123Parking

123Parking is een kleine parkeeraanbieder waar service serieus genomen wordt. Het vriendelijke personeel staat voor u klaar om het parkeren makkelijk voor u te maken. De autosleutels kunt u zelf meenemen op reis. Met de shuttlebus wordt u in 5 minuten naar Charleroi Airport gebracht.

Meer informatie

Adres

Rue de Wangenies 116, 6220, Fleurus
Parkeren Charleroi

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid 123Parking

123Parking beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

40%

Veiligheid

Camera's
Omheining
× 24u p/d aanwezigheid
× Verzekerde parkeerplaats
× Voertuig inspectie
60%

Faciliteiten

Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
80%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
Gehandicaptenparkeerplek
× Parkeergarage
40%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
<5min gelegen vanaf snelweg
× 24/7 transfer
× Locatie aangegeven
× Valet service

Beoordelingen 123Parking

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

7,5
Op basis van 333 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in januari 2018. Beoordeling geschreven op 18 januari 2018.


Prima dienst / faciliteiten

2

Heeft geparkeerd in december 2017. Beoordeling geschreven op 30 december 2017.


Heel slecht, een minibus moest 3 keer rijden om al de geboekte personen naar de auto te brengen

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Beste Martine Verhaeghe, Bedankt voor uw bericht. Door drukte of door vertraging kan de shuttle bus een enkele keer niet alle personen tegelijk vervoeren, onze excuses daarvoor. We weten dat dit vervelend is, daarom heb ik uw review doorgestuurd naar 123Parking. Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Team Parkos
8

Heeft geparkeerd in december 2017. Beoordeling geschreven op 25 december 2017.


123 PARKING => GOSSELIES is voor ons uit Waalwijk goed bereikbaar vanaf de snelweg en ligt kort bij de AIRPORT...

Wel SVP vanaf NU de juiste informatie op de website plaatsen adres/telefoonnummer

10

Heeft geparkeerd in november 2017. Beoordeling geschreven op 27 november 2017.


Aardige mannen. En erg stipt in ophalen en wegbrengen

10

Heeft geparkeerd in november 2017. Beoordeling geschreven op 24 november 2017.


Sterkste punt is het Engelstalige contact en de stiptheid voor wat betreft aankomst en vertrek. Begrijp de negatieve reacties niet en wij herkennen dit totaal niet.

8

Heeft geparkeerd in november 2017. Beoordeling geschreven op 24 november 2017.


Spreekt ook engels.
Binnen 5 a 10 minuten aanwezig bij de parking.
Alleen bij de terugkomst 2 moeten bellen voordat hij ons kwam ophalen, toen hebben we iets langer moeten wachten

10

Heeft geparkeerd in november 2017. Beoordeling geschreven op 17 november 2017.


Heel goed, heel snel en vriendelijk zowel bij aankomst als vertrek stond het busje klaar , hulp bij bagage

10

Heeft geparkeerd in november 2017. Beoordeling geschreven op 15 november 2017.


Ze doen alles wat ze zeggen.
Keurig volgens afgesproken tijden.

10

Heeft geparkeerd in november 2017. Beoordeling geschreven op 09 november 2017.


Stonden gelijk klaar om ons naar vliegveld te brengen die vlakbij was op een minuut of a 10. Ook bij het ophalen stonden ze na een belletje binnen 10 minuten klaar met het busje.

6

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 05 november 2017.


Bij aankomst was er geen parkeerplek beschikbaar en werd ik gedwongen mijn auto dubbel te parkeren en mijn sleutels achter te laten opdat ze de auto konden verplaatsen. Hier was ik boos over aangezien ik juist 123Parking had geboekt om niet mijn sleutels af te hoeven geven. De medewerker begreep mijn probleem, was behulpzaam, maar had geen andere oplossing. Gelukkig werd het probleem vanzelf opgelost nadat iemand de parkeerplaats verliet en er dus een parkeerplek vrij kwam. Het vervoer naar P2 op Brussel Charleroi ging verder vlot. Bij terugkomst moesten we bellen bij aankomst op P2 en vervolgens een klein kwartier wachten op de afhaal. Houdt er rekening mee dat je wordt gedropt op P2 wat nog bijna 20 minuten lopen is naar de vertrekhal.

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Beste Rene, Bedankt voor uw review. Vervelend dat uw ervaring met 123Parking op die manier is verlopen. Onze excuses daarvoor. Om te voorkomen dat soortgelijke situaties zich vaker voordoen, heb ik uw review doorgestuurd naar de parking. Met vriendelijke groet, Team Parkos
6

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 05 november 2017.


Bij terugkomst hebben wij 20 minuten moeten wachten op de taxibusje en bij aankomst op de parkeerplaats moesten wij in het donker zoeken naar onze auto met onze koffers op wieltjes die niet over het oneffen wegdek konden rollen .

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Beste klant, Bedankt voor uw review. Het is vervelend om te horen dat uw reservering bij 123parking niet is gegaan zoals gehoopt. Onze excuses daarvoor. Ik heb uw review doorgestuurd naar de parkeeraanbieder om ervoor te zorgen dat dezelfde gebeurtenissen niet opnieuw plaatsvinden. Met vriendelijke groet, Team Parkos
10

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 01 november 2017.


Super service

10

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 30 oktober 2017.


Was wel even zoeken maar service is goed

10

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 28 oktober 2017.


Prima parkeerplek om je auto achter te laten en je de sleutels niet wilt afgeven. Het was kort wachten op de bus, maar niet vervelend lang. Ditzelfde was ook op de terugweg. Werden afgehaald door een taxibus ipv een bus van 123. Grootste minpunt is dat Engels moeizaam gaat. Maargoed eenmaal in de bus ben je er ook weer snel uit. Je wordt ergens boven afgezet en daar weer afgehaald. Dit is van de terminal wel even lopen zorg sat je dan ook een rollende koffer hebt ipv een zware tas. Wij hebben geen wagentjes gezien waar je de tassen op kunt doen

6

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 27 oktober 2017.


Voordelig maar een beetje shabby

Over 123Parking

123Parking biedt ruimte aan 250 auto’s op hun niet overdekte parkeerterrein. De parking is geopend van 04.00 uur tot middernacht.

Shuttle parkeren
123Parking maakt gebruik van een shuttlebus om u naar het vliegveld te brengen en weer op te halen. De shuttlebus rijdt voor elke klant apart en het personeel helpt u graag met uw bagage. U parkeert uw auto zelf op het terrein van 123Parking en neemt de autosleutels mee op reis.

Het parkeerterrein van 123Parking wordt goed beschermd door een elektrisch hek en slagbomen. Het terrein kent verder videobewaking en een alarmsysteem.

Op het verharde parkeerterrein zijn ook parkeerplekken aanwezig voor mindervaliden. De shuttlebus is verder ook op mindervaliden voorbereid. U kunt ook kinderzitjes aanvragen voor de rit met de shuttlebus. Op het terrein is tenslotte een wachtruimte aanwezig met toiletten en WIFI.

Shuttle parkeren

Aankomst
123Parking is gesitueerd aan de Rue de Wangenies 116 te Fleurus. U kunt hier snel komen vanaf de E42. Om uw reis hiernaartoe uit te stippelen kunt u gebruik maken van onze routeplanner.

Wanneer u naar het parkeerterrein toe rijdt, belt u 30 minuten voor aankomst naar 123Parking. Zo weten ze precies wanneer u bij de parking bent en kunnen zich voorbereiden op uw komst.

Voor de ingang van het parkeerterrein vindt u het meldpunt. De chauffeur van de shuttlebus wacht u hier op en wijst uw parkeerplek aan.

Samen laadt u al uw koffers in een van de twee shuttlebussen. Deze zijn wit of bruin met het logo van 123Parking op de zijkant. De parking ligt op vijf minuten rijden van het vliegveld.

Vertrek
Nadat u weer op Charleroi Airport geland bent aan het einde van uw reis, haalt u eerst de koffers op. Wanneer u alle bagage in uw bezit heeft, neemt u contact op met 123Parking. Zij sturen de witte shuttlebus weer naar het vliegveld om u op te halen bij de vertrekhal. De shuttlebus kunt u op dezelfde plek vinden als op de heenreis. De parkeeraanbieder houdt bij of uw vlucht vertraging oploopt.

Wanneer u tijdens de reis onverwacht een of meer dagen eerder of later moet terugvliegen, kunt u dit aan 123Parking laten weten. Bij een langere parkeerduur ontstaan er misschien bijkomstige kosten. Dit kunt u aan het einde van uw reis contant bijbetalen aan de chauffeur.

Help