24/7 Parkeren Service Schiphol

Goedkoop parkeren bij Schiphol Airport? Dat kan bij 24/7 Parkeren Service Schiphol. Zij zijn een van de grootste parkeeraanbieders rondom Schiphol. U kunt zowel binnen als buiten parkeren en gebruik maken van hun valet- of shuttledienst. De parkings zijn dag en nacht geopend en liggen 10 minuten van Schiphol.

Meer informatie

Adres

Middenweg 29a, 1432 DE, Aalsmeer
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid 24/7 Parkeren Service Schiphol

24/7 Parkeren Service Schiphol beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
40%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
100%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen 24/7 Parkeren Service Schiphol

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,1
Op basis van 2432 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 14 juli 2018.


De geboden diensten en faciliteiten zijn goed. Het contact met de medewerkers was uitstekend. Prijs/kwaliteit verhouding is prima.

10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 14 juli 2018.


Perfect geregeld voor een goede prijs!
Bedankt!

10

Heeft geparkeerd in juni 2018. Beoordeling geschreven op 14 juli 2018.


Zeer positief.

8

Heeft geparkeerd in juni 2018. Beoordeling geschreven op 13 juli 2018.


Goede service. Niet lang op de bus hoeven te wachten. Bij terugkomst stond de bus zelfs al klaar.
Bij 247 's avonds laat snel geholpen om de sleutel van de auto weer te krijgen.
Zou de volgende keer weer gebruik van maken.

8

Heeft geparkeerd in juni 2018. Beoordeling geschreven op 13 juli 2018.


Goed geregeld niet bewaakt met camera's maar met mensen. goede bus dienst.
de prijs is ook goed.alleen wordt de auto wel erg vuil.

10

Heeft geparkeerd in juni 2018. Beoordeling geschreven op 13 juli 2018.


Gewoon top.
Vanaf moment van boeking tot terugkomst van vakantie.
Goede uitleg, vriendelijk en goede service.
Wij boeken nergens anders meer

10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 11 juli 2018.


Was alles goed

8

Heeft geparkeerd in juni 2018. Beoordeling geschreven op 10 juli 2018.


Goede en snelle service zeker voor herhalingvatbaar!!

10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 10 juli 2018.


Erg aardig personeel, altijd flexibel genoeg voor speciale verzoeken en erg betrouwbaar. Ik boek altijd parking wanneer ik via Schiphol vlieg bij 24/7 Parkeren.

10

Heeft geparkeerd in juni 2018. Beoordeling geschreven op 10 juli 2018.


Fantastisch ! een zeer vriendelijk ontvangst zowel op de heen als terug reis !

10

Heeft geparkeerd in juni 2018. Beoordeling geschreven op 10 juli 2018.


5 sterren , een uiterst vrieniendelijk onthaal zowel op de heen als de terug weg

8

Heeft geparkeerd in juni 2018. Beoordeling geschreven op 10 juli 2018.


Alles was goed geregeld.
Van te voren duidelijke instructies via mail en ook telefonisch naar tevredenheid te woord gestaan en geholpen.
Prijs - kwaliteit was prima!

10

Heeft geparkeerd in juni 2018. Beoordeling geschreven op 09 juli 2018.


Zeer makkelijk te boeken alles was goed zoals afgesproken verlopen echt top, het was mijn eerste keer en voor de kosten hoef je het niet te laten want het is ook incl. parkeren, kortom een luxe begin van je vakantie.

8

Heeft geparkeerd in juni 2018. Beoordeling geschreven op 09 juli 2018.


Prima geholpen, geen wachttijden.

8

Heeft geparkeerd in juni 2018. Beoordeling geschreven op 09 juli 2018.


Goed dat auto links vooraan staat wanneer je de auto weer ophaald. Bij ingang bv een praatpaal voor communicatie kantoor achteraan. WC zou ook fijn zijn.
vreemd was dat koffers in de bus moisten ipv onderin de laadruimte.

Over 24/7 Parkeren Service Schiphol

24/7 Parkeren Service Schiphol is onderdeel van Valet & Shuttleservice Schiphol en al jarenlang een grote parkeeraanbieder in de buurt van Schiphol. Zij bieden parkeerplekken aan wel 1000 auto’s aan. Alle personenauto’s kunnen bij hen geparkeerd worden. U kunt zowel binnen als buiten parkeren als u kiest voor de shuttledienst. Als u valet parkeert wordt uw auto altijd overdekt geparkeerd. U kunt dag en nacht terecht bij 24/7 Parkeren Service Schiphol.

Shuttle parkeren
Als u gebruik maakt van de shuttle service, dan rijdt u naar de hoofdlocatie of de parkeergarage. Nadat de auto geparkeerd is, brengt een shuttlebus u in 10 minuten naar Schiphol. Aan het einde van uw vliegreis wordt u weer naar het parkeerterrein gebracht. 24/7 Parkeren Service Schiphol maakt gebruik van meerdere terreinen, er wordt maximaal 15 kilometer met uw auto gereden.

Valet parkeren
U rijdt met valet parkeren naar Schiphol, waar uw auto opgehaald wordt door een medewerker van 24/7 Parkeren Service Schiphol. Terwijl u al incheckt, brengt de medewerker uw auto naar de parkeergarage. Op de terugreis wordt uw auto weer naar Schiphol gebracht.

24/7 Parkeren Service Schiphol heeft zowel een niet overdekt parkeerterrein als een parkeergarage. Het buitenterrein is omheind en verlicht. De parkeergarage is voorzien van camerabewaking. Verder is er altijd personeel aanwezig op het terrein.

Wanneer u valet parkeert, controleert u samen met de chauffeur uw auto tijdens de afdracht. Samen vult u een formulier in, waarin aanwezige schades worden genoteerd. De parkeeraanbieder is verzekerd volgens hun algemene voorwaarden.

Het buitenterrein van 24/7 Parkeren Service Schiphol is verhard. Op het buitenterrein is een wachtruimte aanwezig waar men koffie of thee kan drinken. Wanneer u met kinderen reist, kunt u kinderzitjes aanvragen voor de transfer. De chauffeur is altijd bereid om de bagage in de shuttlebus te laden.

Uw auto wordt bij valet parkeren naar de parkeergarage gebracht. De chauffeur helpt u graag met uw bagage.

Shuttle parkeren

Aankomst
Buiten parkeren
Het niet overdekte parkeerterrein van 24/7 Parkeren Service Schiphol bevindt zich in Aalsmeer aan de Middenweg 29a. Hierdoor hoeft u zich dus niet op de drukke ringweg van Amsterdam te begeven. Onze routeplanner helpt u met het plannen van uw route. Het parkeerterrein is 10 kilometer vanaf Schiphol.

Bij de ingang van het terrein staat een bord van 24/7 Parkeren Service Schiphol. U rijdt het terrein op en gaat rechtdoor totdat u bij de receptie komt. Als het hek gesloten is, kunt u via de intercom een medewerker oproepen. De receptie staat aan de linkerzijde van het terrein. Nadat uw auto is geparkeerd wordt u gratis naar de luchthaven gebracht.

24/7 Parkeren Service Schiphol maakt gebruik van twee touringcars die u van en naar het vliegveld brengen. De touringcar staat bij de receptie en is meestal wit met het logo van “24/7 Parkeren Service Schiphol” erop. De gratis shuttle service rijdt ongeveer iedere 20 minuten naar Schiphol.

Binnen parkeren
Heeft u voor overdekt parkeren gekozen? Dan rijdt u naar Middenweg 29a. U kunt de weg hiernaartoe gemakkelijk vinden met onze routeplanner.

24/7 Parkeren Service Schiphol maakt gebruik van twee touringcars die u van en naar het vliegveld brengen. De touringcar staat bij de receptie en is meestal wit met het logo van “24/7 Parkeren Service Schiphol” erop. De gratis shuttle service rijdt ongeveer iedere 20 minuten naar Schiphol.

Vertrek
Op de terugreis wordt u weer opgehaald door de witte shuttlebus. U wordt opgehaald bij bushalte C-13. De gratis shuttlebus rijdt 24 uur per dag van en naar Schiphol en arriveert ongeveer iedere 20 minuten bij de bushalte. De halte bevindt zich direct buiten bij aankomsthal 4. De achterste rijbaan (2x oversteken).

Mocht het voorkomen dat u een dag later of eerder terugvliegt, kunt u dit telefonisch doorgeven. Bij een langer parkeerverblijf komen er misschien bijkomende kosten. Deze kunt u ter plekke bijbetalen met contant geld.

Valet parkeren

Aankomst
U rijdt op de dag van vertrek met uw eigen auto naar Schiphol. Bel 20 minuten voor aankomst op de luchthaven met 24/7 Parkeren Service Schiphol. Uw auto wordt door de chauffeur van 24/7 Parkeren Service Schiphol aangenomen voor de vertrekhal 2.

De chauffeur herkent uw auto aan het kenteken en model auto en zal naar u toe lopen. Na de inspectie van uw auto, rijdt de chauffeur uw auto naar de bewaakte parkeerplaats. Hier is personeel 24/7 aanwezig en staat uw auto veilig geparkeerd. De afdracht van uw auto duurt 15-20 minuten.

Vertrek
Wanneer u bij de bagageband bent aangekomen, belt u de parkeeraanbieder weer. Alleen handbagage? Bel dan zodra u het vliegtuig heeft verlaten. U vindt uw auto bij vertrekhal 2. Terwijl u naar de vertrekhal wandelt, brengt de chauffeur uw auto naar de ophaallocatie.

In het geval dat u een of meerdere dagen later terugvliegt dan dat het plan was, kan het zijn dat er extra parkeerkosten ontstaan. Dit kunt u tijdens de reis aan de parkeeraanbieder doorgeven en aan het einde van uw reis ter plekke contant bijbetalen.

Adres

Middenweg 29a, 1432 DE, Aalsmeer

Help