliegvelden zijn die ook betaalbaar zijn.

Parkos is dé vergelijkings- en boekingswebsite voor parkeren bij vliegvelden in Nederland, België, Duitsland en nu ook in Italië. Het bedrijf maakt het vergelijken van parkeerplekken makkelijker en probeert klanten een ontspannen start van hun reis te geven. Inmiddels zijn er meer dan 50.000 klanten bediend. De eerste vliegvelden waar Parkos actief is in Italië zijn in Milaan Linate, Bergamo Orio, Rome Fiumicino en er volgen nog meer.

In Italië zijn veel vliegvelden die hoge tarieven hanteren voor het parkeren. Arne Bos, mede-oprichter licht toe: “Wij willen ook aan de Italiaanse reiziger laten zien dat het anders en vaak goedkoper kan. We hebben een van oorsprong Italiaanse medewerker in dienst die de communicatie met de parkings en klanten doet. We zijn met nog meer uitbreidingen bezig, waaronder Zweden. En dan volgt de rest van Europa.”

Deel dit artikel: Twitter

Ook leuk om te lezen:

Laat een reactie achter

Welk land volgt na Zweden?

0 meest gelezen artikelen
Help