Parkos awards - best beoordeelde parkings van 2020

Het jaar 2020 loopt ten einde. Het is in veel opzichten een ander jaar geweest dan de jaren daarvoor. De impact van de Covid-19-pandemie op het reizen is enorm geweest en veel bedrijven in de reissector hebben zichzelf opnieuw moeten uitvinden en zich moeten aanpassen aan een nieuwe manier van reizen.


De parkings op de luchthaven hebben een veiligere manier ontwikkeld om klanten te bezoeken, waardoor het risico op overdracht van het virus wordt verminderd, door speciale maatregelen tegen Covid-19 toe te passen.


Wij van Parkos hebben ons best gedaan om reizigers te helpen bij het vinden van de parkeeroplossing die het beste past bij hun behoeften en wensen. Dit doen we om een prettige reiservaring te creëren vanaf de parkeerplaats op de luchthaven.


Het is nu het moment om die parkeerbedrijven te belonen die een parkeerervaring hebben geleverd die de verwachtingen overtreft! Hoe doen we dat? We vragen echte klanten die gebruik maken van onze diensten om een evaluatie van hun ervaring met ons en met de parking achter te laten. Op basis van deze beoordelingen hebben we een Parkos Award naar onze best beoordeelde parkeerpartners gestuurd! We hebben ontdekt dat er een aantal parkings zijn die echt opvallen door hun uitstekende service, en zijn gestemd met een 10.0 / 10.0, die een grote felicitatie verdienen:


Hier is de lijst van de beste 10 parkings die door klanten zijn gekozen:

Ranking Parking Airport Score
Airport Eindhoven Parking Eindhoven Airport 10.0 / 10
A4 Parking Schiphol Schiphol 9.7 / 10
Park4You Eindhoven Airport 9.7 / 10
EA Parkeren Eindhoven Airport 9.7 / 10
Eazzypark Eindhoven Airport 9.6 / 10
Euro-Parking Eindhoven Airport 9.3 / 10
Lock & Fly Eindhoven Airport 9.3 / 10
Move On Parking Schiphol 9.2 / 10
Centraal Parkeren Schiphol 9.0 / 10
Comfort Parking Schiphol 8.9 / 10


Deel dit artikel: Twitter

Ook leuk om te lezen:

Laat een reactie achter

0 meest gelezen artikelen
Help