A1 Parking Charleroi

A1 Parking Charleroi heeft een klein parkeerterrein middenin een woonwijk. Vanaf de parking naar het vliegveld is het ongeveer 8 minuten met de shuttlebus. De parking is geopend van 04:00 tot de laatste vlucht en het terrein is bewaakt.

Meer informatie

Adres

Rue Chausteur 48, 6042, Lodelinsart
Parkeren Charleroi

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid A1 Parking Charleroi

A1 Parking Charleroi beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
× Voertuig inspectie
60%

Faciliteiten

Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
40%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
40%

Bereikbaarheid

<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× 24/7 transfer
× Valet service

Beoordelingen A1 Parking Charleroi

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,0
Op basis van 225 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 17 februari 2018.


A really good service for a very good price, with only one minus point: it took half an hour before the shuttle picked me and an other family up at the airport. Considering it was 12 in the night it has not been really pleasant...I called as soon as we landed. Probably the shuttle was on the way to the parking as the chauffeur received my call...btw all together a positive experience, which I will probably repeat in the future.

8

Heeft geparkeerd in januari 2018. Beoordeling geschreven op 11 februari 2018.


Het lijkt een beetje rommelig allemaal, maar alles liep op rolletjes. We hebben de auto met een goed gevoel achtergelaten.
De shuttlebus is niet goed herkenbaar als Parkos of A1.

10

Heeft geparkeerd in januari 2018. Beoordeling geschreven op 09 februari 2018.


Super ervaring.
Goede survice.
Top.

10

Heeft geparkeerd in januari 2018. Beoordeling geschreven op 06 februari 2018.


Goede plek, aardig personeel dat snel ter plekke is.

8

Heeft geparkeerd in januari 2018. Beoordeling geschreven op 04 februari 2018.


Prima geregeld voor een goede prijs. Geen 5 sterren want de auto staat niet overdekt, maar wel achtergesloten deuren. communicatie is goed en duidelijk. Aardig personeel. Met ongeveer 10 minuten ben je van en naar het vliegveld.

10

Heeft geparkeerd in januari 2018. Beoordeling geschreven op 29 januari 2018.


Heel goede service niet ver van luchthaven

6

Heeft geparkeerd in januari 2018. Beoordeling geschreven op 28 januari 2018.


Ik kies bewust voor een oarking waar ik mijn sleutel niet hoef af te geven. Vond het dus niet prettig dat ik toch mijn sleutel moest achter laten omdat ze te weinig plek hadden. Dan is er niet goed gepland.
Verder goed opgevangen, snel naar vliegveld gebracht en op tijd opgehaald. Aanrijroute naar parking is ingewikkeld door kleine straatjes met slecht wegdek. Fijn dat de poort van de parking op slot ging toen ze ons wegbrachten.

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Bedankt voor uw review. U heeft inderdaad gereserveerd voor een parkeerplek zonder sleutelafgifte en hebben dit ook gelijk gemeld bij de parking. Onze excuses voor het ongemak. We zijn erg blij om te horen dat u wel positief bent over de verdere dienstverlening van A1 Parking Charleroi en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen als klant. Met vriendelijke groet, Team Parkos
10

Heeft geparkeerd in januari 2018. Beoordeling geschreven op 21 januari 2018.


Prima service. Volgende keer zou ik weer hier reserveren.

8

Heeft geparkeerd in december 2017. Beoordeling geschreven op 11 januari 2018.


Alles ging prima zoals
Gepland,

8

Heeft geparkeerd in december 2017. Beoordeling geschreven op 10 januari 2018.


Over het algemeen heb ik Parkos als een fijn en betrouwbaar bedrijf ervaren. Via een vriendin ben ik te weten gekomen over dit bedrijf.
Het lokaliseren van de parkeerplaats was een beetje lastig, omdat onze navigatiesysteem het adres niet erkende. Uiteindelijk werden we telefonisch goed geholpen we waren al aardig in de buurt. De medewerker stond al op ons op het parkeerterrein te wachten.
We werden keurig naar het vliegveld gebracht en ook weer op e afgesproken tijd opgehaald.
Het feit dat de medewerkers geen NL en vaak geen Engels spreken, maakt het contact soms lastig. Op de terugweg werden er meerdere klanten tegelijkertijd opgehaald. Er was onduidelijkheid over wie waar moest zitten. Uiteindelijk met veel mimiek en gebaar was het opgelost :-. Taal is naar mijn menig het enige aandachtspunt.

10

Heeft geparkeerd in januari 2018. Beoordeling geschreven op 09 januari 2018.


De parkeerplaats en het personeel voldoet aan de verwachting.
Een aanrader.

8

Heeft geparkeerd in december 2017. Beoordeling geschreven op 04 januari 2018.


Snel en gastvrij

8

Heeft geparkeerd in december 2017. Beoordeling geschreven op 04 januari 2018.


Zeer goed, service prima.

10

Heeft geparkeerd in december 2017. Beoordeling geschreven op 02 januari 2018.


Top service en het personeel is heel attent. Zij spreken weining Nederlands. De parking heeft wel een hek en blift dicht in de nacht

8

Heeft geparkeerd in december 2017. Beoordeling geschreven op 23 december 2017.


Na bellen is het busje om ons te vervoeren van de parkeerplaats naar het vliegveld en omgekeerd snel aanwezig. Vervoer goed geregeld! Parkeerplaats ziet er misschien wat minder uit, maar vanwege afgesloten hek wel veilig.

Over A1 Parking Charleroi

Bij A1 Parking Charleroi parkeert u uw auto op een klein buitenterrein dat goed bewaakt wordt. Bij de parking kunt u de autosleutels meenemen op reis. De parking beschikt over 50 parkeerplekken. De maximale doorrijhoogte is 3 meter.

Shuttle parkeren

Bij shuttle parkeren rijdt u naar het parkeerterrein in Charleroi toe. De shuttlebus brengt u in ongeveer 8 minuten naar het vliegveld toe. Er passen 8 personen in de shuttlebus en deze rijdt voor iedere reservering apart.

Het buitenparkeerterrein van A1 Parking Charleroi is afgesloten, heeft beveiligingscamera's en in de nacht is er een bewaker met hond aanwezig. U kunt er daarom zeker van zijn dat er geen onbevoegden in de buurt van uw auto zullen komen.

Het parkeerterrein heeft een receptie, waar klanten zich kunnen melden. Daarnaast is er een wachtruimte met toiletten aanwezig. Het terrein is makkelijk te betreden en er kan ook een rolstoel mee.

U rijdt met uw auto naar het parkeerterrein in Charleroi toe. Hier aangekomen meldt u zich bij de receptie, die bevindt zich meteen bij de ingang. Nadat u de auto heeft geparkeerd wordt u met de shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De transfer duurt zo'n 8 minuten.

Let op: wanneer u het adres invoert in uw navigatiesysteem wordt u mogelijk naar een verkeerde locatie gestuurd. Plan daarom uw reis met de routeplanner op de website van Parkos of zoek via Google Maps op de naam 'A1park Charleroi'

Help