Airport Parking Service Maastricht

Veilig en voordelig parkeren bij Maastricht Aachen Airport? Dat kan bij Airport Parking Service. De autosleutels mag u meenemen tijdens de parkeerperiode. De parking is dag en nacht geopend en ligt op slechts 12 minuten rijden van het vliegveld.

Meer informatie

Adres

Provinciale Weg Vroenhof 42, 6301 KG, Valkenburg a/d Geul
Parkeren Maastricht Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Airport Parking Service Maastricht

Airport Parking Service Maastricht beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
60%

Faciliteiten

Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
40%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
40%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
× 5min tot de terminal
× Locatie aangegeven
× Valet service

Beoordelingen Airport Parking Service Maastricht

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,4
Op basis van 9 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 27 oktober 2017.


Goede veilige parkeerplaatsen met een prima snelle breng en haal service naar de airport ! Volgende keer zeker weer.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2017. Beoordeling geschreven op 06 september 2017.


Deze parking service verdiend zonder meer vijf sterren! We mochten onze auto zelf parkeren en de sleutel meenemen. Toen we aankwamen waren we al wat te laat, maar dit was geen probleem. We werden gelijk met de shuttle (die al gereed stond) naar het vliegveld gebracht. Op de terugreis werd onze vlucht gecancelled waardoor we een dag later terugkwamen. Zelfs dit was na informeren geen probleem en we hoefden niks extra's te betalen. Bij aankomst werden we weer keurig opgehaald en bij de auto gebracht. De man die ons steeds gehaald en gebracht heeft was erg vriendelijk en maakte ook even een leuk praatje. Verder is de ligging van de parkeerplaats ook erg mooi. Minpunten heb ik niet. Ik ben erg positief over Airport Parking Service Maastricht, zeker een aanrader!

10

Heeft geparkeerd in augustus 2017. Beoordeling geschreven op 06 september 2017.


Helemaal top. Direct naar aankomst weggebracht. Bij terugkomst stond meneer er al. Pas achteraf betalen. Stuk goedkoper dan luchthaven. Een echte aanrader.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2017. Beoordeling geschreven op 27 augustus 2017.


Keurig nette ruime parkeerplaats.
Aardige medewerker/eigenaar.

8

Heeft geparkeerd in augustus 2017. Beoordeling geschreven op 10 augustus 2017.


Ok

10

Heeft geparkeerd in juli 2017. Beoordeling geschreven op 27 juli 2017.


Prima geregeld.

Over Airport Parking Service Maastricht

Airport Parking Service beschikt over een compact parkeerterrein waar u 24 uur per dag terecht kunt met alle soorten personenauto's. Doordat het een compact terrein is, hoeft u niet ver met uw bagage te lopen. De shuttlebus staat voor u klaar bij de ingang en u wordt na aankomst gelijk naar het vliegveld gebracht.

Er is 24 uur per dag personeel aanwezig en het omheinde terrein is voorzien van beveiligingscamera's. Wanneer u liever uw autosleutels achterlaat, worden deze veilig voor u bewaard.

Het parkeerterrein is voor het grootste gedeelte verhard en heeft enkele parkeerplekken op het gras. Er zijn kinderzitjes aanwezig in de shuttlebus. Indien nodig, kunt u binnen wachten en gebruik maken van de sanitaire voorzieningen.

Er zijn geen speciale parkeerplekken voor invaliden, maar er wordt wel goed rekening mee gehouden door Airport Parking Service Maastricht.

Het terrein van Airport Parking Service Maastricht is goed te bereiken vanaf de A79. Het adres is Provinciale Weg Vroenhof 42. De ingang van het terrein bevindt zich aan de linkerkant van hotel Vroenhof.

Wanneer u uw auto heeft geparkeerd op het terrein, staat de shuttlebus op u te wachten bij de ingang om u in 12 minuten naar het vliegveld te brengen. De shuttlebus is wit en draagt het logo van Airport Parking Service Maastricht (APS). U mag uw autosleutels zelf meenemen op reis.

Bij terugkomst zal de shuttlebus u opwachten bij het vliegveld om u weer naar het parkeerterrein te brengen.

Parkeeraanbieders bij Maastricht Aachen Airport

Help