Pexels

Beste Nederlandse en Engelse budget-reisblogs

Wil je volop genieten van je vakantie, maar ben je ook gebonden aan een budget? Er zijn veel reisblogs die tips geven over hoe je je vakantie uniek, maar niet te duur maakt. We zetten de drie beste Nederlandse en Engelse budget-reisblogs voor je op een rijtje.

Top drie Nederlandse budget-reisblogs:

Explorista

Het viel reisblogster Milou van Roon op dat er maar weinig Nederlandse reisblogs bestaan die je vertelden hoe je met weinig geld kon reizen. Daarom begon ze in 2013 met haar blog Explorista. Ze reist de hele wereld over en geeft tips over bestemmingen die écht de moeite waard zijn, maar weinig geld kosten. Het perfecte blog om inspiratie op te doen.

Reisdoc

De gepassioneerde reiziger Chantal Schram is gek op alles wat met reizen te maken heeft. Voor haar reisblog schrijft ze uitsluitend over bestemmingen die waar voor je geld bieden. Vooral wanneer je nog niet precies weet waar je heen wil op reis, kan dit blog je op leuke ideeën brengen.

Reisvlinder

In het blog Reisvlinder schrijft Anita over haar passie reizen. Haar doel is om anderen te inspireren en informeren over verschillende bestemmingen, die ook met een beperkt budget bereikbaar zijn. Op de website van Reisvlinder staan handige budgettips die zeker bijdragen aan een betaalbare en onvergetelijke reis.

Top drie Engelse budget-reisblogs:

Budget Traveller

Reis je naar een bestemming binnen Europa? Dat kan het nooit kwaad om het blog Budget Traveller even door te neuzen. Het blog staat vol met bruikbare bespaartips voor bijna alle grotere steden van Europa. Ook de praktische tips over het gebruik van openbaar vervoer zijn de moeite waard om te lezen.

The poor traveler

De reis bloggers Vins Carlos en Yoshke Dimen geven in hun blog de beste tips voor verschillende reizigers, zo ook reizigers on a budget. Het voordeel van dit blog is dat je tips kunt vinden per bestemming. Het blog is dus erg geschikt voor wie al weet waar de reis naartoe gaat.

Traveling Mom

Traveling Mom gaat over reizen met familie. Dit kan reizen met kinderen zijn, ouders, grootouders, noem maar op! Het blog is bedoelt voor moeders met een hart voor reizen. Het bijzondere aan dit blog is dat er een uitgebreide lijst bestaat over ‘gratis dingen in U.S.’ en ‘gratis dingen wereldwijd’. Naast Traveling Mom, bestaat er ook een blog met de naam Traveling Dad. Je kunt vast wel raden waar dit blog op gericht is. Handig zijn de 101 Family Travel tips, die je via de mail gratis kunt ontvangen. Ook op deze blogs kun je op bestemming zoeken. Traveling Mom en Traveling Dad zijn met name leuke blogs om te lezen wanneer je naar de U.S. gaat.

Deel dit artikel: Twitter

Ook leuk om te lezen:

Laat een reactie achter

Welke reisblogs lees je het liefst?

0 meest gelezen artikelen
Help