24/7 Parkeren Service Schiphol

Goedkoop parkeren bij Schiphol Airport? Dat kan bij 247 Budget Parking. Zij zijn een van de grootste parkeeraanbieders rondom Schiphol. U kunt zowel binnen als buiten parkeren en gebruik maken van hun valet- of shuttledienst. De parkings zijn dag en nacht geopend en liggen 10 minuten van Schiphol.

Meer informatie

Adres

Middenweg 29a, 1432 DE, Aalsmeer
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid 24/7 Parkeren Service Schiphol

24/7 Parkeren Service Schiphol beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
40%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
100%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen 24/7 Parkeren Service Schiphol

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,1
Op basis van 1996 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in december 2017. Beoordeling geschreven op 20 januari 2018.


Easy in contact! Zeer vlot reageren. Lage kosten. Echt een super service. Hoe fijn is het als je naar Schiphol rijdt op je eigen tijd, vlak voor aankomst belt met Parkos... en je direct de carkeys kunt overhandigen aan een vriendelijke chauffeur? Ik kan zeggen: heel fijn!!

10

Heeft geparkeerd in december 2017. Beoordeling geschreven op 19 januari 2018.


Goede vlotte flexibele service.
vriendelijke behulpzame medewerkers.

10

Heeft geparkeerd in januari 2018. Beoordeling geschreven op 18 januari 2018.


Wij vonden het weer geweldig. Leuke gezellige mensen auto stond weer netjes klaar makkelijk te inden en keurig optijd opgehaald, wij gaan hier zeker nogmaals gebruik van maken

10

Heeft geparkeerd in januari 2018. Beoordeling geschreven op 18 januari 2018.


Ze zijn helemaal TOP.
Moest alleen even wachten bij het ophalen op andere klanten. Het was laat dus was wat jammer, maar hoort erbij!
Neem dus zowel bij de heen- als de terugreis wat extra tijd in je planning om dat op te vangen, om stress te vermijden!
Verder prima service! Duidelijk en altijd iemand aanwezig!

4

Heeft geparkeerd in december 2017. Beoordeling geschreven op 17 januari 2018.


Niet prettig om geen afleverbewijs te ontvangen en te moeten tekenen zonder dat je de kans krijgt te lezen waarvoor je tekent- ook bij terugkomst.
Het is nu allemaal goed gegaan maar kan me makkelijk voortstellen dat dat ook anders zou kunnen gaan en dat je dan een serieus probleem hebt...
Kreeg ook de indruk dat de auto niet binnen geparkeerd was, in weerwil van de reservering.
Ga deze dienst niet meer gebruiken, hoewel de prijs op zichzelf okee was

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Beste klant, Bedankt voor de review. Auto's mogen bij Schiphol niet te lang stilstaan door strenge controles van de marechaussee. Het is begrijpelijk dat u liever meer tijd neemt, dat signaal zullen we doorgeven aan 24/7 Parkeren Service Schiphol. De parking parkeert uw auto alleen voor u en brengt hem later weer terug bij u. Uw parkeerplek is een overdekte parkeerplek geweest. Heeft u vragen? Dan kunt u een mail sturen naar support@parkos, wij beantwoorden alle klantvragen. Vervelend om te horen dat u geen gebruik meer zult maken van onze dienst. Met vriendelijke groet, Team Parkos
8

Heeft geparkeerd in januari 2018. Beoordeling geschreven op 16 januari 2018.


Goede service we belde 20 minuten voor aankomst op het vliegveld en de chauffeur stond al te wachten auto na gekeken op eventuele schade sleutel afgegeven en lekker op vakantie. .bij terugkomst gebeld toen we bij de koffer band stonden en toen naar vertrekhal 2 gelopen en daar stond onze auto klaar voor vertrek naar huis....Wij vonden het een super service. .

8

Heeft geparkeerd in januari 2018. Beoordeling geschreven op 16 januari 2018.


Snelle en goede afhandeling VOLGENDEKEER WEER!!

8

Heeft geparkeerd in december 2017. Beoordeling geschreven op 16 januari 2018.


Prima ontvangst , soepele afhandeling

2

Heeft geparkeerd in december 2017. Beoordeling geschreven op 16 januari 2018.


We kregen de auto terug vol met schimmel. Op zich kan dat gebeuren maar de medewerker deed net of er niks aan de hand was. Dus meldde het niet, vroeg of ik snel wilde tekenen want hij had de auto nog "aanstaan".
Toen ik later terugbelde met de vraag wat er met mijn auto was gebeurt werd ik bijzonder onvriendelijk behandeld.
Nooit meer deze service.

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Beste Koen Meijer, Bedankt voor het delen van uw beoordeling over 24/7 Parkeren Service Schiphol. Wij zullen de parkeeraanbieder hiervan op de hoogte brengen. Onze excuses voor de schimmel en de medewerker die u onvriendelijk te woord heeft gestaan, dat is erg vervelend. U kunt altijd contact met ons opnemen via support@parkos.com. Met vriendelijke groet, Team Parkos
8

Heeft geparkeerd in januari 2018. Beoordeling geschreven op 16 januari 2018.


Prima vlotte service, goede communicatie

10

Heeft geparkeerd in december 2017. Beoordeling geschreven op 14 januari 2018.


Uitstekende service voor een goede prijs

8

Heeft geparkeerd in december 2017. Beoordeling geschreven op 14 januari 2018.


Prima!

10

Heeft geparkeerd in januari 2018. Beoordeling geschreven op 14 januari 2018.


Alles volgens afspraak en goede hulp indien er iets niets duidelijk is. Volgende keer weer!

8

Heeft geparkeerd in december 2017. Beoordeling geschreven op 13 januari 2018.


Volledig aan verwachtingen voldaan. Lekker makkelijk en zo geregeld. Service is goed!

8

Heeft geparkeerd in december 2017. Beoordeling geschreven op 13 januari 2018.


Wij hebben al eerder bij 24/7 geparkeerd, dat was goed bevallen.
De medewerkers zijn sympathiek.
Deze reis hebben wij dagen vertraging opgelopen bij onze terugreis. De service van 24/7 over afhandeling van deze periode was erg goed. Dank daarvoor.
Een volgende keer parkeren we weer bij 24/7.

Over 24/7 Parkeren Service Schiphol

247 Budget Parking is onderdeel van Valet & Shuttleservice Schiphol en al jarenlang een grote parkeeraanbieder in de buurt van Schiphol. Zij bieden parkeerplekken aan wel 1000 auto’s aan. Alle personenauto’s kunnen bij hen geparkeerd worden. U kunt zowel binnen als buiten parkeren als u kiest voor de shuttledienst. Als u valet parkeert wordt uw auto altijd overdekt geparkeerd. U kunt dag en nacht terecht bij 247 Budget Parking.

Shuttle parkeren
Als u gebruik maakt van de shuttle service, dan rijdt u naar de hoofdlocatie of de parkeergarage. Nadat de auto geparkeerd is, brengt een shuttlebus u in 10 minuten naar Schiphol. Aan het einde van uw vliegreis wordt u weer naar het parkeerterrein gebracht.

Valet parkeren
U rijdt met valet parkeren naar Schiphol, waar uw auto opgehaald wordt door een medewerker van 247 Budget Parking. Terwijl u al incheckt, brengt de medewerker uw auto naar de parkeergarage. Op de terugreis wordt uw auto weer naar Schiphol gebracht.

247 Budget Parking heeft zowel een niet overdekt parkeerterrein als een parkeergarage. Het buitenterrein is omheind en verlicht. De parkeergarage is voorzien van camerabewaking. Verder is er altijd personeel aanwezig op het terrein.

Wanneer u valet parkeert, controleert u samen met de chauffeur uw auto tijdens de afdracht. Samen vult u een formulier in, waarin aanwezige schades worden genoteerd. De parkeeraanbieder is verzekerd volgens hun algemene voorwaarden.

Het buitenterrein van 247 Budget Parking is verhard. Verschillende waspakketten worden aangeboden tijdens de parkeerduur. Deze kunt u bijboeken wanneer u de reservering maakt.

Op het buitenterrein is een wachtruimte aanwezig waar men koffie of thee kan drinken. Wanneer u met kinderen reist, kunt u kinderzitjes aanvragen voor de transfer. De chauffeur is altijd bereid om de bagage in de shuttlebus te laden.

Uw auto wordt bij valet parkeren naar de parkeergarage gebracht. De chauffeur helpt u graag met uw bagage.

Shuttle parkeren

Aankomst
Buiten parkeren
Het niet overdekte parkeerterrein van 247 Budget Parking bevindt zich in Aalsmeer aan de Middenweg 29a. Hierdoor hoeft u zich dus niet op de drukke ringweg van Amsterdam te begeven. Onze routeplanner helpt u met het plannen van uw route. Het parkeerterrein is 10 kilometer vanaf Schiphol.

20 minuten voordat u op het parkeerterrein aankomt, neemt u contact op met de parkeeraanbieder. Zo kunnen zij zich voorbereiden op uw komst.

Bij de ingang van het terrein staat een bord van 247 Parking. U rijdt het terrein op en gaat rechtdoor totdat u bij de receptie komt. Als het hek gesloten is, kunt u via de intercom een medewerker oproepen. De receptie staat aan de linkerzijde van het terrein. Nadat uw auto is geparkeerd wordt u gratis naar de luchthaven gebracht.

247 Budget Parking heeft meerdere witte shuttlebussen waarin 8 personen passen. Op de zijkant van de shuttlebussen staat het logo van 247 Parking. De transfer naar Schiphol duurt ongeveer 15 minuten.

Binnen parkeren
Heeft u voor overdekt parkeren gekozen? Dan rijdt u naar Middenweg 29a. U kunt de weg hiernaartoe gemakkelijk vinden met onze routeplanner.

Bel 20 minuten voordat u denkt aan te komen bij de parkeergarage naar 247 Budget Parking zodat de chauffeur voor u klaarstaat.

De shuttlebussen van 247 Budget Parking zijn wit met het logo van 247 Parking op de zijkant. De transfer naar Schiphol duurt ongeveer 10 minuten.

Vertrek
Op de terugreis wordt u weer opgehaald door de witte shuttlebus. Zodra u bent aangekomen bij de bagageband, belt u 247 Budget Parking. U loopt vervolgens met uw koffers naar het einde van vertrekhal 3 en gaat bij deur A of B naar buiten. Hier staat de shuttlebus op u te wachten.

Mocht het voorkomen dat u een dag later of eerder terugvliegt, kunt u dit telefonisch doorgeven. Bij een langer parkeerverblijf komen er misschien bijkomende kosten. Deze kunt u ter plekke bijbetalen met contant geld.

Valet parkeren

Aankomst
U rijdt op de dag van vertrek met uw eigen auto naar Schiphol. Bel 20 minuten voor aankomst op de luchthaven met 247 Budget Parking. Uw auto wordt door de chauffeur van 247 Budget Parking aangenomen voor de vertrekhal 2.

De chauffeur herkent uw auto aan het kenteken en model auto en zal naar u toe lopen. Na de inspectie van uw auto, rijdt de chauffeur uw auto naar de bewaakte parkeerplaats. Hier is personeel 24/7 aanwezig en staat uw auto veilig geparkeerd. De afdracht van uw auto duurt 15-20 minuten.

Vertrek
Wanneer u bij de bagageband bent aangekomen, belt u de parkeeraanbieder weer. Alleen handbagage? Bel dan zodra u het vliegtuig heeft verlaten. U vindt uw auto bij vertrekhal 2. Terwijl u naar de vertrekhal wandelt, brengt de chauffeur uw auto naar de ophaallocatie.

In het geval dat u een of meerdere dagen later terugvliegt dan dat het plan was, kan het zijn dat er extra parkeerkosten ontstaan. Dit kunt u tijdens de reis aan de parkeeraanbieder doorgeven en aan het einde van uw reis ter plekke contant bijbetalen.

Help