APark-Tiefgarage

Uw auto staat goed beveiligd geparkeerd bij APark Tiefgarage. In de bewaakte parkeergarage kunt u in alle rust parkeren. U houdt zelf de autosleutels bij u tijdens uw reis. Een shuttlebus brengt u van en naar Frankfurt Airport, 15 minuten rijden van de garage.

Meer informatie

Adres

Wilhelm-Beckel-Str. 3, 65936, Frankfurt am Main
Parkeren Frankfurt Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid APark-Tiefgarage

APark-Tiefgarage beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
20%

Faciliteiten

Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
× Toiletten
× Wachtruimte
80%

Locatie

Binnen parkeren
Parkeergarage
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Geen maximale Doorrijhoogte
60%

Bereikbaarheid

<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service
× 5min tot de terminal
× 24/7 transfer

Over APark-Tiefgarage

Bij APark Tiefgarage staat uw auto veilig en secuur in een parkeergarage. De garage heeft plek voor 250 auto’s en een maximale doorrijhoogte van 2 meter.

Shuttle parkeren
Vanaf de parkeergarage rijdt er een shuttlebus die u naar het vliegveld brengt en na de reis weer ophaalt. De transfer duurt ongeveer een kwartier. Het personeel is altijd bereid om uw koffers over te laden van uw auto naar de shuttlebus.

U parkeert zelf uw auto in de parkeergarage. U kunt dus gewoon uw eigen autosleutels bij u houden.

Valet parkeren

Bij valet parkeren rijdt u met uw auto direct naar de terminal van de luchthaven. Een chauffeur van Apark Tiefgarage neemt uw auto vanaf daar mee naar de parking en parkeert deze voor u. Op de terugweg staat uw auto weer voor u klaar bij de luchthaven.

De parkeergarage is goed beveiligd met diverse veiligheidssystemen, zoals brandbeveiliging, rookmelders, alarm en nooduitgangen. Het beveiligingspersoneel loopt regelmatig een rondje door de parkeergarage. De garage is alleen te bereiken door eigen klanten, andere personen hebben geen toegang.

Bij aankomst wordt uw auto ook gecontroleerd op eventuele schade. Tijdens de parkeerperiode gelden de algemene voorwaarden van de parkeeraanbieder.

Wilt u uw autosleutel liever niet meenemen op reis? APark Tiefgarage beschikt over een kluis waarin uw autosleutels veilig bewaard kunnen worden.

Reist u met kleine kinderen? De parkeeraanbieder heeft kinderzitjes van verscheidene groottes beschikbaar voor de shuttlebus. U kunt van tevoren aangeven of u gebruik wilt maken van een kinderzitje.

Shuttle parkeren

Aankomst
APark Tiefgarage bevindt zich op de Wilhelm-Beckel-Straße 3. De parkeergarage ligt zo’n 5 minuten van de snelweg. De parking is goed te vinden via onze routeplanner. Frankfurt Airport ligt een kleine 14 kilometer verderop.

Neem 20 minuten voordat u op de parkeergarage aankomt contact op met APark Tiefgarage. U kunt 24/7 bellen. Een medewerker van de parking zal u dan bij de ingang van de parkeergarage opwachten. Na een korte inspectie van uw auto loodst de medewerker u naar uw parkeerplek.

Buiten staat een grijze of gele shuttlebus klaar om u naar het vliegveld te brengen. Deze kunt u herkennen aan het logo van APark Tiefgarage op de zijkant. In de shuttlebus is er ruimte voor 8 passagiers. De shuttlebus rijdt voor elke klant apart. De transfer duurt normaliter 15 minuten, maar met grote drukte kan dit 20 minuten zijn.

U wordt bij Terminal 1 of 2 afgezet, afhankelijk van de vlucht. Dit kunt u ter plekke nog afspreken.

Vertrek
Wanneer u terugkomt van uw vliegreis, belt u weer met APark Tiefgarage wanneer u de bagage opgehaald heeft. U wordt dan met de gele of grijze shuttlebus opgehaald bij Terminal 1 of 2, waar u zich maar op dat moment bevindt. De parking houdt de tijden van uw vlucht in de gaten, zodat zij klaar staan om u op te halen.

Valet parkeren

Aankomst

U rijdt op de dag van vertrek naar de terminal van waar uw vlucht vertrekt. 30 minuten voordat u aankomt bij de parking dient u te bellen naar APark Tiefgarage om uw aankomsttijd te bevestigen en een trefpunt af te spreken. Daar zal een chauffeur uw auto van u overnemen.

Terugreis

Direct nadat u uw bagage heeft opgehaald, belt u naar APark Tiefgarage. De chauffeur zorgt ervoor dat uw auto weer klaarstaat bij de terminal zodra u de luchthaven verlaat.

Bij vertraging van uw vlucht kan het voorkomen dat u pas na middernacht op de parking aankomt. U dient dan helaas voor een extra dag bij te betalen. Mocht u een of meerdere dagen later terug vliegen dan gepland, kunt u mogelijke, extra parkeerkosten ter plekke bijbetalen.

Help