Airport Parking Service Maastricht

Veilig en voordelig parkeren bij Maastricht Aachen Airport? Dat kan bij Airport Parking Service. De autosleutels mag u meenemen tijdens de parkeerperiode. De parking is dag en nacht geopend en ligt op slechts 12 minuten rijden van het vliegveld.

Meer informatie

Adres

Provinciale Weg Vroenhof 42, 6301 KG, Valkenburg a/d Geul
Parkeren Maastricht Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Airport Parking Service Maastricht

Airport Parking Service Maastricht beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
60%

Faciliteiten

Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
40%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
40%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
× 5min tot de terminal
× Locatie aangegeven
× Valet service

Over Airport Parking Service Maastricht

Airport Parking Service beschikt over een compact parkeerterrein waar u 24 uur per dag terecht kunt met alle soorten personenauto's. Doordat het een compact terrein is, hoeft u niet ver met uw bagage te lopen. De shuttlebus staat voor u klaar bij de ingang en u wordt na aankomst gelijk naar het vliegveld gebracht.

Er is 24 uur per dag personeel aanwezig en het omheinde terrein is voorzien van beveiligingscamera's. Wanneer u liever uw autosleutels achterlaat, worden deze veilig voor u bewaard.

Het parkeerterrein is voor het grootste gedeelte verhard en heeft enkele parkeerplekken op het gras. Er zijn kinderzitjes aanwezig in de shuttlebus. Indien nodig, kunt u binnen wachten en gebruik maken van de sanitaire voorzieningen.

Er zijn geen speciale parkeerplekken voor invaliden, maar er wordt wel goed rekening mee gehouden door Airport Parking Service Maastricht.

Het terrein van Airport Parking Service Maastricht is goed te bereiken vanaf de A79. Het adres is Provinciale Weg Vroenhof 42. De ingang van het terrein bevindt zich aan de linkerkant van hotel Vroenhof.

Wanneer u uw auto heeft geparkeerd op het terrein, staat de shuttlebus op u te wachten bij de ingang om u in 12 minuten naar het vliegveld te brengen. De shuttlebus is wit en draagt het logo van Airport Parking Service Maastricht (APS). U mag uw autosleutels zelf meenemen op reis.

Bij terugkomst zal de shuttlebus u opwachten bij het vliegveld om u weer naar het parkeerterrein te brengen.

Parkeeraanbieders bij Maastricht Aachen Airport

Help