Parkos Awards: de beste parkings van 2017

Wij hebben het jaar 2017 afgesloten en wij kijken opnieuw terug op een geweldig jaar vol successen. Deze successen waren niet bereikt zonder onze parkeerpartners en de reviews van onze klanten. Net als het jaar ervoor, reiken wij de Parkos Awards weer uit aan de partners die van onze klanten de hoogste beoordeling hebben gekregen in 2017. Onze klanten waren opnieuw erg positief over de diensten van onze parkeerpartners en er is dit jaar een recordaantal awards uitgereikt en hier zijn wij erg trots op. De top drie van best beoordeelde partners door onze klanten zal hieronder volgen met een korte beschrijving van deze parkings.

Airport Eindhoven Parking: 9,5

Airport Eindhoven Parking verschijnt opnieuw in de top drie met een welverdiende eerste plek. De kwaliteit die zij in 2016 leverden, heeft Airport Eindhoven Parking in 2017 weten te behouden en zijn daardoor gemiddeld met een 9,5 beoordeeld door onze klanten. Een terugkerend compliment voor deze parking is het klantvriendelijke personeel en de snelle en goede service die zij continu leveren. Een review met alleen de opmerking: “Perfect!” is voor deze parking geen uitzondering.

Relaxpark: 9,4

De service van Relaxpark doet absoluut niet onder aan de service van Airport Eindhoven Parking. Met ruim 600 parkeerplekken is Relaxpark één van de grotere aanbieders bij Düsseldorf Airport. Een gemiddelde beoordeling van een 9,4 komt niet zomaar uit de lucht vallen. De shuttleservice die Relaxpark levert is van topkwaliteit, de medewerkers staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar om u binnen twee minuten naar het vliegveld te brengen.

Lock&Fly: 9,3

Opnieuw een parking in Eindhoven met een erg goede beoordeling! Lock&Fly wordt door onze klanten gemiddeld beoordeeld met een 9,3. Dit goede gemiddelde cijfer heeft de parking te danken aan de scherpe prijs, perfecte locatie en de goede service die zij leveren. Lock&Fly weet elk jaar weer de kwaliteit hoog te houden en heeft de derde plek meer dan verdiend.

Dit zijn de drie aanbieders met de hoogste beoordeling in 2017. Naast deze drie excellente parkeeraanbieders zijn er nog meer awards uitgereikt. Hieronder volgt een overzicht van de top drie parkings per luchthaven met de hoogste beoordeling waarvandaan het afgelopen jaar de meeste Nederlandse klanten zijn gevlogen.

Parkos feliciteert alle parkings met hun goede beoordeling en met deze prachtige cijfers gaan wij er samen met onze parkeerpartners wederom een mooi jaar van maken!

Schiphol:

schiphol gold totalcare
Total Care Parking
schiphol silver Parking point
ParkingPoint
schiphol bronze comfort Parking
Comfort Parking

Eindhoven:

eindhoven gold airporteindhovenparking
Airport Eindhoven Parking
eindhoven silver lock&fly
Lock&Fly
eindhoven bronze eazzypark
Eazzypark

Duüsseldorf:

dusseldorf gold relaxpark
Relaxpark
dusseldorf silver parkshuttle24
Parkshuttle24
dusseldorf bronze flypa
Flypa

Charleroi:

charleroi gold parkingjack
Parking Jack
charleroi silver brusselsairportexpress
Brussels Airport Express Parking
charleroi bronze parkingpascher
Parking Pas Cher
Deel dit artikel: Twitter

Ook leuk om te lezen:

Laat een reactie achter

0 meest gelezen artikelen
Help