Eric de Redelijkheid

Eigen vervoer naar het vliegveld: 4 mythes

Voordat je vliegt, houd je rekening met vele zaken. Wanneer het vliegveld niet om de hoek ligt, moet je ook nadenken over het vervoer naar het vliegveld. Veel reizigers geven de voorkeur aan eigen vervoer, maar zien hier ook nadelen in. In dit artikel worden onterechte zorgen beschreven en leggen we uit waarom eigen vervoer in vele gevallen juist wél de beste keuze is.

“De parkeerkosten zijn zo hoog”

Parkeren hoeft niet duur te zijn. Het maakt alleen veel uit waar je parkeert. Bij Parkos kun je de goedkoopste parkeerplaatsen bij vliegvelden weergeven. Omdat veel reizigers het liefst niet teveel parkeerkosten betalen, zijn er rondom luchthavens vele bedrijven ontstaan die parkeerdiensten aanbieden voor lagere tarieven dan officiële parkeerterreinen van luchthavens. Hiermee bespaar je tot wel 50%.

“Ik ben veel tijd kwijt door files”

Vlieg je vanaf Schiphol of een andere luchthaven met veel verkeersdrukte? Dit kan voor veel vertraging zorgen. Buiten op tijd vertrekken, kun je van te voren kijken naar de verkeerssituatie. Handig hierbij is de Flitsmeister app. Met deze app kun je de snelste route kiezen met de minste files.

“Doordat ik niet bekend ben met de route, haal ik mijn vlucht niet.”

Misschien ben je nog niet zo ervaren met de route naar bijvoorbeeld Schiphol of Eindhoven Airport. De routebeschrijving van Parkos helpt je hierbij. Je kunt de route berekenen vanaf jouw huis. Een navigatiesysteem neemt ook veel onzekerheid weg. Houd deze up to date. De kans dat je je vlucht mist is dan kleiner dan de kans dat je door een treinvertraging je vlucht mist.

“Mijn auto staat veiliger thuis dan op een parkeerterrein.”

Hierover maken veel reizigers zich zorgen. Je moet er niet aan denken een kras of zelfs deuk te ontdekken bij het ophalen van je auto. Bijna alle parkeerterreinen die zijn voorzien van (camera)bewaking. Het is belangrijk dat u kiest voor een beveiligd en verzekerd parkeerterrein. Daarom zijn er bij Parkos alleen beveiligde parkeerterreinen aangesloten. De kans dat u schade aan uw auto krijgt, is daarom niet groter dan wanneer je thuis parkeert.

Deel dit artikel: Twitter

Ook leuk om te lezen:

Laat een reactie achter

Met welk vervoersmiddel reis jij het liefst naar het vliegveld?

0 meest gelezen artikelen
Help