24/7 Parkeren Service Schiphol

Goedkoop parkeren bij Schiphol Airport? Dat kan bij 24/7 Parkeren Service Schiphol. Zij zijn een van de grootste parkeeraanbieders rondom Schiphol. U kunt zowel binnen als buiten parkeren en gebruik maken van hun valet- of shuttledienst. De parkings zijn dag en nacht geopend en liggen 10 minuten van Schiphol. Wanneer u liever uw sleutel meeneemt op reis, dan kunt u dit op het reserveringsformulier toevoegen aan uw reservering.

Meer informatie

Adres

Middenweg 29a, 1432 DE, Aalsmeer
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid 24/7 Parkeren Service Schiphol

24/7 Parkeren Service Schiphol beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
40%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
100%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen 24/7 Parkeren Service Schiphol

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,2
Op basis van 2162 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in maart 2018. Beoordeling geschreven op 19 april 2018.


We reserveren hier altijd als we via Schiphol vliegen. Goede service, je hoeft nooit lang te wachten op de shuttle bus.

10

Heeft geparkeerd in maart 2018. Beoordeling geschreven op 18 april 2018.


Prima service voor een goede prijs.
Aangename chauffeurs en niet ver van de luchthaven

8

Heeft geparkeerd in april 2018. Beoordeling geschreven op 18 april 2018.


Zeer goede en duidelijke service. Het ging allemaal zeer vlot.

10

Heeft geparkeerd in april 2018. Beoordeling geschreven op 17 april 2018.


Excellent

10

Heeft geparkeerd in april 2018. Beoordeling geschreven op 16 april 2018.


Het is ons goed bevallen en de heren proberen iedereen zo snel en accuraat mogelijk te helpen!

10

Heeft geparkeerd in november 2016. Beoordeling geschreven op 16 april 2018.


Helemaal goud! netjes van A naar B gebracht en ook weer van B naar A. Vriendelijke chauffeurs en goede zorg voor je auto. Wij gaan altijd voor Parkos!

8

Heeft geparkeerd in april 2018. Beoordeling geschreven op 16 april 2018.


Wisselvallig, deze keer verliep alles keurig op tijd. Wel een vraag waar de auto's blijven, doen ze vrij vaag over. Terwijl op het terrein zelf plaats genoeg is. Kan allemaal wel vriendelijker bij de ontvangstbalie. Chauffeurs ok.

10

Heeft geparkeerd in maart 2018. Beoordeling geschreven op 16 april 2018.


Snelle dienst en super geregeld......

8

Heeft geparkeerd in maart 2018. Beoordeling geschreven op 16 april 2018.


Positiwf

8

Heeft geparkeerd in april 2018. Beoordeling geschreven op 16 april 2018.


Alles vlot verlopen. Brengen en afhalen zonder oponthoud

10

Heeft geparkeerd in april 2018. Beoordeling geschreven op 16 april 2018.


TOP! geen opmerkingen.

10

Heeft geparkeerd in april 2018. Beoordeling geschreven op 15 april 2018.


Netjes vriendelijk en op tijd.

8

Heeft geparkeerd in april 2018. Beoordeling geschreven op 15 april 2018.


Krijgt waarvoor je betaald en slecht 15min. van de terminal. Ophalen altijd even wachten.
Chauffeur rijdt hard en onvoorzichtig.

8

Heeft geparkeerd in april 2018. Beoordeling geschreven op 15 april 2018.


Prima ontvangst en goede aansluiting met de bus naar het vliegveld. Heel gemakkelijk. Vriendelijke medewerkers. En niet te duur!

10

Heeft geparkeerd in april 2018. Beoordeling geschreven op 14 april 2018.


Als Zeer goed ervaren optijd naar Schiphol gebracht en na terugkomst bellen en binnen 20 minuten opgehaald.

Over 24/7 Parkeren Service Schiphol

24/7 Parkeren Service Schiphol is onderdeel van Valet & Shuttleservice Schiphol en al jarenlang een grote parkeeraanbieder in de buurt van Schiphol. Zij bieden parkeerplekken aan wel 1000 auto’s aan. Alle personenauto’s kunnen bij hen geparkeerd worden. U kunt zowel binnen als buiten parkeren als u kiest voor de shuttledienst. Als u valet parkeert wordt uw auto altijd overdekt geparkeerd. U kunt dag en nacht terecht bij 24/7 Parkeren Service Schiphol.

Shuttle parkeren
Als u gebruik maakt van de shuttle service, dan rijdt u naar de hoofdlocatie of de parkeergarage. Nadat de auto geparkeerd is, brengt een shuttlebus u in 10 minuten naar Schiphol. Aan het einde van uw vliegreis wordt u weer naar het parkeerterrein gebracht.

Valet parkeren
U rijdt met valet parkeren naar Schiphol, waar uw auto opgehaald wordt door een medewerker van 24/7 Parkeren Service Schiphol. Terwijl u al incheckt, brengt de medewerker uw auto naar de parkeergarage. Op de terugreis wordt uw auto weer naar Schiphol gebracht.

24/7 Parkeren Service Schiphol heeft zowel een niet overdekt parkeerterrein als een parkeergarage. Het buitenterrein is omheind en verlicht. De parkeergarage is voorzien van camerabewaking. Verder is er altijd personeel aanwezig op het terrein.

Wanneer u valet parkeert, controleert u samen met de chauffeur uw auto tijdens de afdracht. Samen vult u een formulier in, waarin aanwezige schades worden genoteerd. De parkeeraanbieder is verzekerd volgens hun algemene voorwaarden.

Het buitenterrein van 24/7 Parkeren Service Schiphol is verhard. Verschillende waspakketten worden aangeboden tijdens de parkeerduur. Deze kunt u bijboeken wanneer u de reservering maakt.

Op het buitenterrein is een wachtruimte aanwezig waar men koffie of thee kan drinken. Wanneer u met kinderen reist, kunt u kinderzitjes aanvragen voor de transfer. De chauffeur is altijd bereid om de bagage in de shuttlebus te laden.

Uw auto wordt bij valet parkeren naar de parkeergarage gebracht. De chauffeur helpt u graag met uw bagage.

Shuttle parkeren

Aankomst
Buiten parkeren
Het niet overdekte parkeerterrein van 24/7 Parkeren Service Schiphol bevindt zich in Aalsmeer aan de Middenweg 29a. Hierdoor hoeft u zich dus niet op de drukke ringweg van Amsterdam te begeven. Onze routeplanner helpt u met het plannen van uw route. Het parkeerterrein is 10 kilometer vanaf Schiphol.

20 minuten voordat u op het parkeerterrein aankomt, neemt u contact op met de parkeeraanbieder. Zo kunnen zij zich voorbereiden op uw komst.

Bij de ingang van het terrein staat een bord van 24/7 Parkeren Service Schiphol. U rijdt het terrein op en gaat rechtdoor totdat u bij de receptie komt. Als het hek gesloten is, kunt u via de intercom een medewerker oproepen. De receptie staat aan de linkerzijde van het terrein. Nadat uw auto is geparkeerd wordt u gratis naar de luchthaven gebracht.

24/7 Parkeren Service Schiphol heeft meerdere witte shuttlebussen waarin 8 personen passen. Op de zijkant van de shuttlebussen staat het logo van 24/7 Parkeren Service Schiphol. De transfer naar Schiphol duurt ongeveer 15 minuten.

Binnen parkeren
Heeft u voor overdekt parkeren gekozen? Dan rijdt u naar Middenweg 29a. U kunt de weg hiernaartoe gemakkelijk vinden met onze routeplanner.

Bel 20 minuten voordat u denkt aan te komen bij de parkeergarage naar 24/7 Parkeren Service Schiphol zodat de chauffeur voor u klaarstaat.

De shuttlebussen van 24/7 Parkeren Service Schiphol zijn wit met het logo van 24/7 Parkeren Service Schiphol op de zijkant. De transfer naar Schiphol duurt ongeveer 10 minuten.

Vertrek
Op de terugreis wordt u weer opgehaald door de witte shuttlebus. Zodra u bent aangekomen bij de bagageband, belt u 24/7 Parkeren Service Schiphol. U loopt vervolgens met uw koffers naar het einde van vertrekhal 3 en gaat bij deur A of B naar buiten. Hier staat de shuttlebus op u te wachten.

Mocht het voorkomen dat u een dag later of eerder terugvliegt, kunt u dit telefonisch doorgeven. Bij een langer parkeerverblijf komen er misschien bijkomende kosten. Deze kunt u ter plekke bijbetalen met contant geld.

Valet parkeren

Aankomst
U rijdt op de dag van vertrek met uw eigen auto naar Schiphol. Bel 20 minuten voor aankomst op de luchthaven met 24/7 Parkeren Service Schiphol. Uw auto wordt door de chauffeur van 24/7 Parkeren Service Schiphol aangenomen voor de vertrekhal 2.

De chauffeur herkent uw auto aan het kenteken en model auto en zal naar u toe lopen. Na de inspectie van uw auto, rijdt de chauffeur uw auto naar de bewaakte parkeerplaats. Hier is personeel 24/7 aanwezig en staat uw auto veilig geparkeerd. De afdracht van uw auto duurt 15-20 minuten.

Vertrek
Wanneer u bij de bagageband bent aangekomen, belt u de parkeeraanbieder weer. Alleen handbagage? Bel dan zodra u het vliegtuig heeft verlaten. U vindt uw auto bij vertrekhal 2. Terwijl u naar de vertrekhal wandelt, brengt de chauffeur uw auto naar de ophaallocatie.

In het geval dat u een of meerdere dagen later terugvliegt dan dat het plan was, kan het zijn dat er extra parkeerkosten ontstaan. Dit kunt u tijdens de reis aan de parkeeraanbieder doorgeven en aan het einde van uw reis ter plekke contant bijbetalen.

Help