Airport Smart Parking

Airport Smart Parking biedt service van erg hoge kwaliteit. Het terrein wordt 24/7 bewaakt door beveiligingspersoneel. Bij aankomst wordt u naar uw parkeerplek begeleid en wordt u geholpen met uw bagage. Er zijn geen speciaal ingerichte invalide parkeerplekken, maar ze zullen er altijd voor zorgen dat de auto een passende parkeerplek krijgt. U kunt uw autosleutels zelf meenemen. Houdt u er rekening mee dat u bij Airport Smart Parking maximaal voor 5 personen kunt reserveren. Wanneer u met meer personen reist, adviseert de parking u om de overige passagiers eerst bij het vliegveld af te zetten.

Meer informatie

Adres

Rue Chausteur 26, 6042, Lodelinsart
Parkeren Charleroi

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Airport Smart Parking

Airport Smart Parking beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
× Voertuig inspectie
60%

Faciliteiten

Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen Airport Smart Parking

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

7,6
Op basis van 63 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in maart 2018. Beoordeling geschreven op 25 maart 2018.


Prima prijs kwaliteit, is verbeterd t.o.z.v.
vorig jaar, er kan nu ook gelukkig in het Engels worden gesproken. Nederlands spreken gaat dus niet. De Griekse medewerker/pendelbus chauffeur was heel aardig en correct.

10

Heeft geparkeerd in januari 2018. Beoordeling geschreven op 04 februari 2018.


First time trying this parking, and i have to say it was all good, arrived and they do speak English, and they helped me with luggage and when arrived i found them waiting for me after i gave a call. differently gonna use it again.

2

Heeft geparkeerd in december 2017. Beoordeling geschreven op 20 december 2017.


Geen prettige service. Ik was rond de afgesproken tijd bij de poort van het parkeerterrein en die was dicht. Na 5 pogingen om iemand telefonisch te bereiken krijg ik eindelijk iemand aan de lijn. Ik kreeg te horen dat ik moest wachten tot de Shuttle weer op de plek was. Er werd mij ook te verstaan gegeven dat ik een uur eerder had moeten komen want anderhalf uur voor mijn vlucht arriveren was niet voldoende... Vervolgens kwam een oudere man van de organisatie? mij in onduidelijke taal uitleggen dat ik ergens anders moest zijn. Dit gaf mij zo weinig vertrouwen dat ik maar naar de airport ben gereden om mijn auto daar te parkeren. En echte afrader!

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Beste Petimesas, Bedankt voor uw bericht. Wij raden u altijd aan om een uur voor tijd dat u kunt inchecken aanwezig te zijn bij de parking. Desalniettemin is het vervelend dat u heeft moeten wachten bij Airport Smart Parking en uiteindelijk geen gebruik heeft gemaakt van de parkeerdienst, onze excuses. Ik neem contact met u op zodra wij meer weten hierover. Met vriendelijke groet, Team Parkos
10

Heeft geparkeerd in december 2017. Beoordeling geschreven op 20 december 2017.


Goede dienstverlening en uitstekend contact met de chauffeur.
Alleen met onze navigatie was de parkeeringang niet goed te vinden

8

Heeft geparkeerd in december 2017. Beoordeling geschreven op 12 december 2017.


Cheap, friendly, quick at the airport, easy enough website with possibility to change till last moment.
As Chareleroi si getting more and more an international airport, I think it would be good if the drivers speak better english then my french.

But appart from that, good place to park my car.

6

Heeft geparkeerd in november 2017. Beoordeling geschreven op 29 november 2017.


Slecht te vinden, route beschrijving klopte niet. Spreken alleen frans.

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Beste klant, Bedankt voor uw review. Met onze routeplanner kunt u vanaf uw vertrekpunt naar de parking uw route uitstippelen. Een link naar de routeplanner vindt u in de bevestigingsmail. Toch is het vervelend dat de parking moeilijk heeft kunnen vinden en het personeel alleen Frans sprak. Onze excuses voor het ongemak, ik heb uw review verstuurd naar Airport Smart Parking zodat zij deze kunnen verwerken. Met vriendelijke groet, Team Parkos
8

Heeft geparkeerd in november 2017. Beoordeling geschreven op 27 november 2017.


Goede service, na de vlucht gebeld en ze kwamen er meteen aan, we hebben niet hoeven wachten. Goede prijs.

Nadelen: alleen Frans, beetje dodgy buurtje waar de auto geparkeerd staat

Over Airport Smart Parking

Bij Airport Smart Parking kunt u altijd uw auto veilig parkeren. U kunt van 4:00 tot 23:00 aankomen bij de parking en op de terugweg wordt er altijd rekening gehouden met de binnenkomende vluchten.

Een shuttlebus rijdt tussen de parking en de luchthaven om klanten te brengen en op te halen. Er wordt voor elke klant apart gereden. Een medewerker begeleidt u met de shuttlebus naar de parkeerplek om gemakkelijk uw bagage over te laden.

Er is altijd personeel aanwezig op het parkeerterrein. Het terrein is omheind en wordt 24/7 beveiligd door gecertificeerd beveiligingspersoneel met speciaal getrainde honden en er is cameratoezicht.

Op het terrein is een overdekte wachtruimte en er is een toilet aanwezig. De medewerkers van Airport Smart Parking helpen u graag met uw bagage en wijzen u naar uw parkeerplek. Er zijn geen speciale invalide plekken aanwezig, maar Airport Smart Parking doet er alles aan om het parkeren voor iedereen makkelijk te maken.

Aankomst
Het terrein bevindt zich aan de Rue de Chausteur 26 in Lodelinsart en is makkelijk te bereiken vanaf de snelweg. U kunt gebruik maken van de routeplanner van Parkos om Airport Smart Parking makkelijk te vinden.

U kunt zich op de dag van aankomst melden bij de receptie. Daar wordt u door de shuttlebus begeleid naar een parkeerplek voor uw auto en kunt u snel en gemakkelijk uw bagage overzetten. U kunt van 04:00 tot 23:00 aankomen bij de parking en op de terugweg wordt er altijd rekening gehouden met de binnenkomende vluchten.

Het terrein bevindt zich op 6,8 kilometers van het vliegveld van Charleroi en de shuttlebus brengt u in 9 minuten naar de vertrekhal van het vliegveld.

Vertrek
Bij terugkomst op de luchthaven neemt u contact op met de parking nadat u uw bagage heeft ontvangen. De shuttlebus zal u opwachten bij de uitgang van P2, dit is dezelfde plek waar u ook bent afgezet. U wordt vervolgens door de shuttlebus naar uw auto gebracht en kunt dan uw reis naar huis voortzetten.

Help