Parkos

Parkeerplaatsen bij vliegvelden vergelijken met Virtual Reality

De vergelijk website voor parkeerplekken bij vliegvelden stapt als eerste Nederlandse vergelijker in Virtual Reality. Vanaf vandaag hebben bezoekers de mogelijkheid om 360 graden video's te bekijken van de parkeeraanbieders. Zo krijgt men een beeld van waar de auto komt te staan.

De website Parkos maakt het mogelijk om parkeerplaatsen bij het vliegveld te vergelijken en te boeken. Arne Bos, mede-oprichter van Parkos legt uit: “Van klanten krijgen we vaak de vraag of de auto wel op een vertrouwde plek terecht komt; het gaat immers om een waardevol bezit. Het is aan ons om ervoor te zorgen dat de klanten met een vertrouwd gevoel op reis gaan.” Om hieraan bij te dragen biedt het Groningse bedrijf vanaf vandaag de mogelijkheid om de parkeerplaatsen via Virtual Reality alvast te bekijken.

De startup heeft opnames gemaakt van de parkeerplaatsen en hun omgeving. Kijkers kunnen deze beelden 360 graden laten draaien, zodat ze het terrein vanuit elke hoek kunnen bekijken. Op de computer is dit mogelijk door te slepen met de muis. Op de smartphone verandert het beeld bij het bewegen van het apparaat. Klanten krijgen op deze manier een goed beeld van waar hun auto komt te staan. Door middel van een koppeling met YouTube’s 360 graden dienst zijn de beelden op elke smartphone, tablet en computer te bekijken. Momenteel is de Virtual Reality alleen beschikbaar voor de parkeerlocaties bij Eindhoven Airport. Op korte termijn zullen ook beelden van de locaties in België en Duitsland beschikbaar worden.

Budgetparking Eindhoven


Eazzypark Eindhoven


Airport Eindhoven Parking

Deel dit artikel: Twitter

Ook leuk om te lezen:

Laat een reactie achter

Wat vind jij van de 360 graden video's?

0 meest gelezen artikelen
Help